Отговори
# 150
Отивам да бъркам кашата на Мити  Mr. Green

# 151
  • София
geryaleksandrova - благодаря Simple Smile посещенията на гимнастиката са по 12лв. за един час и тридесет минути, провеждат се в кв. Изток на 10мин. от станцията на метрото ул. Тодор Стоянов 27, по едно стечение на обстоятелствата на мен ми е съседния блок  Mr. Green

aissa80 - Ивчо е прекрасен, голям сладурко  Hug

Аз пък съм си бутнала паролата на албумчето някъде и не мога да вляза, ама и аз съм една  ooooh!

А как да се запишем за посещение?

# 152
и аз искам да се запиша- ако може веднага  Mr. Green

чух се с Александра за плуването

Eva2010, момичеееееее  Hug ,защо до сега не каза   Mr. Green - аз се мъча ли ,мъча  newsm45
 ,а си ми приятелка във фейсбук   Stuck Out Tongue Winking Eye  Wink People Angel  superuu

шегата на трана - много благодаря ,че сподели,определено ми трябваше малко помощ - мисля,че така и като се срещам с други майки ще ми е по-лесно  Peace

но би ли казала как да се запишем за гимнастика?  bouquet

aissa80,сигурна бях  Mr. Green . я сподели какво работиш в къщи??

(((а дали не съм най-голямата клюкарка  tooth  Sneaky  girluu smile3540 smile3540)))  

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 17:35 от gala.

# 153
Радвам се че и аз мога да съм полезна с нещо  Grinning

това е имейла на инструкторката, трябва само да и пишете и да се разберете кога да идвате Simple Smile

Elitsa Grancharova <elitsa.g@gmail.com>

# 154
писах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гала,мерси за отговора за шапката! Crossing Armsчетеш избирателно,А?

абе незнам аз или ти  tooth
писах - от адидас

# 155

писах - от адидас

има ли за момченца?

# 156
мммм, май не съм виждала.
аз я купих миналата година януари месец  Mr. Green,точно като разбрах,че съм бременна , но още ги има  Peace,обаче съм виждала само розови

# 157

писах - от адидас

има ли за момченца?

Тук  в Ст.Загора има.И ние имаме такава-по 26 лв.са и супер топли,не я давам за нищо.

# 158
mimsat Благодаря, много за отговора!  newsm51
Един от аргументите на педиатъра против кърменето на поискване беше, че "стомахчето трябва да си почива" затова е и твърдо против нощното хранене, но аз си и давам ако се събуди.
Момичета извинете, но съм пропуснала ако сте обсъждали темата за липсващите капки витамин Д
Аз не мога да  намеря и немога и съм се притеснила мноооого. А още повее и като ме уплаши лекарката с този рахит Confused
Някоя мама от София не знае ли някоя аптека в която не са изчерпани все още?

# 159
  • Пловдив
Ние сме на гости в баба и ще откараме тук до неделя, та не знам колко ще съм редовна Rolling Eyes

По въпроса с лъжичките и не приемането им - аз от месец някъде му давам на Дидо една лъжичка, за да си играе с нея, когато съм при него и вече има резултат - като му разтворя Гастрокинд-а и Имунокинд-а в лъжичката и само да я фокусира и отваря устичката Laughing
Живот и здраве март месец вече се надявам съвсем да е свикнал и захранвяането да протече леко и гладко hahaha Всъщност, аз мисля до годинката основно да сме на кърма и да не я замествам с твърдо хранене. За ужас на някои "запознати" Joy

Забравих кой писа, за национална срещичка с малчовците - снощи и аз точно това си мислех Hug дано се организираме и да вземем да се запознаем и на живо  Hug   bouquet   Hug

Със спането и при нас от няколко дни е кошмар - заспива и пищи в съня си, рев, рев, рев... Полудявам... Той реве и аз с него... Sad Дано е само период и да минава бързо, че ще лудна Sad

Оставям Ви сега, че ме чакат оттатъка  Hug

а... сетих се... некой каза, че давал вит. С - и аз мисля да му давам, че с тези грипове много ме е страх Thinking А пък за чая от шипка - да знаете, че запича. Дидо от болницата го изписаха с разстройство от антибиотиците и чайчето от шипка го оправи... Та ако някой дава - да има едно на ум...

Айде, вече чао наистина Joy

# 160
  • София
Я подкрепете и нас в един конкурс  http://www.facebook.com/photo.php?pid=31514758&l=512169106a&id=1173879904    Grinning !

# 161
Момичета знаете ли дали от мастит освен температурата може да ме боли и цялото тяло или съм пипнала някои вирус...Много е странно, защото  нито гърло, нито нос, просто вдигнах висока температура и ме боли едната гърда (тази дето беше разраненото зърно), но пък и зверски ме болят костите и мускулите...което май не е от това...Как мислите?

# 162
Момичета знаете ли дали от мастит освен температурата може да ме боли и цялото тяло или съм пипнала някои вирус...Много е странно, защото  нито гърло, нито нос, просто вдигнах висока температура и ме боли едната гърда (тази дето беше разраненото зърно), но пък и зверски ме болят костите и мускулите...което май не е от това...Как мислите?
почвай осцилококцинум звучи като вирус!(ако те боли гърло тавипек таблетки)
Скъпи мами миналата година по това време разбрах ,че съм бременна   bouquet сега се вълнувам по същия начин ,защото в прегръдките ми е малката Преслава
И още незщо педиатърката идва току що в нас малката получи обрив,каза че има вирус ,който при бебетата завършва с такъв обрив така ,че внимайте много

# 163
Момичета знаете ли дали от мастит освен температурата може да ме боли и цялото тяло или съм пипнала някои вирус...Много е странно, защото  нито гърло, нито нос, просто вдигнах висока температура и ме боли едната гърда (тази дето беше разраненото зърно), но пък и зверски ме болят костите и мускулите...което май не е от това...Как мислите?

точно от нея те боли цялото тяло  Peace

но това не изключва вирус де

Момичета, (от софия) писах за гимнастиката и момичето каза,че няма места в групата. попитах я дали ,ако се съберем ще направи нова група и сега чакам да ми отговори. освен мен и Гери има ли други желаещи? Деска, Миме- 2бр. Mr. Green, яничка ( не шпионирай само от терасата ами напиши всичко наред ли е? Mr. Green)  

п.п. Гери ,ето го отговора :
Здравей, Галя.

Групата е между 4 и 8 двойки майка с бебе, в момента сте 3, така че ще започнем когато се запише още една двойка. Ако имаш приятелки с бебе на вашата възраст или малко по-малко ще е добре, защото едното бебе е на 2 месеца, а е добре възрастовата разлика да не е толкова голяма.

Групата се събира редовно в продължение на първата годинка на децата в състава, в който започва в началото, или поне докато се запълни. Записванията стават за 3 месеца, цената е 140 лв. за тримесечие.

Устройват ли ви тези условия?

Поздрави,
Ели

така че ,ако искаш ,до момента са 3 момичета с мен 4  Peace

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 21:33 от gala.

# 164
АЗ с един въпрос-някоя от вас от черна коса да е ставало кестенява и ако да,колко време и отне newsm78 В момента съм на такава вълна,даже по принцип утре съм на фризьор и....

Общи условия

Активация на акаунт