Отговори
# 75
Анито, как е с две деца с малка разлика? На мен май ще ми се наложи да разбера от първа ръка  Laughing

Обявявам и тук, очакваме ново попълнение. Още е много рано, ама нямам търпение да се пофаля Simple Smile.

ЧЕСТИТО.МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС.СКОРО ДА ПИШЕШ ПОДРОБНОСТИ.

# 76
Snowwhite честито!
Олеее, много се зарадвах Simple SmileБраво!

# 77
  • Плевен
Ехеее, Снежеее Честито! На топло ли го направихте новото попълнение? Ми то щеше да е грях, ако не бяхте го направили  Laughing
А за децата с малка разлика - да не те плаша от сега, сама ще разбереш. А и при вас няма да е толкова малка, колкото при нас. Аз родих Преси, когато Андреа беше с 2 мес. по-голяма от сегашната му възраст.

# 78
  • София
Snowwhite, честито и лека бременност!

# 79
Snowwhite - честито и от мен - леко да върви и май аз си мисля за сестричка на Стефан/шесто чувство  Wink/ - сега ще си имате и есенно бебе!
За сестричката не се шегувам - моят мъж преди две вечери ми каза, че вече като кажа за моето шесто чувство, ще ми има пълна вяра  Grinning Heart Eyes! Като си купувахме кола тази есен, той много искаше една марка, аз настоях за друга заради шестото си чувство - и преди две вечери прочете, че тази марка я изтеглят от продажби в Европа!
Даааааа, само не знам защо не мога да позная числата от тотото!  Thinking Whistling

# 80
Снеже, честито и от мен! Прекрасно е да прочетеш такива хубави новини! Много се радвам за вас!

На твоите (живот и здраве) разликата им ще е около 2г. и 4м. На моите им е 2г. и 9м. Като най-труден момент бих определила разходките, тъй като по-голямото дете още не е достатъчно голямо и понякога хуква да бяга нанякъде. Трудното се изразява в това да буташ количката само с една ръка, защото с другата държиш другото. За друго по-сложно нещо не се сещам. Както се казва, ще си изгледаш наведнъж. Ще се пригодиш към обстановката, няма страшно  Grinning

Аз да се похваля - от четири дена спазвам режима и вече съм минус един килограм. Чудничък режим, много съм доволна!

Броя дните до пролетта, нямам търпение времето да се оправи. През зимата ми е едно ужасно, грам живец няма в мен. Но като се затопли, като поникне тревичката и запеят птичките, се превръщам в друг човек...

# 81
  • София
Снеже, честито!
Браво на вас момичета, почнахте да се престрашавате една след друга.  Wink

# 82
Снеже, честито и от мен  Hug няма да им е чак толкова малка разликата, не се притеснявай, лека бременност  Hug

# 83
Snowwhite,честито !Лека бременност!Днес е едно облачно и студено май ще пропуснем разходката.Снощи постригах Стефан ама пак му стърчи тук таме,май тати трябва да го мине и с машинката ,но незнам дали няма да се стресне, вие как се справяте с пострижките.Лек и усмихнат ден ви желая!

# 84
Снеже честито, много се зарадвах, пожелавам ти спокойна бременност Simple Smile  Hug
Полито браво на теб Simple Smile
И аз така чакам с нетърпение пролетта, обичам сутрин като се събудя и слънцето да влиза през прозореца и така ме изпълва с енергия.....
Ани браво на вас добре сте си изкарали Simple Smile

# 85
  • около Варна
Snowwhite, честито, лека бременност и здраве бебче ти желая. Разликата няма да е толкова малка, оцелява се Mr. Green

# 86
И от мен честито, Снежи!
Лека бременност!

# 87
  • USA
Snowwhite,честито и от мен!!!Лека бременност! Peace

# 88
Полито я кажи на какъв режим си точно,че и аз още немога да си върна старата фигура и ако може с подробности ми кажи.Благодаря ти предварително.
И сега като е студено и не се движим много направо незнам.Накрая ще си направя липосукция саМа с ножа. Laughing

# 89
Snowwhite,лека бременност!

Мале и аз качих 2 кг вместо да ги спадам.Вечер не вечерям и ще стане.
То малката разлика не е лесно,но и ученик и бебе,който има  ще ме разбере. Simple Smile
Да се маха тая зима ,че взе да омръзва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт