Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Тази серия ми дойде в повечко тази вечер. Shocked Едната милата с вакум, а другата с разкъсване.Да пази господ от такива неща.

# 541
  • Лондон
Аз да започна с най-приятната част - Сребърна паричка, според мен децата в днешно време са с голям късмет заради възможностите за избор, пред които са изправени, и ако имат желание, трябва да опитат и да разберат какво могат, със сигурност мога да кажа, че тук поне шанс за това има. Вземането на заем в крайна сметка не е нещо толкова страшно, вземаме заем за какво ли не, та за образование би трябвало да е най-оправдано. Освен това образованието, получено тук, би помогнало на сина ти да започне работа и в други държави, не само в Англия, дори да се върне в БГ, пак е предимство (признавам, относително Confused)И последно не всички университети ще вдигнат еднакво таксите, така че и това трябва да се проследи и може би да се намери оптимален вариант;

fetta cheese, преди дни се бях сетила за вас, дори си мислех, че сте се върнали, а то какво било Rolling Eyes Моят опит е кофти в това отношение, бих препоръчала смяна на мястото колкото се може по-скоро, друг вариант е котката, при нас беше 100% успешно, съседите я взеха, пък тя реши да се настани на нашия горещ ламаринен покрив на къщичката за инструменти и така се приключи, но никога не харесвах вече мястото толкова, колкото преди събитията...

Assia, ще ми дадеш ли на личния координати на клиниката, където ходиш? Да не тръгнат някакви слухове сега - не съм бременна и не смятам да бъда, просто се интересувам Wink

bebolinka 82, на моето дете theetha му действаше много добре, почти не усетихме зъбите, но трябва да се дава наистина като хомеопатично лекарство, по 3-4 прахчета на ден, а не само когато вече боли.

Хайде, приятна седмица на всички

# 542
tzvetak ние дори не сме в къща Sad в блок сме, строен миналата година и така се надявах да ме "отмине това зло"  Tired Вече 2 дни от "срещата" ми със съквартирантката и е тихо и спокойно у нас, няма следи от нея, така се надявам да е била както каза специалиста една заблудена и да сме взели всички мерки да не се вясва повече  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Ако имам повторна среща обаче....котката ще е неизбежна, така съм се сдухала..имам мускулна треска от притеснение и спичане цял ден  Confused

Имам и друго въпросче, ако някой може да бъде полезен с инфо, ще съм супер благодарна. Имате ли позната, изпробвана детегледачка-българка. Малкият не знае английски, няма място за градина и сме двамата по цял ден и нищо не мога да свърша извън къщи..

Много благодаря   bouquet

# 543
Благодаря ви за изказаните мнения!  bouquet
Скриновете не са мое произведение Wink

# 544
Тази серия ми дойде в повечко тази вечер. Shocked Едната милата с вакум, а другата с разкъсване.Да пази господ от такива неща.
Качиха ли  вече онлайн,че ние отдавна не гледаме ТВ-то...

# 545
tzvetak мерси, ще пробвам.  Hug

# 546
  • Варна
Аз да започна с най-приятната част - Сребърна паричка, според мен децата в днешно време са с голям късмет заради възможностите за избор, пред които са изправени, и ако имат желание, трябва да опитат и да разберат какво могат, със сигурност мога да кажа, че тук поне шанс за това има. Вземането на заем в крайна сметка не е нещо толкова страшно, вземаме заем за какво ли не, та за образование би трябвало да е най-оправдано. Освен това образованието, получено тук, би помогнало на сина ти да започне работа и в други държави, не само в Англия, дори да се върне в БГ, пак е предимство (признавам, относително Confused)И последно не всички университети ще вдигнат еднакво таксите, така че и това трябва да се проследи и може би да се намери оптимален вариант;

Радвам се ,че все пак някой ми отговори и то насърчително. Благодаря   bouquet

# 547
bebolinka82 , на моята бебка й давам Dentokind , хомеопатични табл са , мисля че и при вас ги има   bouquet

# 548
Момичета, здравейте  Hug

Бих искала да ви попитам нещо. Синът ми смята да кандидатства в университет в UK наесен. Мечта му е от около 2 години. След това , мисли и да остане да живее там. Само, че .... сигурно сте чули ,че от догодина таксите се вдигат двойно и тройно, въпреки че може да се тегли студентски заем, после ще трябва да го връща.. Та въпросът ми е - струват ли си усилията , разходите и всичко друго / липсата на семейството и т.н / да дойде да учи в Англия ? Знам, че е субективно , но имате ли някакви наблюдения каква е реализацията после ? Вие как се чувствате в кралството, съжалявате ли за решението да се преместите там - или напротив сте доволни ,че сте го направили ? Много въпроси, но надявам се да получа някакви отговори  Blush

Не видях поста ти по-рано. Аз завърших тук преди около 7 години бакалавър първо, после магистър. Мога да кажа, че в професията си се ориентирах доста добре и за мен лично има реализация. Аз мисля, че всичко през което преминах за да дойда, за да завърша, за да се реализирам си заслужаваше, още повече, че намерих и любовта и създадох семейство. Разбира се историята на всеки е различна.

Това на което искам да обърна внимание обаче е, че ако синът ти вече е завършил училище, то има още малко време да кандидатсва още за Септември 2011, защото това е последната година със старите такси и съответно ако се запише сега, то до края на програмата(3те години) ще е със старите цени. Дори да няма такава опция обаче, ето опциите за паричнен съпор, които има:
Като гражданин на ЕС може да изтегли студентски заем, който се изплаща по-касно като одръжка от заплатата, но чако когато тя достигне до определена сума за година(мисля, че беше 15 000, но може и да греша), т.е. може да минат и 10 години преди да започнат да му правят тези одрожки, може да мине и месец, всичко зависи от работата, но след като вече е завършил. В Уелс дори има програма ако бъде одобрен за този заем и таксите му да намалеят с 40%-50% и съответно да изплаща после само половин такса. Има и възможност да не тегли всяка година, а само когато му е нужно.
Отделно има българо-британска фондация, която може да изплати до £300 за година на студент, ако той дакоже, че има разходи, но това става вече на място с препоръка от преподавател.
Има и стипендия за нисък доход-вие вадите обобщен списък на доходите ви за предишната године от шефа, или от НОИ, в зависимост от къде получавате доходи и я превеждте на английски, тя се праща с още едни докмунти, това ще му бъде обяснено в университета ако се поинтересува. Ето информация за всичко.

http://www.direct.gov.uk/en/EducationAndLearning/UniversityAndHi … Finance/index.htm

http://www.bbfs.org.uk/

Всичкото това инфо е съвсем прясно, защото миналата година помагах на дъщерята на една приятелка да влезе в уни тук и съм разучила нещата до край. Ако имаш въпроси, не се колебай да питаш. И един съвет-най-добрият начин за кандидатскване за бакалавърска степен е ucas.com, а за магистър http://ukpass.co.uk/, въпреки, че вторият сега навлиза и още не работи с много университети, за сега. Успех на сина ти!

# 549
  • Варна
Благодаря, за информацията    bouquet

Синът ми в момента е 11 клас и ще завърши догодина. Така ,че имаме още няколко месеца да решим със сигурност какво ще правим  Peace

# 550
Моля!  Hug Пратих ти ЛС. Peace

# 551
Момичета, имам 1 питанка ,която ме тормози ужасно Tired Кьм края на януари ми доиде цикьла, и още не е спрял Rolling Eyes Ве4е ми писна да сменям преврьзки Sad Като ноември си сложих обикновена медна спирала в локалното фамили планинк клиник. Пьрвите 2 цикьла бяха по 7-10 дена, по-тежки и обилни, което казват 4е е нормал. Но сега вече почти месец не ми спира, не е обилно, но без преврьзка не става SickЗвьнях в Планинк клиниката и говорих сьс сестра и тя каза да си взема час при ДЖи пито ,а аз отказах. Дадоха ми час за 7 март-след 2 седмици чак Whistling Имате ли някакви идеи от какво може да е newsm78 newsm78 Пишете ми  Praynig

# 552
  • След завоя в дясно
Добро утро от мен,
Аз се загледах по старите постове и понеже съм на всяка манжда мерудия да допълня за някои питания.
Deb- малко късно да добавя аз едно време в тази графа пишех References available on request и вече ако стигнеш до интервю ги показваш.
Pumpalka- как е коремчето слуша ли? Понамаляха ли контракциите?
Elitsa Boykova - как мина срещата, нищо не казваш.
Тzvetak - как е Анабел, пооправихте ли се вече?
DNP- като гледам, май е от спиралата, може би трябва на организма време за да приеме чуждото тяло. При мен пък е обратния ефект, пропусна ме един месец, но аз скоро спрях да кърмя и най вероятно хормоните още ми се пренареждат.

# 553
Бейкова съм Simple Smile добре мина дойдоха доста майки

# 554
Ell, добре съм, благодаря.Ходих и на 2ри доктор и той каза нормални Бракстън Х и аз вече съм съгласна с тях.Силни са, много са, но не са болезнени.Явно ще раждам пак бързо, първият път всичко беше 2 часа, този път дано има време да отидем до болницата  Wink Като гледам One born every minute си мисля, че пък може и да бавно, дълго..., но  ще видим.

Тези дни се видях в чудо с моето чудо.Докато се диагностицираме, направо се измъчихме.Натали е без памперс изобщо от почти половин година и всичко си беше наред....До преди 10 дни...започна да се изпуска по малко по-голяма нужда.Ядосвахме се, говорихме, и тя се сърди, че се цапа.Оказахме се с Ideopatic constipation и от днес го лекуваме.Като имаше вече положителен резултат, а тя е много щастлива от резултата и каза" Аз мога, видя ли, много съм добричка и чистичка!"Дано скоро отмине, да се успокои, че и хранене и сън и всичко и е променено.

DNP, спирала не съм слагала, но имам лоши наблюдения с близки приятелки, подобни описания на вечен цикъл, болки...не е за мен това, моят цикъл е достатъчно дълъг и тежък.Мислих за имплант, но и за него не съм много сигурно.Имам още време да помисля.

Някой беше писал, че ползва Moon Cup,моля да сподели.Аз ходих в Буутс и като видях А размера се стреснах, голямка ми се видя...иначе като идея ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт