Отговори
# 615
Докара Simple Smile

Аз моя педиатър го избрах, защото е близо. Още сме пешаци, нямам възможност да ходя надалеч... благодаря ти.

# 616
Здравейте мамчета! Hug
Аз сега разбирам че има тема специално да децата родени Юни 2009г. Та реших да се включа с моята принцеса на белите Никол. Тя е родена на 30 Юни .
Надявам се тук да намирам полезни съвети и да помагам с мои ако мога! Hug

Ще ви поразгледам утре , а сега Лека вечер от мен! Hug

# 617
Добро утро на всички ранобудни и поспаланковци. Hug
Аз тази сутрин съм на гинеколог и затова станах рано. Иначе душичката ми нанка, та незнам как ще се замъкна до там. Blush
DRUzi - Добре дошла при нас. Виждам, че ще имаш още едно бебенце.  Hug

# 618
Добро утро!!!

Събудиха ме лъчите на слънцето и нямаше как денят ми да не започне с усмивка след тази милувка от небето  Grinning Желая и на вас усмихнат и слънчев ден!!!

Друзи, добре дошла и от мен! Разкажи нещо повече за вас. Знае ли се Никол братче или сестриче ще си има?

Роси, как мина прегледът? Надявам се всичко е наред. На мен утре евентуално ми предстои преглед при мамолог.

Минди, как сте? Юли започна ли да се подобрява?

Павката вече е добре. Продължава да пие АБ-то. Утре ще го водя на контролен преглед и ще разберен дали се е оправил.

Гити, режимът ми донесе много добри резултати, благодаря че попита!

Всъщност аз вече си позволявам да ям по-големи порции, тъй като постигнах желаното и дори продължавам да свалям, въпреки по-големите порции. Бих казала, че вече не спазвам режима, а по-скоро свикнах да се храня по този здравословен начин. Не се лишавам от нищо, което за мен е най-важното.

Иначе съм много доволна, защото вече съм 53кг. с идеалните 90см. ханш. Не съм и мечтала за тези килограми, тъй като винаги съм била 54-55кг. Накупих си един куп неща за лятото, които не съм вярвала, че бих могла някога да нося  Grinning Остава само да дообработя мъжо за  bombs Изобщо не съм се отказала от идеята  Laughing

Аз може да се каже, че привърших със сезонното почистване  clean clean clean Сега ми остава само да прибера зимните дрехи и да извадя тези за слънчево време. Само още малко да се позатопли...

Ние в събота почистихме около нашия блок, но не заради "инициативата" на БТВ, а защото винаги го правим в началото на април. Миналата година си направихме сами с наши средства беседка и пясъчник на площадката пред блока. Остава ни само да сложим една маса в беседката и да открием сезона на барбекютата и ментата   Grinning

# 619
polito_87  - Ох, Поли и ние тук имаме градинка с беседчица и люлчица точно под нашата тераса и въобще няма допир до превозни средства и улици. Само жителите на кооперацията имат ключ за градинката /понеже е заградена/, което е мн. добре. Та чакам още малко да се затопли и на мъжо и на Вито рожденните дни може там да ги празнуваме.  Hug
Иначе прегледа мина добре. Нямам ранички /понеже преди години ми обгаряха една/, взе ми цитономазка и чакам резултати. Иначе и гинеколога си питах къде е по-добре да отида - на мамограф или ехо за гърдите. Той ми отговори, цитирам: "Определено ехото е по-добрия вариант, понеже вижда най-малките изменения в гърдата след кърмене, което за един мамограф не може да се каже. Лошото е че не се поема от ЗК. Прегледа е около 20-25 лв." Peace
 Така че аз се навих да отида на ехо, понеже на гинеколога си имам страхотно довери. Все пак 20-25 лв. не са много. Аз отначало мислех, че ще са повече  newsm78, но... Wink

# 620
Здравейте момичета!Днес имам рожден ден,почерпете се за мое здраве!

Поли браво за диетата аз също почнах и съм решила до лятото да се вкарам в нормални кг.  Peace

