Отговори
# 630
Михайлова, честит рожден ден! Дълъг и щастлив живот ти пожелавам!    bouquet

DRUzi, добре дошла! Още малко, и Ники ще стане кака. Grinning Ще се радвам да споделяш как сте, ако ти остава време и за нас.  Wink

От сърце пожелавам на болните да оздравяват, на ясленчетата да се адаптират леко и да са здравички, а не нямащите работа - да си намерят удовлетворяваща ги такава.  Hug

# 631
Amorevole Благодаря! То винаги остава време! Пък и малката по обяд винаги спи , ако сме на разходка пък тогава следобяд спинка. За компютъра винаги има време.
МАлко остана да стане кака вярно! Много ме тревожи мисълта от детската ревност , не обича да я гушкам , но като види че гушкам бебето 100% ще иска и тя! Много е ревнива към баща си...Не ми дава да го гушкам и цункам и само се кара и ни разделя с рачички като иска да ме гушне Joy!
Иначе като я оставя в неината стая аз свободно си чистя и оправям не ми мрънка! Само вода да има , да е яла и преубута.
В това тя няма грешка не ми досажда много! hahaha
За това и не съм я пуснала на ясла самостоятелна е много. Сама се храни и си играе . В парка вече с другите деца тича и е доста контактна!
Лошото е че още не говори с изречения само думички говори и си бърбори , пък и гърнето голям зор хич не го харесва! Joy

С другото ще видим как ще се разберем , дано е като кака си да не мърка много!  hahaha
Никол спеше спокойно когато беше бебе , но това ще го видим ...

Силно се надявам всички да оздравяват бързо Hug! Много от МАЙските мами също са болни и дичицата им също! (тези които имат) Аз много внимавам кога излизаме и за това все я овардвам от болести! Ама татито ни е болен и той!Друг е въпроса в градините като кихне едно и после половината са болни! ooooh!

От Суметролима съм много доволна!Много й помага! Докито на два пъти й го изписва като беше болна!

Хубава вечер момичета от мен! Отивам да гледам новините и ще се стягаме за сън с Николчето!  bouquet

# 632
  • USA
Михайлова,Честит рожден ден!!!Много здраве,6тастие и любов:)))
На новото Юнче и мама добре до6ли Hug
При нас ни6то ново,растем и така:)))

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig

Лека вечер Simple Smile

# 633
Мили мамчета,включвам се с една гооооляма прегръдка за всички,защото усещам,че всички сме на един хал:
   -През този сезон,а и на тази възраст болестите зачестиха(и ние сега сме така и двете, а Маринче и конюнктивит има Whistling)
   -вече почнаха да се проявяват признаците на детския пубертет и ние всички сме много уморени и изтощени.
    -майчета,които са оставили децата си на ясли,пък страдат за децата(Снежи е едно хубаво изключение)
   -които ,пък от вас имат две деца и/или работят се чудят от къде да си купят по още един чифт ръце(и килограм търпение) Wink
   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Михайлова,честит рожден ден,мила!С ден закъснение ти пожелавам най-вече здраве и много положителни емоции!  bouquet  bouquet  bouquet
 Друзи,здравей и от мен!
   Ани,добре си дошла в България!Чакаме снимки и да ни разкажеш какви са ти впечатленията и как ти се е отразила екскурзията в Истанбул?

# 634
  • София
Михайлова, Честито на "патерици" и от мен! Да си жива и здрава! Къде ги раздаваш тия торти да намина?  Laughing

viper, много ми стана жал за Кати.  Sad Аз съм си върл противник на яслите, жалко, че не сме като при Снежето.

Добре дошла на новата майка!

Моите деца също настинаха от тоя вятър, а и мен гърлото ме заболя.  Rolling Eyes Иначе вече се местим и се надявам за Цветница окончателно да сме там. Децата не мога да ги накарам да си тръгнем от новия апартамент, само тичат и лудуват, то такъв простор.  Simple Smile
Иначе вие сваляте, а аз съм се заела да качвам.  Grinning Тъй като при мен това е проблем, пия протеини, за да имам по-голям апетит. Началото на юни се жени зълва ми и съм решила да кача 5 кила, за да загладя малко косъма.

И да се похваля, от повече една седмица сме без биба!  newsm44 Мислех, че няма още дълго да се откаже, голяма любов бяха тия биби. В последно време ходеше постоянно с двете в ръце и сменяше нон стоп едната с другата. Често си слагаше и двете едновременно.  Crazy Бях тръгнала бавно и славно да отбивам, но взе че покрай последния кучешки си скъса и двете. Аз реших да му ги оставя така, мъчи се три дена да ги смуче скъсани, хвърля я, търси я. Последната нощ бибата не му излезна от устата. Тъкмо се бях отчаяла и той взе, че не ги потърси повече. Прибрахме се след половин ден навън и Марти не се и сети за бибата, заспа си спокойно без да я потърси. На следващата сутрин ме попита за нея и в следващите дни се сети по веднъж и това е.

# 635
Петя заповядай във Варна ще те черпя торта Laughing но със сигурност не може да се сравява с твоите Hug

Имам едни излишни 5-6кг. с радост ще ти ги дам  Mr. Green
Като разказваш за новия апартамент се сещам какви емоции бяха и при нас преди няколко години Grinning
Браво за бибата аз се чудя кога да го започна този процес  newsm78 че Кати и пристрастена и все я търси но вече я давам само като спи.

Linka10, hrista Аморе Hug Hug

# 636
Здравейте!Не съм писала от доста време,но ви чета редовно.
Добре дошла на новата майка!
viper, Sad
Много е трудно да се отделиш от детето си и да го оставиш на ясла,но ако няма кой да го гледа няма как Sad.Аз,много дълго се чудих дали да пращам Джани на ясла или мама да го гледа вкъщи,защото ми е малко тъжно ,като си помисля,че ще го оставя в ръцете на хора,който не познавам.От друга страна си мисля,че сред деца на неговата възраст ще свикне на самостоятелност и ще му бъде по лесно занапред.И реших да си остане при баба до навършване на 3г.
petia_tag Много се радвам,че сте без биба вече!Моят дебелак Laughingне може без нея.Миналата нощ заспа без бибата след дълги обяснения,че сме я забравили при каките.През нощта един рев,пищи и вика"мамо,како ,дидит ,ан,дядо, мамо' в превод,Мамо кажи на дядо да запали колата Laughing.Та така ми стана жал и му я върнах обратно.
Болничките скорошно оздравяване!
ЦЕЛУВКИ НА ДЕЧИЦАТА! Hug

# 637
Пете и аз ще ти услужа с 5-6 килца Simple Smile
Браво за бибата, Гого я ползва само като заспива, но тези дни постоянно я търси и той така с по две в ръцете и само ги сменя.
Болничките да се оправят!

# 638
Здравейте и от нас!
Около Стелиянски нищо ново. И двамата скучаем общо-взето. Такова кофтарско време през април не помня да е имало #Cussing out
Иначе браво на Марти за отказа му от биберона. Нашия човек без "бибето" не може да живее.
Много жалко че пак има болни дечица  Sad Дано бързо да се оздравяват!
Добре дошли на DRUzi и Никол Hug
С интерес чета за адаптацията на наборчетата в яслата, че нали и ние сме кандидат-ясленчета. Е, да видим кога и дали ще ни приемат... Дано при всички адаптацията мине бързо и безболезнено, и ползите от ходене на ясла да са повече от вредите Praynig
Ние се каним да започваме основен ремонт на банята, тоалетната и частичен на коридора и кухнята, и тия дни прекарваме в обиколки по магазините и разговори с кандидат-майстори, и затова и не съм с включвала скоро в дискусиите.
Михайлова, Честит Рожден Ден на патерици, че вчера съм те пропуснала! Всичко най-прекрасно ти пожелавам!

# 639
  bouquet на всички!
Времето е отвратително. Вече се замислям, как ще ми се насъбере работата изведнъж - пране на мокет, пердета, чистене на прозорци и т.н. Даже май ще накарам мъж ми да свали сега пердетата и да ги изпера, пък когато изсъхнат /то от тая влага навън ще е бавничко/ . Тъкмо съседите отсреща ще имат повод да надничат... Иначе го правят тайничко, поне така си мислят. Wink
Петя направо се чудя как така при вкусотиите които правиш са ти нужни килца отгоре.  Rolling Eyes
Сега ще влеза във фейса да видя Анито вече качила ли е тези снимчици  newsm78
А г-жа Нервакова да не се скътава, ами да казва сбъднатата мечта, че постоянно ми е в главата. Ех, това женско любопитство ще ме съсипе. Embarassed

# 640
Здравейте от нас  Hug  Юли от неделя е ок , няма и помен от алергията , бях се настроила да се борим дълго време с нея , предвид влагата и предстоящите цъфтежи , но слава богу бързо я преборихме , или отшумява или вече знаем правилните лекарства , силно се надявам да отшумява  Rolling Eyes Събота и неделя прекарахме в един детски център бяхме на два рожденни дни , голямо беснеене падна , центъра е доста голям и Юли е като подивял вътре , много емоции и умора му се насъбраха . И покрай рожденните дни които посещаваме тези месеци вече се замислям как ще отпразнуваме нашия , много ми се иска да е на открито , тук в Бургас имаме само един детски център който е с външна градина , но като гледам какво скапано време , може и май месец да не става за игра навън  ooooh! Whistling Тортата вече сме я избрали , тоалета на Юли пристигна вчера , аз долу горе имам представа за моя тоалет ... само място нямаме  Mr. Green И в този ред на мисли ще се радвам да споделите вашите идеи за предстоящите рожденни дни ?!  Wink

Пете , поздравления за бибата ,и при нас стана много лесно , даже не усети че му я махнахме  Peace Чакаме и снимки от новия апартамент , обожавам да гледам интериорни снимки Simple Smile)

Друзи, добре дошла при нас  Hug

viper , сигурна съм че ще свикне , минало е кратко време , не се отчайвай  Hug

Ани , чакаме те да разказваш , страхотни снимки  Hug

Аз съм ЗА яслата , много ми се иска Юли да ходи , да е сред деца ...и да не се разболява , адаптацията мисля че ще е бърза при нас , но да видим до септември може да реши да се "лепне" за мен , Според мен той е готов за ясла , но аз не си го давам все още , искам лятото да изкараме заедно , да ходим на плаж и на почивка , а ако го пусна на ясла и почна работа , няма да можем да се отделяме толкова много време . Затова септември е нашия месец  Sunglasses

Много дълъг пост , моля да ме извините ,  пропускам доста неща , които исках да пиша , но се разсеях  Blush

# 641
  • Плевен
Привет и тук!
 Благодаря за топлото послещане, както винаги  Hug Чак ми е неудобно, че за едно такова кратко пътуване ме изпратихте с такива благопожелания, и после пък и топло посрещане  Blush То хората дето много пътуват това не им е гордост, ама на нас понеже ни е трудно, със заеми и т.н, та една такава екскурзия е истинско постижение.
Добре дошла на новата мама, и нейните дечица ще са с малка разлика като нашите. Успех, сили и търпение ти желая!  Hug
На всички болни дечица бързо оздравяване! Както е описала Христа, има много предпоставки за боледуване сега, но всичко минава и отминава, това са временни неща, и после всичко се нарежда.
След психоложката се опитвам и научих да гледам по-позитивно и по-оптимистично и философски на пръв поглед на тежки и тъжни ситуации, но наистина много пъти зависи от какъв ъгъл гледаме на нещата и как ние си интерпретираме ситуацията...Оф, зафилософствах май  Flutter
Минди, ох дано Юли да не прави пристъпи. Давай му хомеопатични, Поумон хистамин, ние на Преси така го предпазваме от пристъпи, много съм доволна, супер ефект има при него.
Петя, браво за бибата! Те вече са големи деца. Аз отдавна съм забравила какво беше това нещо  Laughing
Преси утре тръгва и той на ясла. Много по-спокойна съм и оптимистична, отколкото преди с Андреа, пък ще видим каква ще е ситуацията. Вчера като се прибрах след 5 дни отсъствие и пъво ми се заррадва, после 1 ч. пищя и не можах никак   да го успокоя, много драматично беше, ама явно детето си преживява отсъствието ми по свой си начин. Иначе при мама са се сържали много добре, слушкали са, яли и спали добре, говорили са за нас, че ще си дойдем и че ще има подаръци и имат положителна разлика в теглото, особено Андреа от храненето на баба   chef
Истанбул - беше страхотно, невероятно! Хотелът ни беше супер, над очакванията ми, използвахме към фирмата само пешеходна опознавателна обиколка на главните забележителности. От там нататък навсякъде сами с още 1 семейство, тук от форума за Истанбул бяхме проучили всичко - транспорт, паркове, маршрути, разписания, спирки и падна голямото бродене. Обходихме набелязаните места, разгледахме им 2 парка, главната търговската улица, хълма в азиатската част, от който се вижда целия Истанбул и на двата континента. Невероятно очарование има този град! Опитахме им специалитетите, имаше и шопинг фест, по марковите магазини имаше големи намаления - 30%. Градския им транспорт е перфектен - абсолютна чистота, точност, няма бутане, няма говорене на висок глас или миризма на нещо си. Всичко е супер комфортно, има си екран със спирките, съобщават ги и на глас, спирките само от стъкло, блестят, чисти, няма лепенки, няма графити, няма счупено или нещо, което да дразни окото. Просто уникално! По малките пазарчета и в квартала паза голям пазарлък, мъжът ми както не беше много положително настроен, и той много се очарова от града, от чистотата и красотата и от всичко, а най -го изкефи да се пазари с комшите, взехме подаръчета на децата, дрешки, чорапки с по 1/3 отстъпка от цената с пазарлъци  Laughing
Та така, да не досаждам повече. Заслужава си екскурзията и отново бих отишла за да разгледам и пропуснатото, защото има още много, което да се види Simple Smile
Поздрави на всички!
Успех с преместванията и ремонтите!
Ди, всичко ще се нареди! Стискам палци! Praynig
Наде, ще свикне Кати, и Андреа беше вечер и нощем по-неспокойна, но това е нормален етап от живота, ще свикне  Peace

