Либиние се давехме още в родилния дом,бях събрала 3 сестри единия път,защото се ошашках много,до сега почти на всяко хранене се задавя и вече знам че е от лакомия,имам чувството че и 300 мл да и дам пак ще ги изяде и ще ги повърне после,а си вървим дребни като виждам другите бебета ние сме 7100 62 см.Сега ме замислихте,значи не си внушавам че кучешките и зъбки са надути повече от останалите
ще видим дали ще си изумим педиатърката и ние.Реших аз днес да и дам плодовото пюре на един път и май съм прекалила...дадох и 125 гр и после малко мляко но май получи нещо като колики та до сега се дундурихме....мислех утре да и дам картоф с броколи и сметана,но май се отказах покрай сметаната....Аз скоро купих балсам на др.Тайс за суха кожа,много е лек и много приятен,а от крема за интензивна грижа на др.Тайс бях много доволна.Нашия стол е от 0 дп13 кг но си мисля че е вече тесен,няма да бързам с покупката на друг,аз още не съм разгледала за столче за хранене...проходилка....а до стола за кола едва ли ще стигна скоро
А за разходките...аз не я извеждам само ако са минусуви температури,или е заледено за втори път е хремава и двата пъти се случи един престой вкъщи преди това,естествено така я опаковам че се виждат само очички....
Гледам обсъждате столчета за кола, то и на нас това ни омаля вече.

, но реших че за 6 месеца ще го преживея, но с другото столче няма да правя компромис
Но е нормално. Те все пак още ги овладяват тея процеси.