Отговори
# 90
Снежеееееееееееееееее, честито! Как се решихте? Дори не подозирах  Embarassed Кога го чакате? Леле, голям кеф, браво! Желая ти лека бременност!

За дупето влязох да напиша пък то каква новина имало Simple Smile) ползваме Имазол Крем плюс. Обикновено се изрива след нова храна или нещо, което го дразни периодично. Днес, например беше мляко Бор-Чвор Sad ще пробвам и аз БДС млеката или нещо по-био Wink може и Тридерм да взема, че Имазол почти го свърших.

# 91
Снеже, честито! Много се зарадвах  Grinning Страхотна новина!
Аз нашия човек отдавна не го мажа с нищо, но преди бях много доволна от судокрема Peace За шампоаните и аз щях да питам - ние ползваме шампоанчето за тяло и коса на А-дерма още от двумесечни, но си мисля че трябва да го сменя с нещо друго, което ще ни измива по-добре косата Thinking

# 92
  • Once there was a Hushpuppy...
Снеже, честита бременност! Пожелавам ти едно прекрасно и здраво бебенце! Hug

Linka - разгледах ви снимките във фейсбук. Много е сладка малката кукла Simple Smile

Охххх, Поли - все едно сме един и същи човек, по отношение на зимата и пролетта. И аз като тебе ставам друг човек на топло и слънчево......ноо, засега още е далечко Sad
Аз освен друго, понякога като имам проблеми и студа и мрачното време ми се задълбочават депресиите. Ама, какво да се прави - живот! ЧАКАМЕ ХУБАВОТО ВРЕМЕ  Nature Sun With Face

Ани - много хубаво че ще ходите в Истанбул. Ще чакам снимки и да разказваш - и на мен ми е мечта.
Аз пък направих резервация за 3 Март в този хотел Яев, където беше Нина.

Забравих - къпеме го Криско със СебаМед. Също го мажа с лосион за тяло на СебаМед. Дупето със Судокрем.

# 93
Снеже, сега виждам новината, много, много се радвам за вас! Очаквах по-голяма разлика да направите, но ето че и двете ни деца ще са връстници! Лека бременност!!!

Аз от кремовете за дупе съм доволна от този срещу подсичане на Веледа - само него ползвам откакто се е родил Бобата и ако се появи зачервяване или подсичане, най-много половин ден се задържа.

# 94
     Ураааа,още една бременна юнска мама!!!Браво,Снежи!!!Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност,като първата и сладко пухкаво септемврийско бебенце newsm32
   Често гледам с умиление първите снимки на Йоана и сърцето ми за копнява за още една рожба,но като се замисля за малката разлика и най-вече за проблемните ми бременности...Дано господ е отново с мен и още поне веднъж да усетя уникалното изживяване да гушна новороденото си дете Praynig
   Не знам за вас,но мен този студ и сняг вече ме задушават   cold Искам да пролет,да е слънчево,топло и природата да се събужда за нов живот  1swing

# 95
Славена, благодаря за информацията за детската градина.

Ди75, изключително съм доволна от моя инструктор, аз имам отдавна книжка, но това лято опреснявах знания. Препоръчвам го, ако искаш повече информация, ще ти пиша на лични.

Минди, за зачервено дупе при нас във Варна (може и при вас да го правят) често изписват крем, който се приготвя по рецепта, невероятен ефект, мога да ти пратя рецептата.

Тридерм съдържа кортикостероиди, по всякакъв начин гледам да го избягвам.

Ани, ще се опитам да намеря време да разкажа за Истанбул - прекрасен град, иска ми се пак да отида...

Снежи, честито, нека всичко да върви леко и спокойно като по вода:)
За гледането на деца с малка разлика - ще е хубаво да имаш кой да ти помага. Но при теб ще е по-спокойно, Стефан ще е поотраснал и ще разбира много повече.

# 96
Snowwhite Chestito i leka bremennost  bouquet
Izvinete,che pisha na latinski no sim na gosti i nyaba BG fonetika na kompa.
Za zibkitge,miem gi vsyaka sutrin.Za dupeto polzvam Sudokrem ot samoto nachalo i vinagi se mie pri vsyko smenyane na pampersa,a s mokri kirpi ako sme na razhodka nyakade navin.
Pozdravi na vsichki i celuvki na minicite Wink

# 97
Здравей те момичета,отдавна не бях влизала а то каква хубава новина имало Hug
Снежи честито,стискам палци за лека и безпроблемна бременност!   Praynig  bouquet

Ние сме добре,вчера ходихме за първи път в големия детски център в Мол"Двете Кули" и много ми хареса Peace
За малките има ограден детски кът с аниматорки и е много приятно и се грижат за децата а от кафенето се вижда като играят а за големите има огромен лабиринт на два етажа с пързалки и басейн с топки.
Цените са нормални а накрая разбрах че братовчедка ми работи там като аниматор и вече съм сигурна че ще ходим само там.
Вътре е топло и най-вече не се пуши Peace

# 98
Момичета моля ви кажете как карате децата ви да се хранят.Спрях кухнята,защото не я яде,но сега нищо не иска да яде даже и сготвеното.Хваща само хляба и това е.Направо незнам какво да му дам.Нито манджи,нито печени ястия нищо не иска. Shocked newsm78Ще се побъркам вече.А не става само на солети и кроасани.
Во може ли на мен да ми пратиш също рецептата да отида в някоя аптека да го направят.Благодаря предварително    bouquet

# 99
Добро утро, момичета!

Роси, моят съвет е да не слагаш изобщо хляба на масата, за да не го изкушава. Като не го вижда, няма да се сеща за него.

Анито, била съм в Истанбул, но няма смисъл да разказвам. С думи няма да можеш да изпиташ онова, което ще почувстваш, когато се озовеш в града. Движението, шума, дворците, Босфора, джамиите, песните рано сутрин, пазарите им... Самият факт, че се докосваш до една различна култура, прави това пътуване незабравимо. Нещата за гледане са адски много и една екскурзия не е достатъчна да се види всичко, но съм сигурна, че местата, за които ще имате време, ще ти харесат много.

# 100
Во може ли на мен да ми пратиш също рецептата да отида в някоя аптека да го направят.Благодаря предварително    bouquet

Роси, ще ти пратя рецептата довечера, понеже не е в мен в момента, но щом си от Варна, в "Първа частна аптека", "Валя Дечева", "Попова", "Живита" го имат готов приготвен, само казваш, че искаш крем против подсичане за бебета и ще ти го дадат и без рецепта. Simple Smile

# 101
Во - благодаря ти, ще го взема направо от аптеката.Благодаря и на Полито-така ще пробвам дано да хапне нещо. Praynig

# 102
  • Плевен
И аз за хляба съм на това мнение - Преси като го види и само го иска, затова му надробявам малко в супата или яденето и другото го прибирам. Като не го вижда не се сеща да иска  Peace
За Истанбул: Благодаря ви за споделеното. Мен ме интересува повече дали ще успеем сами да се ориентираме и да посетим повечето места, защото от Караджъ направиха много хитър трик - пуснаха промоционална, евтина цена, а се оказа, че в нея почти нищо не се включва. Искат по 25 евро на човек за посещение на единия дворец и то само до отвън, отделно си има вход, и за разходка с корабчето по Босфора. А някъде прочетох, че тези корабчета били като градски транспорт и били евтини. Но ме притеснява, че въобще не познавам езика и техните наименования, дали ще се справим със спирките им и да използваме градския им транспорт. Сега сме притеснени финансово заради заемите и ремонта на апартамента и мъжът ми иска да не заявявам нито една допълнителна екскурзия, а на мен ми се иска като така и така ще сме там да разгледаме възможно най-много неща. Ще се радвам ако и друг сподели впечатления, чета и в темата за Истанбул, много е полезна, но половината от нещата за които говорят са ми непознати.
Ох, винаги втората седмица от присъствието на двете деца вкъщи ми идва в повече. Вече съм на глог, мента и валериан и пак крещя като обезумяла, ама ме побъркват просто...
Хайде поздрави от нас.

# 103
Анито, разбирам те прекрасно. И аз само крещя из нас. А те вече изобщо и не ми обръщат никакво внимание. Особено последните четири дена са просто непоносими с начина си на държане. На Елена днес й е последен ден вкъщи и от утре е на градина. Две седмици си беше в нас и сега нямам търпение да я пусна на градина, че полудях тотално  Mr. Green

Колкото до екскурзията - и сами ще се оправите. Ние като бяхме там, доста от турците говорена на Бг или английски. Въпросът е да не ви преметнат с цените като си организирате сами посещенията. И ние сме решили следващото ни посещение там да си организираме сами, защото като бяхме група все бързахме занякъде, все имаше някой недоволен...

Някой да ми препоръча ресторант с мексиканска или индийска кухня в София, моля!

# 104
Благодаря ви момичета за отговорите , ще пробвам крем Здраве , ще взема и на Веледа . Hug

Снежееее , браво , много се радвам за вас , дано всичко да е наред и да караш лека и спокойна бременност и да се похвалиш какъв ще е пола , като го узнаете  Hug

Бо , раждах в Майчин дом Варна и там педиатърката ми изписа този правения крем , и аз бях много доволна от него , но някъде съм забутала рецептата и тук в Бс почти няма аптека , която да го прави без рецепта , ако можеш да помогнеш със рецептата пиши ми на лични  Hug

Поли , Юли последно преди Коледа отново отказваше всякаква храна , но този път не стигнахме до обезводняване , действахме на време . Иначе от диетата спазваме само кравия белтък , него задържахме вече трети месец без да го даваме , смятам още един-два месеца да не го предлагам до следващото тестуване . Останалите храни ги предлагам , но по-рядко , скоро не е правил сериозна алергия , надявам се да сме я увладели , но преди май месец нищо не мога да кажа , тогава е пика . Благодаря че попита  Hug Hug

Анито , покрай концерта на U2 хвърлихме едно око и на Истанбул , спането и транспорта и всичко останало ние си го резервирахме . След концерта в свободното време се разходихме до света София и околоностите , само за това имахме време . Езиковата бариера с която се сбъскахме бе много сериозна , защото никой от нас не знаеше турски , аз говоря английски , но колкото и пъти да се опитвах да получа някаква информация на английски или упътване срещах неразбиратество , по вероятно е да говорят на български отколкото на анг. Имахме навигация и като вървяхме пеша се упътвахме с нея , ако имате навигация си я вземете ще ви е от ползва . Иначе в Истанбул корабчето струва около 10 лири , входа на Света София 25-26 лири , Аквариума е 35 лири , ако искате да влизате вътре във джамии , забележителности , дори и да не плащате на ексурзовод пак плащаш доста за вход . Вие ще ходите със промоцията на Караджа турс 96 лв. за уикенд в Истанбул ли ? Ох как ми се ходи и на мен , много много ми харесва Истанбул , и аз исках да се възползваме , но може би към пролетта -лятото .

Общи условия

Активация на акаунт