Отговори
# 135
Емили,съжалявам за куч Cryкаква е тази черна серия при вас не знам,но да инава по-бързо,че е ужасно така Hug

Гала,мерси за отговора за шапката! Crossing Armsчетеш избирателно,А?

# 136
  • София
Веднага давам информация за плуването - инструкторката се казва Александра и е страхотна, понеже Дани е още малък се провежда във вана а като стане на 6месеца и в басеина на Банкя. Може да идва и у вас. Страхотно е, прави разни упражнения, бебетата под 6 месеца все още имат вродени определени инстинкти по след това ги губят и плуването става по-трудно Simple Smile
Давам линк :http://www.estestveno.com/node/1315

За гимкастиката - тя се провежда всяка сряда и участват в момента 6 бебета, много е весело, така си гукат и проказват ето това са снимки от сряда : http://petkovs.com/#/content/Dani/gymnastics/

Линк за гимнастиката : http://www.estestveno.com/node/1773
Много сладки снимки  Heart Eyes !
а може ли информация за цени за гимнастиката?Не видях и къде се провежда тя .

# 137
Здравейте,

не съм сърдита Simple Smile. Не се сърдя толкова лесно, но гледам да поработвам по малко от вкъщи, че паричките никога не стигат.

Относно захранването - мъника яде всичко. И въпросното пюре с лук, заради  което стана дебата Simple Smile. И тиква, и оризова каша Simple Smile. Само че, проблема е, че не иска лъжица. Бута я, хвърля я. Целия ни хол е в морков и тиква Simple Smile. Яде с пръст или с пипетка или с биберон и определено вкуса му харесва. Вечер се мъча вода с лъжица да давам, да се учи, а водата поне не цапа. Абе шоу сме. Ще пробвам да сложа тук една снимка да видите какви сме красиви омазани с пюре Simple Smile.

За реването - днес 3 часа реве дребосъка и му се спи а не заспива. Полудях...сложих му шапка, одеало и в количката на терасата. на секундата заспа. Дали от студа, дали от шумовете навън, но сега спи блажено.

Много сте изписали, ще пробвам да ви изчета днес Simple Smile. Хубав ден.

http://www.facebook.com/album.php?aid=317852&id=761805571&l=b055e9a070

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:29 от aissa80

# 138
  • у нас
Томелисе,аз взех от ДМ ранни моркови,супер е пюрето и на половин цена от Хип.От тяхната марка е,разгледай ги.Аз картоф затова не ми се дава,ама другата седмица ще дам 1-2 бурканчета и до там.След това само смески с нещо.

smile3514 smile3511 smile3514 smile3511

защо не прочетох, ами дадох 10 лв за 5 бурканчета дм ми е на 5 мин

# 139
Да се разпиша и аз и да си повторя въпроса, макар и не по тема зъби, акане и пр  Laughing

Цитат на: Tommelise в Вт., 18 Ян. 2011, 20:20
Цитат
момичета какви са тези сметки какво е това чудо. В сайта на м-тел може да видите подробна справка за всеки един номер на който сте звъняли, колко мин. сте говорили и колко ви струва това

Къде може да се види това? Досега рових и не намерих.

# 140
  • Варна
baby_doll , ето https://www.mtel.bg/my/ebills/index.php. ѝИмаше някаква предварителна регистрация, за която ти трябва мисля персоналния код от фактурата.

# 141
baby_doll , ето https://www.mtel.bg/my/ebills/index.php. ѝИмаше някаква предварителна регистрация, за която ти трябва мисля персоналния код от фактурата.

Антония, благодаря ти!   bouquet
Тук имам регистрация и рових задълбочено преди няколко дена, но точно подробна информация за това с кого, кога и колко си говорил не открих.

# 142
Момичета, търся си бавачка от другата седмица, че почвам лекции и са ми наблъскани по 5 -6 часа на ден и ми трябва човек,който да се грижи за малкия. Моля ви, ако имате някоя ваша позната,която гледа деца или дори ако ви е майка,баба и т.н. и в момента не работи, препоръчайте ми,защото не ми се рискува със съвсем непознати хора от обяви. Много ще съм ви благодарна. Става въпрос за 2 работни седмици по 5 - 6 часа на ден, знам че взимат около 4 - 5 лева на час в зависимост от времето. В София живея,кв. Редута.

# 143
  • у нас
гала ти беше отговорила и за това не ти писах , ей сега ще погледна и ще ти кажа Peace

трябва ти регистрация в сайта, отиваш на е-фактура, при излизане на фактурата  в дясно има едни иконки, отиваш на "детайли"- намира се вдясно от номера на договора. Като ти отвори детайлите, най отдолу, най-вдясно има приложение а и приложение b. Избираш b и се наслаждаваш Peace

# 144
Ей ние най-накрая намерихме нашето пюре-банан с праскови newsm44 newsm44 newsm44
Рали и Катрин реагира така странно на първта лъжичка,(въпреки че пюрето беше сладко)а и на втората и на първите 2 дни,сега ядем,ама и ние с лъжицата не се разбираме и тя явно се пренервя и почва д амрънка,но с моя помощ се изяжда Naughty
Емили оф така ми стана жал за кучето,че моето е на 150км от мен и така ми липсва newsm45
Дано скоро се оправите и всичко се нареди бързо,че сигурно вече нямате нерви fingerscrossed
Аз също съм с пюретата на хип,но пък тях нали ги дават био,(колкото и да са)иначе и аз смятам после да минем на нещо по евтинко,дано само яде Peace

# 145
Фъстъчка много е лесно храненето  Mr. Green ,една възглавница под главата,лигавника и лъжицата в устата  Mr. Green !
Яничка лек полет  Hug!
гала. почвай с гимнастика  Peace и масажи,Диди не се спира цяяяяяял ден,рита,маха с краката,върти се ...откаде има тая енергия тоя малък човек незнам  Rolling Eyes  Mr. Green !
Люляче немога да ви мисля с Данна,тя и с 3 деца и работи.Вярвам че се справяте,но знам че хич не ви е лесно.Кураж  Hug  Heart Eyes  Люляче за пособия,аз съм взела малка пластмасова купичка на Диди и там и сипвам пюренцето за да го разбъркам добре,имахме лъжичка на Дисни,но не и хареса,сега сме на авент и май е по добре!На Дисни са от твърда пластмаса,а има и силиконови май са по добрия вариант.Лигавници съм взела на Хипп че са по големи да не се цапа много дрехите отдолу  Peace .За сок и вода засега давам от шише,но видях чашки със сламки с капачета и мисля да я пробвам с такава,щом смучат биби и сламка би трябвало да смучат,ако пък не се сеща ще и я остава за по късно,като порасне.
Нат,аз давах витамин С капсули,но Диди я хвана разтройство  newsm78,като го спрях се оправи!Иначе е много полезно да даваш,може да го заместиш с чай от шипка  Peace!
Дана ,радвам се че сте по добре,страшно е с тия болести,неискам да се сещам  Praynig !
Герииииии и ни еискаме на Сандански на малко Спа  Mr. Green,хайде приятно изкарване  Hug!
Емили съжалявам миличка,нали знаеш че много ви гушкам с децата  Hug!Не се отчайвай ти си силна жена,за пример,не се предавай сега,ще дойдат добри времена скоро.Пращам ти цялата си позитивна енергия  Heart Eyes !
Да спирам вече че се олях тоя път  Mr. Green!Поне се изпече кекса да черпа бабите ,нали имат празник днес,какво да ги права,кърпи и сапун и да са живи и здрави  Mr. Green  Heart Eyes!
Цуфки!  Heart Eyes

# 146
гала ти беше отговорила и за това не ти писах , ей сега ще погледна и ще ти кажа Peace

Уф, сега се върнах назад и видях! Благодаря!!  Hug

gala.   bouquet

# 147
  • Пазарджик
Здравейте,

искам да ви представя velv, която е помощник по кърмене към Ла Лече Лига. Тя също ще следи темата и ще отговаря на въпросите ви.

ти в отпуска ли ще излизаш  Mr. Green
...

gala.,

няма такова нещо  Grinning Но още един чифт очи, по-добре гледат  Wink

MIMSAT, пускай линкчето към статията за пръцкането! С малко помощ от SA Dictionary ще си преведа, пък и може да резюмирам за другите мацки тук със същите  "оплаквания" Simple Smile

Giada,

това са теми от форума на Ла Лече Лига Интернешънъл: тема 1 и тема 2

Вероятно  може да се намерят още подобни теми.  Hug

...
Имам въпрос към КОНСУЛТАНТКИТЕ Моето бебе е изцяло на кърма, като се хранехме през 3 часа, докато не започна да ми намалява много кърмата и започнах да я храня на поискване. Но сега пък лекарката каза, че много качвала и трябвало да си минем на режим, та даже и през по-голям интервал. Та въпроса ми е как хем да я храня рядко, хем да имам кърма. Пия чай на ХИП, нощно хранене имаме към 4 или 5 часа. Детето качва по килограм на месец, роди се 4 кг. сега е 8 Simple Smile Каза ми че ако продължава така ще я хване рахит и доста ме стресна.

nekva si,

нека първо направим малко сметки. Ти казваш, че Симона е родена 4 кг., а сега - на 4 месеца, е 8. Това означава, че за 4 месеца е качила приблизително 4 кг +, тъй като винаги се гледа най-ниското тегло, а предполагаме, че е имало и по-ниско от рожденното. Това прави средно по 1 кг. на месец приблизително. За нормално наддаване при изключително кърмените бебета през първите 4 месеца, се смята между 454 и 908 гр. на месец. Т.е. наддаването на Симона надвишава съвсем малко нормалните граници. Но за нормално се смята и наддаване от 1,2 - 1,5 кг през първите 1-2 месеца.  Добре е да се отчете и факта, че всяко бебче е уникално и има свои собствени темпове на растеж.

Хубавото на кърменето е, че е изключително трудно едно бебе да бъде прехранено. Когато то не иска да се храни повече, просто няма как да бъде накарано да суче. Именно за това се смята, че кърменето на поискване е оптималния начин за хранене на малкото кърмаче. Така то си набавя нужното му количество кърма в момента. А това в едни дни може да е повече, в други по-малко. В същото време производството на кърма се регулира естествено според нуждите му.

Поставянето на толкова малко кърмаче на режим, т.е. ограничаването на храненията, може да се смята за рисковано. Бебетата се нуждаят от хранителни вещества , чрез които се изграждат всички типове клетки, мозъчни и нервни. И тъй като всяко има индивидуални темпове на растеж и развитие, е трудно да се слагат под един знаменател и да се определят твърди норми.

Обиновено рахитът се свързва с липсата на витамин Д, който подпомага калция в обрзуването на здрави кости. В кърмата се съдържа оптимално количество калций, както и витамин Д. В случай, че изключително кърмено бебе се излага адекватно на светлина и/или получава допълнително витамин Д, обикновено няма причини за притеснение.

Като допълнение искам да спомена, че обикновено след 4-тия месец наддаването обикновено не е толкова бурно.

# 148

Аз също съм с пюретата на хип,но пък тях нали ги дават био,(колкото и да са)иначе и аз смятам после да минем на нещо по евтинко,дано само яде Peace

Нат,и на ДМ са Био.Даже одеве и лекарката каза,че са хубави и да давам от тях.

За протокола:6,800(+1,000гр.) и 62см(+3см).Имам си шопарче Embarassed Embarassed EmbarassedMr. Green Mr. Green Mr. Green

# 149
geryaleksandrova - благодаря Simple Smile посещенията на гимнастиката са по 12лв. за един час и тридесет минути, провеждат се в кв. Изток на 10мин. от станцията на метрото ул. Тодор Стоянов 27, по едно стечение на обстоятелствата на мен ми е съседния блок  Mr. Green

aissa80 - Ивчо е прекрасен, голям сладурко  Hug

Аз пък съм си бутнала паролата на албумчето някъде и не мога да вляза, ама и аз съм една  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт