http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg14507560#msg14507560
Аз ще се възползвам

Snowwhite

anyto весело пътуване

, пийни едно и за мен 
))
Също няма баби, на които да го оставя, а за частни забавачки и гледачки - дума не може да става /сумата никак не е малка/. Оплаках се, но като го сдържам вътре в мен и сякаш наистина повече тежи.

До къде стигна с диетата? 
Чао и до скоро
Юли от неделя тръгна със сополи , мислех че е настинал или е лепнал някакъв вирус , но след като два пъти го карах на преглед се оказа че отново е алергия . От вторник започна и ларингитната кашлица и сега е във пълна фаза . Всеки ден едно и също, нито подобрение , нито влошаване , надявам се само да не влезем във порочния кръг от миналата година , по същото време изкара близо месец и половина със кашлица и сополи . Утре и вдругиден ни предтоят две детски партита , като знам там какво хопкане и скачане ще става ,още от сега се нагласям за голямото кашляне 

))

Голям стрес, голямо нещо изживяхме и мислех, че никога няма да започне работа, поне сега съм спокойна, че ще покрием малко разходи
Ден за ден 

Мона, запаси се с много анцунзи и панталонки с ластик, потничета и горнища, които могат да се събличат лесно. Нашите госпожи яко ги мързи, така си мисля аз, не всички, ама едната смяна... вече няколко дни вземам детето с обувки. Сутрин дори има бележка: НЕ СЪБУВАЙТЕ ОБУВКИТЕ! Сакън, да не се изтормозят да обуят 10 деца
и после защо са болни. Сигурна съм, че не излизат всеки ден. Обаче от сутринта до вечерта с обувки вътре..... "филмът сополът пръв приятел мой" при нас пак е на мода.