Отговори
# 645
  • USA
Здравейте,
Петя браво за бибата,ние ч махнахме,преди около 3 месеца,бях писала и сега дори и да види в магазина не казва ни6то Peace
Senayde9 -само един съвет,неискам да налагам мнение.И ние 3 дена плакахме за бибата,но бях твърда и не й я дадох!Мисля.че ако веднаж се скрие не е хубаво да се дава пак,за6тото така 6те знаят 4е пла4ат ли 6те има биба:)А са в период,поне ние кадето с тръ6кане и рев се опитва да се налага за вси4ко
Хубава ве4ер

# 646
 smile3514 днес го взех надран по едната буза!!! Баси абсурда! Така сме го били довели... снимахме го, обаче не си личи много на снимката  Sad нищо ново за нашите ясли!!!

Ани, добре дошла. Още не съм гледала снимките, но ще се върна във ФБ.

Привет и на Друзи!

# 647
Добро утро, момичета!

И аз съм в голяма чуденка за рождения ден на малкия. Засега сме решили да не е в детски кът. Най-вероятно сутринта ще посетин Южния парк, за да се повози на всичко възможно, а вечерта ще се съберем с роднините и ще поръчаме торта.

Ели като стана на две годинки, бяхме на морето. Първо я заведохме на луна парка и там игра до насита - вози се на въртележките, скача на батут и т.н. След това отидохме в една сладкарница и взехме няколко различни парчета торти. Детето си хапна от всичко. Беше много доволна.

На три годинки резервирахме един детски кът. Аз лично не останах очарована. Предполагам, че организацита просто не беше добра. Пък и се събраха едва пет деца.

Миналата година на четвъртия й рожден ден пак бяхме на морето. Заведохме я в един детски аква парк, а вечерта бяхме на сладкарница и Луна парк.

За тази година съм в голяма чуденка къде да празнуваме празника, тъй като е края на август и нейните приятели ги няма - едни на село, други на вилата, трети на море... Затова мисля вариантът детски кът да отпадне. Искам да е нещо различно и интересно. Миналата година много ми хареса идеята за пикник на Витоша. Това е един добър вариант. Ще викнем няколкото деца, които нямат села и вили и може би ще се съберем някъде на открито или пък на басейн. А в случай че все пак децата са се върнали в София, тогава вече ще е детски кът + клоун.

Ако някой има нестандартни идеи, ще съм щастлива да ги чуя.

# 648
  • София
Благодаря на всички за поздравленията за бибата!  Grinning Аз си мислех, че ще стане супер трудно като е толкова пристрастен, но не беше.

Михайлова, anjeelina, давайте ги!  Wink И в повече да са ми, бързо ги свалям.

Аз пък съм фен на детските клубове за рожден ден на дете над годинка. Кофтито е, че доста пари излиза, но пък изобщо не се занимаваш с нищо. Аз съм празнувала в два клуба рожденните дни на Габи и съм супер доволна. За този рожден ден на Марти обаче, по всяка вероятност ще сме в новата ни къща. Има достатъчно място да играят децата, пък и няма да ми излезе 500лв. С този ремонт и обзавеждане, доста се поозорихме, а и зълва ми се жени след няма и два месеца и хвърляме доста пари за тоалети и за подарък.  Rolling Eyes

# 649
  • София
Добро утро!
Поли, много ми харесва идеята ти за Витоша и аз имам подобна. Но аз РД на Мо ще си го мисля седмицата преди него, защото много зависи от прогнозата за времето:D
Изобщо не харесвам детските клубове. Водила съм Моника и всъщност утре пак ще ходим, но за да се видя с една приятелка, която е аниматор. Да... верно Моника се забавлява, но в парка определено ѝ е по-кеф, а и на мен така.
Не съм ви споделяла, но имахме едно проблемче със здравето на Моника. Трябваше да почакам, за да се види и вчера ходихме на лекар. Всичко ни е ОК и съм много щастлива.

