Аз моя педиатър го избрах, защото е близо. Още сме пешаци, нямам възможност да ходя надалеч... благодаря ти.

Желая и на вас усмихнат и слънчев ден!!!
Остава само да дообработя мъжо за
Изобщо не съм се отказала от идеята
Сега ми остава само да прибера зимните дрехи и да извадя тези за слънчево време. Само още малко да се позатопли...

, но... 
Да знаеш само какво хубаво слънце е изгряло на твоя празник!

Като те слушам хич не мога да си представя Мо да тръгне на ясла/градина, щото тя в момента постоянно ме прегръща. Много е гушлива. И е много сладко като ме прегърне и ме потупва с ръчичка по гърба все едно ме успокоява 

Много щастие и усмивки в къщи днес!

Яде каквото и дадеш и обожава да седне на масата с голамата вилица да папка ама сама! С лъжицата още не се оправяме. Не съм я пуснала на ясла понеже искам още малко поне да си е при мен!
Дано приемат на градинка всички желаещи на които им е важно това!

Днес изглежда по-добре и е по-жизнена 

Много ми е мъчно, като знам ние какво изживяхме, дето казва Грета 3 седмици, че и повече. Май, 1 месец стана с тия сополи и кашлица от 2 седмици.И аз го изкарах и мъжа ми......кошмарно беше. Говоря си тука с нашия лекар към фирмата и той казва, че вече гриповете били по-агресивни и се карали с повече усложнения. Повода е, че се заговорихме за това че изкарах всичко много тежко тази година. Втори път се разболявам и то все с температурите, хремите, с АБ абе, яко.....така, че се влача по 3 седмици.