Отговори
# 165
Набързо да почерпя за моето момченце, че става на 4 месеца  Heart Eyes

Днес бяхме и на консултация и да ни бият ваксинките- малчо е 69см. и 7,100кг.  Simple Smile Поплачка малко но сега спинка и се смее на сън  Crazy hahaha!
Връщам се да ви чета  Hug

# 166
  • у нас
нат аз бях дълги години с черна коса и когато реших да я махна единствения вариант беше да я отрежа Confused отне много време. Става кестенява, но с червен отенък и си личи че е отмита боя, а не боядисана Tired

# 167
И кво викате, бавачки няма...

nat003, аз съмс черно, няколко пъти съм искала да ми го махнат, но фризиора ме разубеждава,че трябва косата да се обезцвети до някакво положение(става оранжево- пробвахме на 1 кичур,който стоя намазан 45 мин., само дето пушек не започна да излиза от него)и после да се боядиса. Но аз бях с дълга коса и ме предупреди,че е много вероятно да си изгоря и изтоща хубавата коса и ми каза,че е по-добре да не го правя,а ако имам търпение да започне да ме боядисва от корените с тъмно кестеняво, за да няма рязка разлика, докато ми израства косата и така с времето да си израсне кестенявото, а то вече пада по-лесно, не е черно. Но пак разлика има, та, аз си останах черна и много си ми е добре така Mr. Green

А за груповата гимнастика много ми харесва идеята,но не ми харесва записването за 3 месеца.Много ми е напред,а наред с лекции и курсове и работещи баби,едва ли ще успеем да идваме.Ама иначе наистина идеята е много добра,чак мъжа ми ме кара да се запиша  hahaha

# 168
NKl, аз непознавам никой. майка ми е безработна и много и се отдава,ама не е тук  Tired

а за срока ,за мен не е много,но аз не уча. а и незнам защо,но имало голямо значение децата да израстнат заедно,т.е. да не се цепи групата или прибавят бебенца след началото  newsm78 - незнам защо,може би нещо психически си оказва влиание.

аз също бях черна ,но не съм се боядисвала повече от година и тя напълно се отми и сега съм кестенява(ама тъмно или светло  newsm78 ,по -скоро тъмно)  и реших като спра да кърмя да се направя лилава. имам хубави зелени очи (може би единственото ми хубаво нещо,след устните ) и ще съм патладжан  hahaha bowuu

# 169
  • София
Офффффф, този пост го пиша от сутринта..... Каката ми е вкъщи тези седмица, Никола и той е в някаква фаза и купонът е пълен.

Честити месечинки (макар и в края на деня) на Антония, Гого, Хриси, Ива, Ачко и Соня!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гала, и аз да отбележа каква страхотна бузанка си имаш на аватара!!! Hug Да й нацелуваш дупарата!!! Heart Eyes
Илик и твоите слънца са толкова сладки!!! Ако живот и здраве към 40-те се реша на трето, тогава и мен може да ме огрее такава хубава разлика. Ама така е като се сетихме за бебета чак след като ударихме трийсетака.
Дана, радвам се че вече е по-добре каката и страшното е минало!  Hug
Tommelise явно няма да си пада по пържени картофки Рая.   Wink Може пък още да не е готова за твърда храна.
alximika какво стана с преброяването на чертичките? И умната тази вечер!  Mr. Green
Люляче, добре звучиш като работна мама! Радвам се че бързо свикваш с промяната! Hug Дара е страшно чаровен бонбон с тези ококорени очета !  Heart Eyes Хм, а тези столчета, които си постнала ми се струват малко нестабилни. Но пък изглеждат доста практично решение.
Giada тоя Зайо много любопитно наднича! Чудесна хрумка! Аз пък се загледах в дивана ви, че в момента съм на тази вълна и да попитам от къде е.  Grinning
aissa80, сигурно не е лесно да се съвместява работа с бебе. Добре поне че имаш възможност да си работиш от вкъщи. Това е най-добрия вариант.  Peace
Деси, много е порастнал Ванко-калпазанко!!! Страшен металяга е с бодито.   superuu Аз отдавна заглеждам тук едни метъл-бодита, че и лигавници има.
isito5 Hug Дано болестния период бързо да минава!
Палмирка, кога дава банан на Преси? Да не би обривът да е от него.  newsm78 Бананите съдържат хистамин, който може да провокира алергична реакция. Още повече ако е бил в суров вид.
Рева при приспиването при нас се оправя само с гушкане, люшкане и цица. Ако може едновременно тия три работи, най-добре.  Grinning Слава богу този път ми се е поднало спокойне дете, явно повечко съм слушкала. Обаче каката все още мрънкоти и реве за всяко нещо (не ми е добре фибата/косата/гащите/блузата/панталона и тн), та вкъщи изобщо не е тихо и спокойно, ама и не очаквам скоро да бъде.
Гимнастика младежът сам си прави. Засега само от поза тилен лег, като вместо гирички тренира с дрънкалките. Понякога каката помага и тренират в тандем, като го върти от гръб по корем и обратно, че с туй дебело дупе много пот се лее.
Зехтин освен за салатката, ползвам и за мазане на бебета. Стават мноооого вкусни, че и мекички, чак ти иде да ги изпапкаш. На атопичната кожа на Ивана се отразяваше много добре, а сега още в Токуда една от сестрите ми препоръча и Никола да мажа, като предразположен покрай кака си. Напоследък обаче много рядко се сещам да го мацотя и си го папкам натюр.
Ох, покрай вашите коментари за пишлетата, преди 2 дни не се сдържах и взех, че пробвах да видя докъде е стигнал татито с мъжката ни гордост. И без да искам взех че го забелих почти до половината. На вечерната проверка в банята бях разконспирирана и порицана публично. За щастие само леко се зачерви и вече върви на оправяне.

Лека вечер и спокойни бебоци ви желая!  Grinning Благодаря за търпението, за тези които ме изчетоха... Simple Smile

# 170
Тук съм вече аз ама не мога да сколасам да пиша. Мъжо е напръскал преди 2 дена мухъла и сега спалнята вони на докторски кабинет. Тия мъже понякога за нищо не стават.  #Cussing out

Иначе пътувахме добре. Малката беше голяма кротушка. Ще ми бъде тя пътешествениче.  Mr. Green Имах 42кг багаж.  #Crazy Минах обаче без да плащам.  Mr. Green

Галя, страхотен ти е аватара!   Heart Eyes

Ама много сте изписали аз докато съм пътувала. Лелеее, няма изчитане!  Mr. Green

# 171
Който много се кани в къщи ще си купонясва...прибрах се скорострелно,малкия в истерия чак се захласнал,каката се пребила от дивана(свекърва ми и баща и я опазиха),и от магазина ни се обадиха ,че нощната смяна ктастрофирала и милото се излетя да работи...

Искам да си направя харакири!!!!!!!! smile3544

Сега не ми остава нищо друго освен да изям всичко в хладилника,да си сипя един бейлис и да подсмърчам нещастно в къщи сама hahaha

Галче,и на мен ми допада тази гимнастика,но ще трябва да правя страшни схеми за да идвам,каката няма на кой да оставям.

Нат003,аз за половин ден станах от черна-светло кестенява,с цената на половината ми коса...не си заслужава,2 месеца след това пак се направих черна Mr. Greenвсе пак съм везна и угодия при мен няма.Сега има много добри препарати за сваляне на няколко тона,и зависи много от фризьора.Червения отенък трудно се избягва,да не кажа,че е невъзможно известно време да не ти на косата,аз и за това пак се наплесках черна.Втори път реших да се изсветля,но постепено и сега ми израства моята си коса,да видим до кога WhistlingОтплеснах се...

Отивам да си сипя нещо,после пак ще ви навестя.

# 172
В момента чета линковете на mimsat, и понеже не се касае за статии, а за теми във форума на ЛЛЛ Интернешънъл, се опитвам да обобщя изводите и мненията на участничките в дискусията:

* Често срещано е изключително кърменото бебе да ака през 5-7 до 10 дни и да пръцка миризливо, особено в 4-5 месец. Миризливите пръцкания се засилват в деня преди изхождането
    * Причина за разреждането на изхожданията е по-пълноценното усвояване на млякото
    * Храни, които да избягват кърмачките, защото предизвикват повече газове: боб, твърде много зеленчуци, млечни продукти (при мен мисля, че причината бяха меки сирена)
    * Храни, които помагат изхождането - сок от ябълка или сливи (да се консумират от кърмачката)
    * Медикаменти и средства, които се дават на бебето - Mylicon, царевичен сироп в млякото (предполагам в САЩ)
    * Кърмене само от една гърда, за да получи детето и задното мляко (но според мен това е за друга тема)

УФ, щях да забравя да благодаря на mimsat doh!!! Вече се убедих, че няма за какво да се притеснявам.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 00:25 от Giada

# 173
Здравейте ,мами Simple Smile
И при нас приспиването е като при повечето  - само на ръце ,с много рев ,пищене ,изтегане,въртене ....днес по-късно излязохме на вън и не спа цяла сутрин  #Crazy А имахме и гости ,нали е бабин ден ,ала -бала...С това приспиване направо умирам вече ,боли ме гърба,ръцете..... ooooh!
Аз си обезцветих косата от черно ,напластявано с години сега ще я направя светло кестеняво с кичури .Ама това ще стане към лятото.Обезцветяването ми направиха с римуувър и изобщо не ми се увреди ,нито изгоря.Ако се прави както трябва (аз нямам време и прескачам по 2мес) става за около 2-3мес желания цвят ,може и по-малко.Иначе в началото верно става шаренко малко  Mr. Green
Ние ползваме за пюрето пластмасова чинийка и лъжичка Бертони и лигавници всякакви  Grinning
Моята мома обожава пюре от тиква ,оказва се .Днес изяде цяло  Shocked Ако и бех дала и второ бурканче ще излапаше,ама викам "айде стига ".Давам от тези на Хипп малките и на Гербер от едни много малки.Взех веднъж на Ганчев едно за 4мес от морков и картоф,момата го хареса много ,нооо видех после чак ,че съдържа краве масло ,мляко и още не знам си какво  newsm78И спрех да и давам,нали уж не е хубаво млечни неща...много знам и аз hahaha
Стана дългичко....

Желаая ви лека и спокойна вечер  bouquet

# 174
  • София
Гала ,аз съм една от трите мами заявила желание ,т.е. трябва да навием още някой  Grinning .

# 175
Тук съм вече аз ама не мога да сколасам да пиша. Мъжо е напръскал преди 2 дена мухъла и сега спалнята вони на докторски кабинет. Тия мъже понякога за нищо не стават.  #Cussing out

Иначе пътувахме добре. Малката беше голяма кротушка. Ще ми бъде тя пътешествениче.  Mr. Green Имах 42кг багаж.  #Crazy Минах обаче без да плащам.  Mr. Green

Галя, страхотен ти е аватара!   Heart Eyes

Ама много сте изписали аз докато съм пътувала. Лелеее, няма изчитане!  Mr. Green

Яни,пробвай да натъркаш с лимон отгоре.

А за пюретата на Ганчев и аз видях,че повечето имат масло,захар.Въпреки,че Симона спукваше на Ганчев домати с капия и ориз мисля.

А аз се чудя мога ли да давам зеленчуци с ориз? ThinkingНякое мнение по въпроса?

# 176
Мирка, диванът ни е от Платан, но сме го купували по-миналата година и беше намалена мостра. Мисля, че беше на Есприт, ама не съм сигурна. Във всеки случай, дивани с подобен дизайн вървят по скъпарските магазини към 3-4-7 хиляди, този беше попадение. Сега виждам, че в сайта им има подобни, даже по-функционални

http://www.platan.bg/en/furnitures/view/corner-sofa-bed-salu

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 23:26 от Giada

# 177
Ей, много ви се радвам на захранванията Grinning Може и аз да прихвана и да захраня успешно този път.  Simple Smile

*Мирка*, нашата кака май е като вашата, голяма претенция.  Laughing И с 39 градуса температура ми ревеше тези дни: "Не тези чорапи, другите!" и "Не ми загащвай блузката, че не обичам".

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 23:24 от Dana_2010

# 178
Яни,пробвай да натъркаш с лимон отгоре.

Точно исках да питам за ефикасен метод против миризмата.  Hug Сега само да видя дали има лимони в нас. Ако не, утре рано рано ще ходя да купя. Но днес как ще спим не ми е ясно.  ooooh!

# 179
И аз не знам за ориза ,макар че съм взела едно пюре с тиквички и ориз  newsm78Още не съм дала от него ,викат ми ,че може  newsm78
А исках да ви питам за кашите - какви каши давате ,как ги приготвяте?

Общи условия

Активация на акаунт