# 650
Джери радвам се,че всичко е наред!  Hug
Аз по принцип не харесвам детските клубове.
Рождения ден тази година мисля да го правя отново в нас, коктейлно парти, а за децата замислям или да им изнеса куклен театър или нещо друго но за сега не ми идват други идеи, менюто е почти измислено (това ми е любимата част)
Друзи добре дошла!  Hug

# 651
За Рождения ден и аз съм избрала тортата вече Grinning Мисля и тази година да празнуваме в домашна обстановка, този път на вилата на чист въздух, заедно с най-близките роднини - баби, дядовци, леля, чичовци, братовчедката и може би кръстника със сина му. Догодина сигурно ще си поканим и другарчета за игри и тогава ще направим рождения ден в детски клуб, но на този етап играта ни с други деца наборчета все още се свежда предимно до дърпане на играчки и сърдене, като Стелиян за мое съжаление се проявява най-много това отношение Confused Много се съмнявам че близките два месеца това ще се промени...
Geraldine, наистина прекрасна новина че всичко с Мо е наред Grinning

# 652
Грети  Hug
Някое детенце го е одрало сигурно, но за да не създават напрежение между родителите на децата не казват кое и ако ти кажат , от твоя страна ще последва въпроса,
- А вие къде бяхте?, а то е ясно че такива неща стават и ще стават дори и пред очите ни.

# 653
  • София
За рождения ден на Кати мисля да сме на вилата, стига времето да е хубаво.
Ние едва ли до тогава ще сме стегнали апартамента, а така ми се искаше да празнуваме там... Петя, вие много експедитивно действате, браво! Аз миналата седмица поръчах кухнята чак, а ще е готова в средата на май месец. Явно не се моткате като моя милост  Simple Smile
Geraldine, дано и занапред да е без проблеми Мо  Praynig
Гретхен, да не се е издрал сам? Кати на втория ден беше надрана, но и ноктите и бяха острички. Сестрата ми обърна внимание и аз ги изпилих доколкото можах. А защо да влизат с обувките в яслата? Аз нещо не схванах... Нали родителите нямаме право да влизаме, защото според министерството на здравеопазването ще внесем какво ли не... уффффф
Благодаря на всички за подкрепата. Ние от днес ще взимаме Бахови капки, и аз и Кати  Simple Smile Михайлова, благодаря ти за линка. Аз и давах преди време Valeriana Heel (изписана от педиатърката), но нямаше задоволителен ефект. Сега пак ще и давам, така ме посъветваха.
Ох, е сега баш ли намериха да ми се обадят за вратите, когато детето спи. Е как да отида да им отворя, за да ги монтират!  Whistling
  bouquet

# 654
  • София
viper, каква ти експедитивност? От октомври месец започна ремонта, после сигурно 3 месеца се обзавеждахме, то бая пари хвръкнаха. ooooh! Поне мебелистите се оказаха супер точни и не съм се разправяла излишно. Сега съм на вълна пердета и акценти. Simple Smile

# 655
Здравейте милички  Hug
polito_87 - да се включа с даване на идейка за РД. Според мен идейката ти за пикник е страхотна. Тъкмо и родителите ще си изкарат добре. Може да отиде някой от вас по-рано и да направи нещо, като карта със заровено съкровище и децата да го търсят, като през това време трябва да отговарят на различни въпроси или да се справят с различни изпитания.  Незнам там дали имате такива места, където се катерят от типа на "Тарзан" - ходят по въжета и т.н. /естествено са обезопасени/. Тук при нас в детския кът в Морската имаме такова място и една позната беше направила детския РД точно така. Беше нарисувала карта със съкровище и децата следвайки картата правеха различни неща - отговаряха на въпроси закачени по препятствията на "Тарзан" и накрая като намериха съкровището в него имаше лакомства и билетчета за блъскащите колички.
И детето остана много доволно. Даже ако времето те изненада и е лошо - може да направиш това и на закрито. Peace
А ако искаш питай и малката - тя може да иска нещо съвсем различно от твоите планове. Нали? Wink  

