Отговори
# 495
Момичета, моля за стиснати палчета.Моя близка роди тази нощ преждевременно/в началото на 8 месец/...
Бебчето е 1500 гр и 39 см и много се надявам всичко да е наред!

Силно се надявам всичко да е наред с бебчето и бързо да си го приберат у дома  Praynig Peace!!!
А за лекарите - вместо да я успокоят и окуражат да кърми, внасят смут и в без това изплашената й душа. И това не го разбирам, никак даже... Tired

# 496
И ние предаваме нашата позитивна енергия на бебчето и майката. Дай Боже всичко бъде наред  Praynig
Да попитам мамитата дето са давали каша каква консистенция трябва да се получи. Днес за първи път реших да дам Био белмлечна оризова на Милупа. Нещо обаче много рядка става. Лошото е че няма мерителна лъжичка - пише на 200 мл кърма или АМ 6-7 лъжички /ама какви/. Аз сложих на 20 мл. кърма 1 равна чаена ,но стана жива чорба. Прибавих още една и пак беше много рядка, но ме достраша да сложа повече.

# 497
floral dream, при мен кърмата втечнява кашите - затова ги правя с преварена вода и понеже моите бебета харесват по-гъстите каши слагам сухо вещество, докато достигне желаната гъстота. После добавям плодово пюре. Ползвам безмлечна оризова каша на Нестле.

# 498
ох милото бебче...стискам палци и аз  Praynig.Изобщо не ме учудват лекарите,поредното парче месо за тях,съгласна съм че са привикнали към какво ли не....но нищо човешко не им е останало...

Колкото повече чета толкова повече се обърквам с това захранване...за спанака разбрах че съм сгрешила,скоро няма да повторя но се замислям е какви зеленчуци може да яде бебе на 5 6 7 месеца...картоф,морков,тиква,тиквички,пъщърнак....така излиза друго не се дава така ли newsm78и четох четох и пак не разбрах да се замества ли млечно хранене или не,направо ми иде... Banghead

Floral dream и аз се чудех за консистенцията на кашата,но аз давам друг вид,на упътването пише че 8 супени лъжици каша се добавят към 200мл мляко или вода newsm78,и сега разбърквам 25 мл мляко с една супена лъжица,ама пак ми се вижда странна,едн атакава на топчета става newsm78
Да се похваля имах изненада вчера,мъжо ми подари телевизор...при което като чух цената и веднага почнах да мрънкам"малееее това са около 900 пюрета бе" hahahaама наистина е много хубав и спрях да мрънкам като го видях Wink

# 499
  • София
Момичета какви са тези каши от които слагате по 8 лъж.?Аз слагам 2-2,5 суп.лъж.Озадачихте ме  newsm78  Вижте нещо смешно или....  http://www.vchera.bg/mrysnite-taini-na-cinderella/

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 15:45 от hrisinda

# 500
  • София
Силно се надявам всичко с бебчето да е наред и скоро да си е в къщи.
Няма да коментирам глупостите на докторите Naughty.

# 501
Моля се и аз за малкото бебче  Praynig

hrisinda, смешен е текста, но и много верен  Laughing

# 502
И от нас стиснати палчета за малкото бебче, дано Господ бди над него и го пази  Praynig
За кашата да кажа че в началото и аз имах проблем. Позлвам на Милупа млечната обаче, и пише 4 супени лъжици на 150 вода, аз слагах равни и нищо водниста и гадна, после с мерителната от АМ измерих си 45 гр и стана. floral dream доста е сухата смес а преди съм слагала наполовина и не ми ставаше, пробвай с нещо да измериш  Peace.

# 503
Моля се и аз за малкото бебче  Praynig

hrisinda, смешен е текста, но и много верен  Laughing
Че е написана интересно няма спор- но като идея ...  Thinking Не мога да повярвам ,че някога ще мисля така за детето си - като наказание  ... - или пък края на историята -  направо се ококорих като го прочетох.. Нещо не мога не мога да кажа същото- че е верен  текста.. МОЕ мнение, разбира се.

