Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
A.S.I.A. мерси   bouquet дадох го на момичетата от вагиналното раждане след цезарово и те не можаха да го пуснат,та за това питах иначе аз от вчера съм зазяпала  Flutter

# 526
Оф и аз го гледам всеки понеделник и майка ми , тя е акушерка но тук не практикува, и ми обяснява всичко.И често ми вика , стига си напъвала и ти  Joy Joy то като ги гледаш как се гърчат милите направо ме заболява и мен по някой път. Майка ми не е много съгласна да го гледам все вика да не получиш някоя контракция.Ама пусто ми е за първи път и ще раждам тук и ми е интересно.

# 527
A.S.I.A. тихо гьрчене, а! Браво! Аз не бях хич тиха Rolling Eyes Shocked Мьжо каза 4е виковете ми били 10 по скалата на Рихтер #Crazy Аз помня 4е крещях,но .... чак толкова Mr. Green Добре че синчо излезе на шестия напьн Laughing иначе на сестрата щяха да и трябват тапи ooooh!

# 528
One born every minute го гледах и аз когато бях бременна, но моят не обичал такива неща и хванах само няколко епизода, сега просто нямам време да пусна телевизора, иначе си записвам 16 and pregnant и продължението му Teen Mum по  MTV винаги плача като раждат Simple Smile) Хубавото на това предаване е че започва някъде отко 25-30та седмица и продъжават до към 3тия месец след раждането и така виждаш отношенията между майката, бащата, проблемите... Моя го ръчкам и казвам гледай - нищо, че те са на 16 ние имаме същите проблеми, а той все не ми вярва, че какви проблеми сме имали ние...

Флорина - много красиви неща! А скриновете още преди линка пак ли са твои? Влюбих се в тях!

# 529
Хелп мами  newsm50

Има ли нещо, което е ефикасно при зъбоникнене, но да не е гелчетата, които продават навсякъде, че хич не помагат?  Tired
Мерси  Peace

# 530
One born every minute го гледах и аз когато бях бременна, но моят не обичал такива неща и хванах само няколко епизода...

В сайтя на С4 ги има всички от 1ви сезон и всички излезнали до сега от 2ри. Обаче тези от втори скоро няма да ги има, така че ако решиш и имаш време на разположение са ти за сега.

bebolinka82, най добре се консултирай с лекар, не е правилно да ти даваме идеи за лекарства, още повече, че говорим за бебе. Успех! Peace

# 531
  • Манчестър
Привет от мен.
A.S.I.A. - първият сезон започна миналата година и го гледах с интерес. Сега го заглеждам само от време на време. Харесва ми, че наблягат на различните житейски истории.
Florina - много са приятни нещата, поздравления, моето мнение е, че тук по лесно ще се реализираш. Последно на Коледния базар в училището на синът ми имаше много майки предлагащи картички, коледна украса, ръчно изработени украшения, малки кутии за бижута и др. Определено имаше голям интерес към тях, цените бяха много достъпни. Аз много харесвам такива "малки" уникати и с удоволствие купувам. 
Nana_cool  ние се обабихме от тази седмица и едно от предстоящите събития е "Речта на краля".
feta cheese - ами с такъв аватар не знам какво очакваш Joy Joy Joy пожелавам ти по малко стрес. Даваха по телевизията, че семейство Камерън си взели котка от приют преди няколко дни, понеже пред вратата им минал огромен плъх. Е, няма как без тези твари все пак на остров живеем Wink

Ами минал..то се видя по новините на ББС,докато репортера предаваше от Даунинг Стриит..плъха мина зад него..

# 532
  • След завоя в дясно
bebolinka82 - аз ползвам това http://www.boots.com/en/Ashton-Parsons-Infant-Teething-Powders-20-pack_1674/
Ave значи е влязъл и в новините, не знаех Laughing

# 533

В сайтя на С4 ги има всички от 1ви сезон и всички излезнали до сега от 2ри. Обаче тези от втори скоро няма да ги има, така че ако решиш и имаш време на разположение са ти за сега.

Ей сега ги гледам по 5. Тия момичета как раждат толкова малки  Rolling Eyes На Мартин от класа аз съм най-младата майка, тия деца как раждат.... остави раждането ами после как се оправят  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Луди хора.

Като казахте лекарства, моля някой да ме свтне как се редуваха парацетамол и Нурофен- на колко часа беше Embarassed Парацетамол- на 4 4аса, Нурофен на 4 4аса, ама когато ги редувама Парацетамол с Нурофен на колко беше? Embarassed

# 534
Никак не ме обнадеждавате за успешно преборване с гризачи  Confused Направо съм  #Shocked #Silly #Puppy dog newsm43   tiptoeпо цял ден.....Психирам и детето ужасно  Confused За жалост няма места в квартала за детска градина за него и драмата е съвсем голяма у дома с дете и с мишки  ooooh! Направо за Септември на училище..живот и здраве  Praynig

Та така.......ако има някой безделник като мен около Гринуич, с радост бих излязла изпод масата да се видим  Crazy

Лека   bouquet

# 535
Аз днес цял ден ги гледахе полякинята най-невъзпитана беше,че и превеждат даже то не се спря "курва,курва"  Laughing
И не разбрах какво стана с 22 годишната дето я пратиха на цезарово и веднага и взеха бебето в кувиоз,мн мъчно ми стана.После го дадоха за секунди в кувиозчето и с една прозрачна торба на коремчето все едно с червата му пълна...така и не я коментираха

За нуровена и панадола аз ги редувам на 2 часа ако Т е над 38.5

# 536
A.S.I.A. нашата хелт визитърка си знае само един гел и за през нощта калпол, и това е, ама при нас не помага, а и всеки ден калпол не ми се нрави още повече, че няма температура.  Търся нещо по-скоро хомеопатично.  Peace
Елл мерси, ще пробвам.  Hug

# 537
Като казахте лекарства, моля някой да ме свтне как се редуваха парацетамол и Нурофен- на колко часа беше Embarassed Парацетамол- на 4 4аса, Нурофен на 4 4аса, ама когато ги редувама Парацетамол с Нурофен на колко беше? Embarassed
Лекарите тук при нас съветват да е на 2 часа(примерно в 8 часа Калпол в 10 часа Нюрофен и после пак 12 Калпол 2 часа Нюрофен)докато спадне температурата.Поне при мен действа всеки път безотказно  Peace

# 538
Мерси момичета,
И аз си мислех че е на 2 часа, ама ми се въртеше нещо и за 4 4аса  Crazy

Боже , това девойче го гледам и не мога да се начудя, ами ако беше моята щерка там Rolling Eyes
В една от предните серии единя татко( на към 18 -19 ) беше толкова отегчен, че искаше да ходи да си купува бира Twisted Evil

# 539
kremena ако е само Калпол или Нюрофен се дава на 4-ри часа 3-4 пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт