и честито ново жилище, защото съм пропуснала /а се чудих какво ми убягва/. Пожелавам още повече щастливи мигове в него.А между другото кога ще качиш снимчици от него и ние да го видим де?

))
Мисля утре да отпрашим до балкана, че ми е мъчно за караваната вече, цяла зима не сме ходили. Тук нашите и брат ми ще пекат агне ама аз не ям такова и ще е по-добре и за децата да сме на балкана, да подишат балкански въздух. Че Преси ходи на ясла 4 дни и се разкашля, та си го оставих вкъщи тези дни. 
Отделно апартаментът ни е точно до църквата, та ако децата са заспали, ще наблюдваме шествието от балкона 
Започна със "стандартна" температура,убеждаваха ме че е от зъб
,три дни я поддържа и накрая - гнойна ангина и първият й антибиотик
Голяма драма си беше,но се опитвам да гледам на пред,към следващия хубав ден.
,без да мрънка и да иска "макууу".Бях се отчаяла,вече приличам на самоходна тръстика от слаботия.Ходех на работа с 2-3 часа сън и нали се сещате,че там никой не се вълнува от това
.
Беше на годинка когато започна да си върши голямата работа там и до сега има много малко пропуски.
Имам познати с деца,които изобщо не готвят,гледкат си маникюрчето
,всяка седмица са на прическа или козметик.Не им завиждам,чудя се как им се получава???На моят мъж му готвя по две манджи на ден,защото само готвено яде ,мама така го е научила
.В почивните дни ще правя пролетното прочистване
И аз искам да се поглезкам,но няма да е скоро 

И аз току що си сипах една чаша, че крак не съм подвила днес. Замесих тестото за козунаците и сега ще си почина малко.

За първи път го правя и ми се откъснаха ръцете, нали си нямам машина.