Бубенцето- не е хубаво да смяташ телевизора в брой пюрета, новите дънки да обръщаш в памперси.. Simple Smile Леко изкривяване вече , а още е рано  Joy
  Да става топло и да ходим на разходки в морската , че издивявам вече- само събота да излизаме:)
Побърках се стоя фейсбук, а така го мразех преди...  Wink

# 504
  • Русе
Моите най-силни пожелания са със бебчето и семейството му! Дано се оправи по-бързо и скоро да е  в обятията на майка си! newsm17

За кашите аз знам, че ако се слага кърма се слага по-малко от описаното количество, защото има ензими, които спомагат за образуването на по-рядка консистенция.  Peace

# 505
 Praynig за бебчето.

# 506
И аз се моля за бебчето  Praynig На мои познати детето се роди при същата ситуация и в момента е малка сладурана на 1 годинка. Пожелавам същото и на тях  Praynig

Днес в на бебка памперса имаше слуз (все едно като оцветени сополки). На някои случвало ли му се е? Много се притеснявам, знам че не е нормално  Cry 

# 507
И аз се моля за бебчето  Praynig На мои познати детето се роди при същата ситуация и в момента е малка сладурана на 1 годинка. Пожелавам същото и на тях  Praynig

Днес в на бебка памперса имаше слуз (все едно като оцветени сополки). На някои случвало ли му се е? Много се притеснявам, знам че не е нормално  Cry 
аз пък знам, че няма страшно за слузта - може да е от колики или настинало коремче, по-скоро е притеснителна промяната в цвета на акото - ако е черно, кърваво, тогава е за притеснение, така че споко, и ние сме имали слуз, рядко и докато имахме колики, с Биогаята се оправиха нещата...
моля се и аз за бебчето  Praynig- толкова мъничко... Sad душица мила... baby_neutral

# 508
  • Русе
Да не обидя някого, ама тоя текст никак не ми хареса. Аз съм човек с огромно чувство за хумор и често ми пречи, че гледам лековато на нещата, но не обичам, когато някой използва хумора, за да си сложи ореол на мъченик или да се постави на пиедестал. Тук работата беше малко - 'виждате ли, не съм щастлива, ама няма как да направя нищо, освен да се оплача под привидно културен и интелигентски начин' - ако жената, пардон героинята не е щастлива с мъжа си или не ѝ се гледа толкова дете - винаги има варианти, нали? Аз от такива хора се бях наплашила като бременна, че животът ми свършва, а това се оказа най-големия купон и най-красивото нещо, което ми се е случвало. Няма перфектни хора, майки, а сигурно и деца, но това е - защо не си направим веселото и да опишем щастието, което ни се случва..
Лично мнение, не обвързвам никого с него!  Peace   bouquet

P.S. Може ли някой да ме добави във фейсбук групата? Благодаря!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 18:57 от marrah

# 509
Да не обидя някого, ама тоя текст никак не ми хареса. Аз съм човек с огромно чувство за хумор и често ми пречи, че гледам лековато на нещата, но не обичам, когато някой използва хумора, за да си сложи ореол на мъченик или да се постави на пиедестал. Тук работата беше малко - 'виждате ли, не съм щастлива, ама няма как да направя нищо, освен да се оплача под привидно културен и интелигентски начин' - ако жената, пардон героинята не е щастлива с мъжа си или не ѝ се гледа толкова дете - винаги има варианти, нали? Аз от такива хора се бях наплашила като бременна, че животът ми свършва, а това се оказа най-големия купон и най-красивото нещо, което ми се е случвало. Няма перфектни хора, майки, а сигурно и деца, но това е - защо не си направим веселото и да опишем щастието, което ни се случва..
Лично мнение, не обвързвам никого с него!  Peace   bouquet
присъединявам се към мнението!
аз четох до "малкото изчадие" и ми беше предостатъчно...
който не е искал деца да не ги е правил... не знам какво друго да кажа и има ли смисъл изобщо да се коментира подобна статия...  Confused #Crazy
и на мен все ми повтаряха "родиш ли животът ти свършва" - жал ми е за тези хора, не знаят, че той едва сега започва! baby_neutral Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт