За бемките - на нашия юнак му се появи през втория месец една ,на коляното.една единствена е за сега.
Недейте така, наистина ще излезе, че майките не сме хора
Косата ми се изправя просто!
Пълен шок!
Пак добре, че не бях заспала днес, иначе направо е такъв стрес да те събуди тоя рев...
Не знам нормално ли е, чакам да се видя с педиатърката, че да я питам. Четох, че може да е признак за отит - пипам ушите, нищо не го боли, като се появя, като ме чуе или види и веднага спира. Не знам, възможно ли е бебе да сънува кошмари?
Не знам какво да мисля, но направо ме плаши, има ли и други бебенца, които да правят така? 
Направо ми докривя защо така не се отпуска пред мама, какво ли не правя да го предразположа...
Сетих се, че и аз като малка бях много срамежлива, че и като голяма даже... ужас, дано детето ми не е като мен в това отношение, че голяма пречка в живота е това...
и кой как ще си нарича отрочето, на шега или на сериозно
и кой как ще си нарича отрочето, на шега или на сериозно 
Косата ми се изправя просто!
Пълен шок!
Пак добре, че не бях заспала днес, иначе направо е такъв стрес да те събуди тоя рев...
Не знам нормално ли е, чакам да се видя с педиатърката, че да я питам. Четох, че може да е признак за отит - пипам ушите, нищо не го боли, като се появя, като ме чуе или види и веднага спира. Не знам, възможно ли е бебе да сънува кошмари?
Не знам какво да мисля, но направо ме плаши, има ли и други бебенца, които да правят така? 
В такива моменти и аз си мисля, че може би сънува някакви кошмари.... знаем ли ги бебетата какво им е в главите 
Не е като да не сме изпитали всички тези трудности, но никой не се изказва на шега така, нали? 

Само се иска много търпение, постоянство и най-вече положителна нагласа, че всичко с бебчо ще е добре. Препоръчани теми