Мъчно ми е за стария дом, но тука е много по-хубаво и адски просторно. Децата не могат да се натичат и налудеят тука, а и аз имам вече място за всичко.

за всички.
, че беше пишкал само 1 или 2 пъти в памперса и беше тъмна урината.
Редувахме Ефералган свещички с Нурофен сироп, така ни каза педи и имаше ефект.Аз и татито минахме само с хрема и болки в гърлото, без температура, а Ели пи Суметролим и вече е ок 

Бързо оздравяване !

Дано бързо се оправят
Павката беше така - 3-4 дена с температура, без кашлица или нещо друго и накрая БАМ!!! Гнойна ангина и АБ... 

Болно е времето,не знаеш как да се облечеш,ту духне студен вятър,ту след малко пекне. Дано скоро се нормализира .
Намислила съм да ги правя с кристали,седефена съм взела и отделно набрах тревички,та и тях да включа в украсата.

. Боя за сметка на това имам колкото щеш
Вчера в Кауфланд Моника обра де що мостричка или подаръче има. Там нали има промоции на всеки ъгъл на нещо и какичките и се радват и ѝ подаряват разни неща. Та от вчера имам две пакетчета боя за яйца и аз съм си купила едно и мисля, че ще успея да боядисам и шестте яйца, които юе купя
Като мине покрай щанда с колбаси пък може да се наобядва, все и подават по нещо. С мъжа ми се шегваме, че мога да си я водя всеки ден по обяд 

И в домашна обстановка не сме цвете за мирисане...

.
Но като го видях сутринта ухилен и търсещ шишето с вода и забравих умората. Днес пие вода, яде си яденето без проблем и наобяд спа 3 часа. 

Много ни е хубаво тук и пожелавм на всички да имат скоро такава радост. Аз кухня бих искала да имам като по американските филми, но не трябваше да имаме трапезария.
Ако някой се интересува, адски съм доволна от мебелистите ни(няма никъде луфтове и имат огромно разнообразие от материали) и от майстора за меката мебел.
Имаме диван-мечта.