snowwhite, тук кризата е в разгара си сега. Аз също си мислих, че нещата тръгват нагоре, защото няма на къде по-надолу, но уви, имало. Лошото е, че от години се говореше за задаващата се икономическа криза, но не се взеха мерки. Това го казвам конкретно за фирмата, в която работя. В момента се вайкат какво да направят, но сега са се замислили, а не преди 4 години, когато нещата бяха доста предвидими. Сори за разводняването
gmarinova, направо съм в потрес с тези обувки. А, да вметна само, че в яслата, която посещава Кати, определено се грижат добре за децата (физически де...). В смисъл, че дрехите на детето са чисти, дупето не е зачервено, винаги я взимам преобута. Дори в петък като видя, че и топля яденето и сама застана до мивката и ми вика "мий". Иначе аз едва и позаплаквах ръчичките.

То бива, бива гадно време, ама чак толкова - вали като из ведро
Днес както се очертава отново ще висим вкъщи...
Заплащането не е много на висота за подобна длъжност, но бива сравнително... Мъжо май не е много очарован - като се върне от работа ще обсъдим нещата. 

) засега вси4ки са на работа, и поне не се оплакват много. Родителите ми са пенсионери, преместиха се по4ти постоянно на вилата, и казват, 4е се оправят с пенсиите си (ба6та ми взима инвалидна добавка, която май връзва не6тата)...

.Отлично подражава на кака си ,която пък от своя страна се тормози с домашни и тренировки всекидневни и аз по край нея.Иначе ,чакаме хубаво време и да тичаме навън повече ,че ни се сви душичката вкъщи вече .