Да се включа и аз за сиропите за кашлица, щото се чувствам много компетентна в тази материя
Аз досега АБ не съм давала. Откакто се е родил общо 4 дози панадол съм дала и това е. Но за сметка на това като кашля, или има температура давам адски много билкови чайове и обръщам голямо внимание с какви билки е всеки - ехинацея много давам, боров мед, жиловлека е много добър за кашлица, подбел, лайка. И много прясно изцедени плодове сокове. Вярно, малко си е страшничко да гледаш детето, че е болно и да не даваш никакви лекарства, но засега издържам и му минава от само себе си. Но може би е защото не е тръгнал още на ясла или градина...
Иначе ние сме добре. Мина вече половината от престоя ми в Белград. Детето го приема добре, но на мен ми е много мъчно. Бяха веднъж с баща му тук за 3 дена да ме видят. Ходихме на едно организирано посещение до двореца на местното царско семейство и беше голям резил... Боби знае от разни книжки с приказки кой е принца (т.е. че това е човек, който идва на кон и буди ту Снежанка, ту Спящата красавица
, според случая), та му обясних, че отиваме да разгледаме къщата на принца. И като влязохме, като се разкрещя това дете "де е пинца, де е пинца, пинчоооооо!" казват ни да не пипаме нищо, обаче Бобата настоява че като дойде принца щял да му даде да пипа... абе... по едно време се изнесохме да чакаме групата в парка, че всички нас гледаха. 

, чрез хреми и тн.т.
Беладоната е с характерна много висока температура, воднисти очи и силно зачервени бузи. А и класически хомеопат не би се съгласил да взима и комбиниран препарат успоредно.