# 621
  • София
О, Михайлова, честит рожден ден!!! Да сте здрави ти и всички в къщи! Да се усмихвате често! Да сте щастливи! Хайде, орисах те  Hug Да знаеш само какво хубаво слънце е изгряло на твоя празник!
Попрочетох малко от последните постове и.... и искам да кажа: Веднага всички черни мисли да се изпарят! Много ми хареса изказването на Geraldine "напъни се за усмивка!"
Ние сме в къщи, защото Кати се разсополиви в четвъртък, а в петък сутринта вече беше с температура. Ще стоим у нас до петък, няма начин. От днес и Жоро е болен, вече и мен ме драска гърлото....Е, така ще е: тя ще носи от яслата болести, ние ще ги караме след нея...
Иначе адаптацията я няма никаква. Кати плаче по цяла нощ, не иска да излиза от къщи. Само като започна да я обличам и се започва един рев. Чак вчера видях детето си отново усмихнато. Постоянно е в ръцете ми, не иска и при баща си да ходи. А бях толкова уверена, че ще се адаптира бързо. Преди не можех да я задържа до себе си за повече от 5сек, тичаше без да се обръща да ме види, изобщо не ме търсеше.
Хайде да не досаждам повече.

# 622
  • София
Михайлова, честит празник! Много здраве, любов и да не забравяме... много подаръци днес  Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

Друзи, добре дошла!
Поли, на мен две килца не ми се виждат толкова много, че да правиш разлика, но се усеща, че се чувстваш щастлива и това е важното. Пожелавам ти преговорите да са успешни  Peace
Вайпер, ти пък звучиш много по-спокойна сега, когато малката е настинала, отколкото, когато беше на ясла  Grinning Като те слушам хич не мога да си представя Мо да тръгне на ясла/градина, щото тя в момента постоянно ме прегръща. Много е гушлива. И е много сладко като ме прегърне и ме потупва с ръчичка по гърба все едно ме успокоява  Heart Eyes
На мен сега ше ми се наложи да изям една цяла торта сама. Направих съвсем примитивна, но вкусна торта с банани и щоколадов крем, но Мони явно не обича такъв крем, а мъжа ми сладко не яде. К'во да пра'иш ...eat

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 11:37 от Geraldine

# 623
Viper, ужасно е това с адаптацията. Наистина не мога да разбера, за6то в БГ яслите е толкова рязко отно6ението към децата. какво им коства да има адаптационен период от 1 седмица с майката, която да ходи с детето си. Даже така се улеснява и персоналът, тк майката поема по+голяма §аст от грижите през първата седмица, пък помага и за другите деца....

Много ми е мъ4но като 4ета за БГ яслите и градините - за4етох се напоследък във форума за Деца в ясли и градини, и най-тъпото е 4е при нередности, родителите се страхуват да предприемат мерки, тк може да си отмъстят на децата им...Какво об6тество е това, което използва децата като рекет?!?!

Както и да е, дано Кати скоро се адаптира, и вие да нямате никакви други проблеми за в бъде6те.

Аз съм командировка 2 дни, и оставих мъжете да се гледат сами. Само дето по погре6ка съм взела и двата 4ифта клу4ове, и ги оставих без клу4! Слава богу, детегледа4ката ни има клу4, та е до6ла рано сутринта днес, и е оставила клу4 вкъ6ти, 4е ина4е ло6о - много съм отвеяна зна4и - сигурно е от хормоните Simple Smile

# 624
Михайлова, честит празник! Желая ти много здраве, щастие, късмет, а близките ти да не спират да те радват и да те карат да се усмихваш!!!

Роси, на мен прегледът ми включва и двете. Цената е 45лв. в един медицински център, а не по здравната каса.

# 625
Добър ден от нас! Hug

Михайлова Честит рожден ден!  bouquet Много щастие и усмивки в къщи днес!

Благодаря на всички мами за приветстването! Hug

polito_87 Блазе ти , че си успяла да почистиш! Аз колкото и да чистя и редя абсурд е до другият ден да е чисто! Никол много цапа и маже! Joy

За лампата оставям е включена от около месец , защото посред нощ се буди и плаче без причина! Незнам кошмари ли сънува или какво е!

За Никито Ми калпазана си е. Кръстена е на баща си Никифор. Има 11 зъбчета! Wink Яде каквото и дадеш и обожава да седне на масата с голамата вилица да папка ама сама! С лъжицата още не се оправяме. Не съм я пуснала на ясла понеже искам още малко поне да си е при мен!
Много се кефи на коремчето и все го цунка и гушка.
Още не знаем какво ще си има братче или сестричка ... бебчо се крие упорито!Нали е рогато все пак!
Рядко боледува , което много ме радва! Не говори още с изречения , но разбира , когато й кажа нещо.Слушка повече тати ест. нали е на тати принцесата пък и той е възпитаваше от 10 месечна до година и месец.

Нашият тати и той до скоро беше без работа!Знам колко им е трудно на момичетата тук по тази тема!Аз се принудих да ги оставя с Никол на 10 м и да прекъсна майчинството.Почнах работа и така!Лошото е че доста стресиращо се оказва и за таткото и за майката! Но пусти му пари!Важното е да има компромис , защото някои татковци се дърпат!А парите си трябват.
Ние поне си имаме и помощ от свекито , работи в Гърция и праща и тя и така ни се събират 2 заплати
Ама пусти сметки и наем!Трябва да се плащат!
Надявам се силно , скоро всичко при вас мами да е добре и да не си разделяте семействата  Hug Дано приемат на градинка всички желаещи на които им е важно това!

Аз моята ще я погледам още годинка с бебчето.Въпреки че не плаче нито за мен нито за тати.Играе много с другите деца и се захласва по чужди хора! Понякога си мисля че ако я оставя без надзор ще щукне при някой друг и ще я откраднат толкова е доверчива! Joy

Стига толкова за сега от нас!Пожелавам също на всички болни бързо оздравяване и да се радвате на хубавото време! Hug

# 626
:
hbday
Михайлова, честит рожден ден!Зраве и щастие на цялото семейство!Обичайте се

DRUzi добре дошла при нас  Hug

И ние сме в отбора на болничките  Sad
От петък през нощта Ели вдигна температура 38.9, която два дена сваляхме и пак се качваше, вчера бяхме вече на лекар и сега пие Суметролим...Голям зор с даването му...почти не се храни, основно на мляко, макарони със сиренце, ябълка...вчера направих грешка да и дам краставица вечерта и малко след като заспа започна да повръща, коремчето се е раздразнило явно...цяла нощ будене и към 4:30 вече се поуспокои и спахме до 9:30 сутринта Simple Smile Днес изглежда по-добре и е по-жизнена Simple Smile
Всички болнички да оздравяват  Hug

На ясла мисля да я пускам от септември,, дано не боледува много...а аз ще търся работа, че на старата освен, че не ми се връща, най-вероятно и няма да ме вземат обратно...не се толерират отсъствия...

# 627
Момичета благодаря ви   bouquet

Viper много неприятно че Кати така трудно го понася.Пускам ти линк към тема от форума на "Часът на мама" там с д-рМихайлов обсъждат точно такъв проблем и след приема на един сироп детенцето се беше успокоило и майката също.Дано да съм била полезна Peace
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=252

Аз също съм го давала този сироп и имаше добър ефект Peace

Всички болни бързо да се оправят  bouquet

# 628
  • Once there was a Hushpuppy...
Михайлова - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана от твоето прекрасно семейство!Пожелавам ти много весел празник с много подаръци!  bdbaloni

Като ви чета момичета - пак имаме доста болни мъничета...... SadМного ми е мъчно, като знам ние какво изживяхме, дето казва Грета 3 седмици, че и повече. Май, 1 месец стана с тия сополи и кашлица от 2 седмици.И аз го изкарах и мъжа ми......кошмарно беше. Говоря си тука с нашия лекар към фирмата и той казва, че вече гриповете били по-агресивни и се карали с повече усложнения. Повода е, че се заговорихме за това че изкарах всичко много тежко тази година. Втори път се разболявам и то все с температурите, хремите, с АБ абе, яко.....така, че се влача по 3 седмици.
Дано скоро отшумят тези вируси. Ама тоо, като гледам и какво е времето. Толкова е непостоянно и гадно за Април....нормално е хората да се изпоразболеят така масово.

# 629
Честит Рожден Ден,мило другарче!
Яничка,желая ти от сърце,здраве,дни на радост,повод за усмивки и каквото си пожелаеш да се сбъдне!

Ох,то в тоя студ,как няма да има болни.Вчера във Варна,валя град ,днес ужасно студен вятър.Желая на всички ,пълно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт