Отговори
# 555
радвам се че мъжките майки се включиха активно , защото около мен само момиченца .... и ми трябва малко опит с другия пол  Mr. Green

Минди, вярно включихме се, ама повечето май не сме сигурни точно какво ще правим с изпишкването прав  Simple Smile

# 556
Детето ще си покаже не го мислете толкова  Grinning Благо първите 3-4 дни го издържах, после се научи и прав. Карах и татко му да му покаже как пишкат мъжете  Blush
Михайлова, да ти е жив издрав мъжа   bouquet
Анито, поздрави на Истанбул  Grinning

Чакам Ники да се събуди и ще го водя за кецове, че е останал с едни маратонки само.

# 557
радвам се че мъжките майки се включиха активно , защото около мен само момиченца .... и ми трябва малко опит с другия пол  Mr. Green

Минди, вярно включихме се, ама повечето май не сме сигурни точно какво ще правим с изпишкването прав  Simple Smile
Точно това ми е и на мен голяма чуденка , но както е казала Алиена децата сами ще покажат как и кога  Hug  Blush

Имам и един също толкова наболял въпрос , махнахте ли решетките на кошарката / има предвид няколко за да могат да слизат сами когато се наспят ? Юли отдавна иска да прескача решетките , но от една две седмици е много сигурен че ще успее и само като се разбуди в полусънено състояние  или е прекрачил с единия крак решетките или се е качил на повивалника / който е с доста голяма височина/ и иска да слиза  ooooh! Няколко пъти е падал преди време по този начин , но това не го спира отново и отновов да го прави  Rolling Eyes

# 558
Ние сме с преносима кошарка...от 5 месеца виси на ъгъла й, да ме плаши.  ooooh!
Има две бягства с прескачане (филмът "Бягство от кошарата'), от които не смее да действа от височините...
Затова се научи да си откопчава ципът от вътрешната страна, сега го застопорявам с една брошка на баба му  Crazy
Ако го пусна да си излиза, няма да спи невър, мисля, че още ще си я караме дивата...Иначе като излезе, веднага отива да си маха ципа и стои на входа на кошарката, вплел, пръсти важно... и засмукал блажено бибата Whistling

# 559
Ние преди два месеца може би махнахме решетката, че господина започна да я прескача. Като разбра как става номера докато го сложех в нея, веднага прекрачвахме. Слава богу  не се нарани тогава на няколко пъти, но я махнах че нашата е доста високо от земята и с чекмедже отдолу и не исках да чакам да се удари сериозно. Сега е долепена до спалнята. И преди това се беше случвало на два пъти да я прескочи, но бяха инцидентни случаи, отново без последствия за щастие.

# 560
  • около Варна
И Георги се опитва да прескача, катери се на скрина, а нашата кошара е доста висока, но не смея да махам решетки, защото както казва Мона не мога да го задържа вътре по никой начин и ще има сбогом обеден сън ooooh!

Пред нас сега стои въпроса да ги събираме ли с Ева в една стая, от известно време започна да спи човешки, но пък още осем зъба има да излизат,та май ще поизчакам с местенето.

По анкетата на първо четене:
-носи боди с дълъг ръкав
-и чорапогащник/дълъг чорап Laughing/ слагам, защото иначе е вечно бос, пантофите са винаги събути
-пие мляко от биберон вечер и сутрин
-на гърне го слагам само ако пожелае, имаме попадения, но нищо сериозно, с памперс ще си ходи до лятото, когато трябва да се заема сериозно с отстраняването му
-не мажа с нищо от мнооого време
-слънцезащитен само на плажа
-ползвах дълго време Бюбхен за коса и тяло, сега някаква био-козметика пак за коса и тяло

И да се похваля запазих час за кръщене на Гергьовден, много съм щастлива, ще ги кръщаваме двамата едновременно, само дано са здрави, че миналия ни Гергьовден мина в Спешното Sad

# 561
  • USA
здравейте,
и мен като мона и други мами ме е страх да махна ре6етката,4е няма да има сън,пове4еее.Въпреки че на6ето легло е 4-1,и има и ре6етка като на легло с отвор при краката да слизат сами не мисля да я слагам скоро и без това неискаме да спиме,а ако може и да слиза........
Лека и спокойна ве4ер HugНие сега спинкаме обеден сън и после сме на РД:)на приятелско ве4е 2годи6но дете Laughing

# 562
Михайлова, честито на патерици на рожденика! Жив и здрав да е и дълги и хубави години живот да му предстоят!

Минди, пред нас дилема с решетка отдавна не стои - не само че не би го спряла, ами и би му била допълнителен стимул да я попрескокне.  Mr. Green

Виви,  fingerscrossed да сте здравички всички и да си изкарате един прекрасен тройно-четворно-петорен празник.  Laughing

# 563
  • София
Тооочно си сипах винцето и Моника видяла, че ме няма на спалнята и дойде да ми се кара, а си мислех...абее няма значение...
Решетката отдавна сме махнали. Т.е. 3 пръчки от нея. Преносимата и кошарка, която е в хола е постоянно отворена- прескача я без никакво затруднение и за съжаление и е забавано да я прескача и когато е свален ципа на вратичката.

# 564
  • Плевен
Линка, приятно изкарване на рождения ден!
Виви, ще сте здрави, как не, сигурна съм, че всичко ще мине прекрасно и ще е незабравим празник!  newsm67 И аз се замислям да събираме децата, че вече от толкова време спим с мъжът ми разделени, правим си срещи в хола  luvbed ама не си е работа. Андреа, понеже спят в една стая с  баща си, и тази вечер гой като се прибра Пресчо беше като влюбен в него, само при него искаше. Та тя ми предложи вече тя и Преси да се сменят и тя да спи при мен, а Преси при баща и, нищо че ще спи на нейното легло, тя пък щяла да гушка цяла нощ майка му  Laughing
И последно - вижте какво правихме днес с децата - пролетно почистване на автоградчето в селото. Понеже нямаше други ентусиалсти аз с двете деца за половин час успяхме да го изчистим от хилядите хартийки, опаковки, чашки, кърпички, пликчета и още боклици. Другата седмица ще го правят общото почистване, но ние нали ще сме в О риента, та реших сега да го направим.  newsm28

# 565
Моичките вече спят двамата заедно, в началото бяха големи тегели между спалнята и детската, сега има нощи, в които спят непробудно и двамата, има нощи, в които Боян проплаква и Елица идва при нас да се оплаче от него...Миналата седмица беше нещо сополив, поне по 10 пъти на нощ се събуждаше, тогава се ядосвах, че съм го преместила, ама за 2 дни мина...друго си е малко рахат в спалнята Grinning. Обмислям за налято двуетажно легло, а догодина се надявам вече всеки да си има стая.
По анкетата - чорапогащник не слагам, в къщи всички ходим боси, памперса се надявам налято да го разкараме, за момента е много далеч от истината (само като се из..ка се пипа отзад и се мръщи, че му мирише Mr. Green),  сокове не давам, мляко и вода пие с биба, сламка, чаша - както падне.

# 566
  • София
Току що се връщам от яслата. Днес Кати е за първи ден там. Сърцето ми се е свило... Дано всичко мине добре. Една люта сестра ми я грабна от ръцете, дори не успях да я целуна... Cry Сега се чувствам някакси празна.
Ние бяхме махнали решетката, но пак я върнахме, защото постоянно слизаше от креватчето и идваше при нас. Едва ли скоро ще я местим в друга стая, защото се буди често през нощта и плаче. Аз я държа за ръка, давам и айран и тя заспива. Не знам кога ще се откаже и от нощното мляко, дано да е скоро, защото не е много здравословно за зъбките.
Далеч сме от махането на памперса, но от една седмица насам пишка основно в гърнето, но аз я слагам през два часа. Но акото е задължително в памперса, а и не дава да го махам след като го е нацапала.
Аз се сега се чудя какво да правя... отивам да гладя, дано се успокоя.

# 567
# 568
Здравейте , пред нас стои дилемата дали да махнем решетката ,но като знам че ще лиза постоянно докато понечи да заспи , не ми се иска ... а пък ме е страх и да не се удари в опитите си да я прескача  ooooh!

Виви , всичко ще е наред и ще прекарате едно незабравимо кръщене  Hug

Вайпър ,погледни от хубавата страна , сега Кати е сред дечица и кой знае каква забава е при тях  Hug

Анито , браво на вас  Hug Hug

# 569
Вайпър, да разкажеш как минава адаптацията към яслата, че аз отсега го мисля. Ние искаме през есента да започнем, ако го приемат.  Сигурно и аз бих се чувствала мн зле в началото...

Общи условия

Активация на акаунт