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:12 от anyto

# 642
anyto - снимките са страхотни и дано така да ви завърти колелото на живота, че да имате възможност заедно цялото семейство да обиколите още мн. красиви места по света.
Това го пожелавам на всички и на себе си!   Hug
А иначе снимките са страхотни и това, което описваш е мн. хубаво. Аз съм чувала, че те се радват когато някой се пазари за цената на стоката - било един вид уважение към търговеца, по тяхните разбирания.

# 643
Анито, благодаря, благодаря, благодаря  Hug Разказът ти и снимките ме пренесоха там, спомних си забравени гледки и усещания, в мен нахлуха прекрасни спомени от времето, когато бяхме гаджета с мъжа ми и обикаляхме този незабравим град... Радвам се, че сте си прекарали толкова добре и се подписвам под пожеланието на Роси.

# 644
Здравейте, момичета!!!

Поздрави от Белград! Още съм тук, вчера си заминаха моите хора - бяха ми на гости за 4 дни - и ми е доста мъчно. Но не остана. След 3 дена си тръгвам, а в неделя летим тримата за Лондон, за 2-седм екскурзия преди да вляза в 9-тия месец.

Стискам палци за бързо оздравяване на болните!

Много тежко е това с работата, което разказвате, надявам се скоро да намерите нещо добро, че с тази криза е много сериозно положението.

Вайпър, май ти е много трудно Sad. Дано по-бързо свикне Кати. Аз също непрекъснато претеглям как е по-добре за Боби и за бебето - на ясла или не. Искам да го пратя към есента точно поради причините, които изрежда Снежето - имам чувството, че вече има нужда от по-активен социален живот от този, който многа да му осигуря. Но ако тръгне и започне да влачи много болести и да заразява и бебето или видя, че не е щастлив, сигурно ще го спра просто и ще си ги гледам и двамата вкъщи...

Друзи, добре дошла! И аз чакам бебе - през юни - така че очаквам да разправяш как е с две малки деца!

Анито, много се радвам, че толкова добре сте изкарали! Наистина, Истанбул е страхотен, а и това е може би най-добрия сезон за посещение преди да е станало твърде горещо.

Петя, браво за биберона! Боби почти не ползва - от време на време го намира, сеща се какво беше, слага си го за около 1 минута, като му го поискаш ти го дава и тутакси го забравя... Но още се успокоява като пие вода от шише с биберон, което си е много сходно... Баща му казва, че сега като ме няма е почнал по-често да иска "чучето удата" (т.е. шишето с водата...) Какво да се прави... пак, добре приема отсъствието ми. Баща му казва, че очите му се насълзяват като се сети за мен, но почти не плаче...

Общи условия

Активация на акаунт