# 656
  • USA
Здравейте мам4ета,
за РДто на малката не сам мислила,но аз съм 6тастлива,че тогава живот и здраве 6те сме си в БГ Simple Smile)))))))“Сигурно слетобяда 6те  е със деца на нчкоя сладкарница или клуб4е, а ве4ерта в къ6ти  с бабите и роднини
Лека вечер Hug

# 657
Джери,  Hug

Наде, да, сам бил се издрал, с кубче от конструктор. Склонна съм да повярвам. А за обувките, нямам какво да добавя  Tired Убедена съм, че ще ме излъжат нещо и не ми се занимава да разпитвам. Бързам да си го взема и да се махам, и без това винаги е последен...

Не планирам голям рожден ден. Надявам се мъжът ми да не загуби работата си. Аз по принцип не планирам много нещата. Пък и Петър е още много малък, нищо няма да разбере. И с тези болести, нищо не подлежи на план  Mr. Green

# 658
Джери,  Hug

Наде, да, сам бил се издрал, с кубче от конструктор. Склонна съм да повярвам. А за обувките, нямам какво да добавя  Tired Убедена съм, че ще ме излъжат нещо и не ми се занимава да разпитвам. Бързам да си го взема и да се махам, и без това винаги е последен...

Не планирам голям рожден ден. Надявам се мъжът ми да не загуби работата си. Аз по принцип не планирам много нещата. Пък и Петър е още много малък, нищо няма да разбере. И с тези болести, нищо не подлежи на план  Mr. Green

Грета, стискам палци вси4ко да е наред с работата на мъжа ти! Не отминава ли ве4е тази криза в БГ? В Европа ве4е отминава и се 4увства зна4ително.

Това за обувките не ми стана ясно - влизат вътре с обувките отвън ли? Ами ако е валяло и са кални? Нямат ли пантофи? А нали уж то4но поради хигиенни съображения не дават на майките да влизат, а в съ6тото време да влизат вътре с обувки, тк ги мързи да ги обуват? Баси, много се ядосвам на такива неуредици, и тъпото е 4е е навсякъде, а не в конкретни ясли.

Стефан го взех веднъж с разбита устна, тк паднал и се ударил на камион. Слу4ва се за секунди - дори в на6ия слу4ай с 3 у4ителки на 15 деца, явно пак се слу4ва. То с 1 майка с 1 дете се слу4ва. Само да не става навик!

По повод на дългото отсъствие на Св. от вкъ6ти, да кажа моя хубостник ме забравя за 2 дни то4но! Бях командировка, и като се върнах в4ера, внимание нула - по-то4но не ме забрав, ами имам 4увството 4е ми се сърди, и наро4но се прави 4е не ми обръ6та внимание. А днес като се върнах от работа, много пове4е ми се зарадва от оби4айното - явно му е минала сръднята Simple Smile Ама от сега ако проявавява такива манипулаторски наклонности, не знам като се роди второто, как е е с ревността....6те го мисля тогава.

За рождения ден - ние 6те сме на сватбата на сестра ми (йейейей, и аз 6те съм chief bridesmaid - т.е. кума май Simple Smile) няколко дни преди това, та мислим на следва6тия ден след сватбата да си направим парти на плажа. Сватбата 6те е на море, но не в БГ, и 6те има баби и дядовци, ама май деца няма да има. Здраве да е дотогава!

# 659
Ох тези ясли...тръпки ме побиват.
Много интересна тема за РД.ние сме от последните 30Юни и ще ви следя как ще празнувате вие. Имаме много гптин парк и си мислех да поръчам кетъринг в парка и да им измислим на децата някоя тема на рд. Може и някой клоун да викнем...нещо ми се свидят 500лв за клуб и то лятото...пък и много стандартно.
Минди,кажи за тоалета на Юли:)))
Анито я изкоментирах въвФБ...голям кеф беше да разгледам снимките:))

Общи условия

Активация на акаунт