Отговори
# 120
Емили, дано ви мине бързо, пийте антибиотици, ако се влошите  Hug Hug Hug

# 121
  • София
Emilli Arie , Hug !Много кофти случки ,а това с кучето много ме натъжи!

# 122
Емили, много съжалявам за кучето  Cry а вие се оправяйте бързо.
Псиспиване...оххх, болна тема...няма такова чудо и при нас, трудна работа, но се намират разни хватки, които обикновено бързо спират да действат, после идват други и така...играем си на кой е по-хитър Wink Сега е хубаво времето и само на вън в двора я приспивам през деня и я зарязвам там...и сега е там...малко с епритеснявам, че бая часове откарва на вън, ама така ми е по-лесно Wink
Иначе и аз гледам да я занимавам, говоря и, играем си...лигавим се, но я оставям доста и сама да си играе, като измислям постоянно нови и интересни занимания да има около нея...сменям местата, на които стои играчките сменям и така...Най-обича да се търкаля и лигавчи на спалнята, там също имам място, където и закачам играчки да си играе и тя си се дупи и търкаля с тях Simple Smile аз също съм там до нея, че е опасничко...ама си лягам с компа и тя си се дупи до мен Simple Smile и си говорим...а и приказки и пускам, заслушва се, ама не винаги.
Аз не захранвам, ама не виждам проблем да се ядат пюренца в шезлонга или който няма в коша за кола.

# 123
Леле, аз като си спомня, че хранех двумесечно бебе с пюрета в столчето за хранене навремето. Crazy

# 124
сега кво да правя

леле ще си скъсам дипломите ooooh!

smile3532 smile3532 smile3532 -
милото детенце.  и според мен и е било гъсто ,а и много. ама иначе спокойно бре хора, лапетата родини 2 дни преди бебка вече ядат по цяло пюре на обяд - нищо им няма, но трябва доста бавно да се започне.

мдаааа, проблема е в мен. днес ще се пробвам да я забавлявам. иначе я събух и да ви кажа не помогна. може би трябва няколко пъти,че да се усети ,  newsm78а може и да и се беше приспало вече  Thinking

Емили,   searchследя те аз  Nerd

много съжалявам и за вас и за кучето  Cry

#Silly #Silly newsm09 newsm09 newsm09 #Shocked #Shocked Scream Scream Scream

бебка беше толкова на 4 месеца  dontknow
http://dnes.dir.bg/news/rusia-habarovsk-bebe-gigant-7830837?nt=4

# 125
Emilli Arie  Hug

Eva2010, къде ходите на плуване и гимнастика?
Би ли разказала малко повече, че ми стана интересно - може и на лични  Grinning

Гери, искрено ти завидях  Grinning
Весело изкарване ви желая!
Йоанка ще я вземате ли с вас?

Яни, тук ли си вече?  Grinning

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:26 от September 2010

# 126
ауууу ,да ,забравих.

Eva2010, кажи моля те повече къде ходите искам и аааааазззззззззззззззз  cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry dont

# 127
  • у нас
не беше гъсто, даже много рядко и супер гладко Confused знам че ако е гъсто стават тези работи и за това го направих мноооого рядко.
Сега ще почиваме 2 дни и ще взема от ранните моркови на Хип. Не съм сигурна че и това е най доброто решение, но изглежда че картофа няма да ни е първото ядене Confused
ще се гръмнаааа #2gunfire
мисля да си заръчам един парфюмец за успокоение Flutter аз така се цяра Flutter

# 128
Леле, аз като си спомня, че хранех двумесечно бебе с пюрета в столчето за хранене навремето. Crazy
Срам, не срам и аз бях точно така. Embarassed
Ама хем слушах доки сляпо, хем първо дете - нямах търпение да захраня.
Сега съм по- спокойна и хич и не бързам - поне още 2 месеца моята девойка зеленчук няма да види. Twisted Evil

Emilli ,  Hug
Оздравявайте скоро всички!  

# 129
  • В царството на мечтите
Момичета имам проблем Хриси заспива много трудно или по точно спинка 30 мин като я изкъпем и нахраним после се събужда с рев. И така до към 22 и 30 и 23 часа. После спинка до към 3- 3 и 30 и започва да говори, да реве и така до 7 и нещо. След това се буди към 8 и 30. През деня спи по 30 мин някъде 2-3 пъти и това е нашия сън =( кажете си мнението има ли проблем да се притеснявам

# 130
  • София
Crazy

Гери, искрено ти завидях  Grinning
Весело изкарване ви желая!
Йоанка ще я вземате ли с вас?

Къде без нея  Grinning !

И аз искам да разбера повече за плуването и т.н.

Оффф да ви се оплача от 11 приспивам Йоана ,преди малко най-накрая заспа ,а ми звънна служебния телефон и малкото ококори едни голееееми очи  #Cussing out  и сега наново  #Cussing out .

# 131
Томелисе,аз взех от ДМ ранни моркови,супер е пюрето и на половин цена от Хип.От тяхната марка е,разгледай ги.Аз картоф затова не ми се дава,ама другата седмица ще дам 1-2 бурканчета и до там.След това само смески с нещо.

Емили,съжалявам,мила. Hug

# 132
Здравейте Hug

Дани  Hug

Утре заминаваме малко на планинка да отдъхна, че ми се стегна душицата  ooooh!

Днеска стоя и си мисля дали ще успеем да се съберем някъде някой ден с бебоците примерно към Трявна, Троян , Априлци и нещо от този сорт newsm78 много ще е готинко.

Ставам че дребното се размърда Shocked
Лек и спокоен ден Hug

# 133
Веднага давам информация за плуването - инструкторката се казва Александра и е страхотна, понеже Дани е още малък се провежда във вана а като стане на 6месеца и в басеина на Банкя. Може да идва и у вас. Страхотно е, прави разни упражнения, бебетата под 6 месеца все още имат вродени определени инстинкти по след това ги губят и плуването става по-трудно Simple Smile
Давам линк :http://www.estestveno.com/node/1315

За гимкастиката - тя се провежда всяка сряда и участват в момента 6 бебета, много е весело, така си гукат и проказват ето това са снимки от сряда : http://petkovs.com/#/content/Dani/gymnastics/

Линк за гимнастиката : http://www.estestveno.com/node/1773

# 134
Момичета имам проблем Хриси заспива много трудно или по точно спинка 30 мин като я изкъпем и нахраним после се събужда с рев. И така до към 22 и 30 и 23 часа. После спинка до към 3- 3 и 30 и започва да говори, да реве и така до 7 и нещо. След това се буди към 8 и 30. През деня спи по 30 мин някъде 2-3 пъти и това е нашия сън =( кажете си мнението има ли проблем да се притеснявам
Тъкмо това щях да пиша. Миислех ,че сме болни , но тъй като хем пием лекарства за настинка(3 хомеопатични и два сиропа  doh) хем капки за колики  smile3515 , отделно мажа венците с едно мазило,а тя си реве и ревееееееееее, аз не спя и не спяяя  smile3518.Днес посвалих температурата и гледам нещо бяло на горния венец.ТОВА ЗЪБ ЛИ Е??? И АКО ДА  , защо толкова рано ooooh!. Само на ръце я нося , не иска нищо нито играчки нито люлканощем се буди с рев, после уж яде, после пак реве и така 1 час откарва.Лапа
всичко ,което види и като зло куче дърпа и си клати главата като захапе   Stuck Out Tongue Closed Eyes

ЗА захранването аз съм правила банан с кърма и после само намачкан банан тя си хапва добре , но не съм повтаряла. Края на месеца ще започвам малко по малко

Общи условия

Активация на акаунт