. Незнам за вас но на мен понякога ми се струва, че съм станала като робот.
Поли - да не би да е зъбче? Да пишеш след прегледа.

Джери пожелавам ти онази "Ровента" дето я рекламират - тихичката, че да я ползваш по всяко време
. 
много бързо свикват, но сърцето майчино не свиква
искам си както преди, да си се гледаме сами, детето да ми е здраво и да ми е леко на сърцето...
много бързо свикват, но сърцето майчино не свиква
искам си както преди, да си се гледаме сами, детето да ми е здраво и да ми е леко на сърцето...
) и малка, и се 4увства по-скоро като дом6на обстановка. Само 2 групи са - една от 1-3 години и една от 3 до 6 с по 15-20 деца всяка, и по 3 у4ителка на група, които са по цял ден. Вси4ки у4ителки познават вси4ки деца, и децата се познават помежду си
Много ми е сладко, когато отивам да го взема, да излезе някое 6 годи6но и най+сериозно да ме попита, "Вие Стефан ли идвате да вземете". У4ителките са стра6но лубвеобилни, само целуват и прегръ6тат децата, Стефан много ги харесва и има раздава целувки по 20 мин преди да си тръгнем. виждам ги, 4е наистина са загрижени за това децата да не се стресират. Тръгването на градина е постепенно - няма такива истерии да ти вземат детето за цял ден, и ти да не може6 да влезе6. Напротив, една седмица ходех с него по половин ден, после по цял ден, и 4ак селд 10-тина дни го оставих без мен - и така мина без драми и ревове.
Много ми беше мъчно, но не можех да се справя и с двете деца сама.

(сега да не си помислите, 4е го пра6там болен - лекарката каза, 4е след 48 4аса не е заразен и може да ходи на градина, но антибиотика трябва да си го изпие, както си е предписан). ве§е няма хрема, ка6лицата премина по4ти изцяло....
, или пък наистина да наблегнем на хубавата храна и слънцето (поне ве§е идва и при нас най-накрая
)
. Закуска, обяд, ве4еря, винаги трябва да има "кава" и "6у6ка" - краставица и 4у6ка, ина4е рев. даже за следобедна закуска 4есто яде 4ервена 4у6ка само.

Най-накрая малко почивка - господина спи, аз поошетох, хапнах и сега ще се поразровя из нета. Стелиян напоследък изобщо не слуша, не е за траене направо
Днес е хубаво времето - с такова желание го заведох на разходка, а той се държа нетърпимо просто и цялото ми настроение развали. Съжалявам че го казвам, но направо нямам търпение да тръгне на ясла, макар че едва ли ще ни огрее в близките месеци. Аз винаги съм била "за" яслата и сега като го гледам колко е щастлив в обкръжението на други деца, мисля че е в негов интерес да ходи, въпреки негативите.

Количка не ползваме от преди зимата, от време на време ще го изкарвам и с колелото за разнообразие и да се учи да върти педалите
))Днес ще пробвам с бял боб, нали пак е кръгло(топче според нея
))

, но аз нещо на домашните също нямам вяра(дезинфекция и т.н.)
), и Стефан по4на да яде предимно сурови зелен4уци, на манджите се назландисва. Но според мен си е екстра. Аз не се втора4вам, нито когато яде като разпран да го органи4авам, нито когато не му се яде...Понякога яде пове4е от мен, понякога си 4опва не6ти4ко и толкоз.
. Сега е с гумена грейка, яке и боту6и или яке и панталон против вятър и маратонки. Много са скъпи тия дрехи тук
, ама няма как. Водят се функционални и само противовятърният му комплект е 70 евро
Сигурно може да се намрят и по-евтини по е-бей и тн, ама хи4 ме няма по ровенето....Голям бизнес е с тия функционални дрехи за деца тук - то са ди6а6ти материи, гортекси, не знам какво си, за да те издумкат с баснословни цени накрая...Но пък детето се кефи, ска4а в локви, мокри се, седим и в дъжд и вятър навън, и той е 6тастлив. Само дето аз не мога да се прежаля за мен да си купя такива дрехи, 4е те пък са ептен скъпи, и си дзиндзирикам с него навън и в дъжд и във вятър...
.

Препоръчани теми