Отговори
# 330
  • Варна
Ей сега казах на мъжа ми за идеята, а той вика: То хубаво, ама кой ще гледа децата! Joy За него почивка значи да сме без децата  Laughing
Joy hahaha Joy hahaha Ако знаиш как ми се оди и на мен без опашки  Joy Joy

# 331
Еми да вземем и някоя и друга баба - правим една бабина ясла-градина и така  Hug

# 332
Алооооуууу...ама ние не отиваме на почивка, а на среща.  Mr. Green Нали трябва да запознаем и малчовците, че ако ги нямаше тях и среща нямаше да има.  Mr. Green

# 333
аз си представях така:

- 1. се решава кога
- 2. се решава колко
- 3. според бройката се решава къде ,като населено място
- 4. пак според бройката се решава къде ,като хотел ( идеята ми е да наемем почти цял хотел ,ако сме примерно 20 момичета с 20 половинки са си 40 човека) та да си е за нас - хем ще ни направят отстъпка за бройка,хем за ранна резервация  Peace
- 5. капарира се .

като мисля всичко да е с анкета , за да няма сърдити.

за цени си представях нещо около 50лв. двойна стая,защото ще имаме и пътни и храна и със сигурност ще се върже около 100-150лв. на двойка.

а за това ,че ще има сърдите -много моля ,от сега, не отивате на супер скъп хотел ,а на среща. на който не му харесва да си ходи сам на почивка .
все пак идеята е да се съберем и да се запознаем, не мисля ,че ще е добре да има капризи и хленчене. и понеже бюджета на всяко семейство е различен предлагам  да се съобразим все пак с по-ниския доход  Peace. лукс-а като сме си сами всеки по джоба си да си почива.

избираме 3-4 места - гласуваме
после 3-4 хотела - гласуваме
и така.
и все пак ми се иска тези детайли да се гласиват само от тези,които ще идват ,а не " ами,аз няма да дойда,ама знам,че там е хубаво...." или" аз няма да дойда,но ако идвах бих искала да е ....."

та за това и толко рано Peace

Напълно подкрепям абсолютно всичко написано!  Peace

# 334
  • София
Привет!!!
Най-накрая успях да приспя и двете чавета и ей ма на, с кафенце под ръка, ви чета.
Схемата по която захранвах Ивана, наистина е за мами, които много, много не бързат! Аз така или иначе бях решила да я гледам до 2 год, за да мога да я кърмя поне до тогава, и нямах причина да пришпорвам нещата. Още повече, че тя предпочиташе млекцето на мама пред манджите и аз гледах да не я насилвам.
Всъщност ходенето на работа и кърменето не са несъвместими понятия. Моя приятелка, с която заедно отгледахме бебешорите, се наложи да се върне на работа, като бебка стана на 1 год, но въпреки това продължи да си кърми успешно още година и половина. Накрая вече искаше да отбива, но малката беше на друго мнение.
Giada всъщност след първия месец на захранването само новите групи храни се въвеждат за по 5-7 дни, а останалите за по 3 дни. А за по-интензивното въвеждане има смисъл, ако ще даваш храна от ДК. Тогава наистина няма как да подбираш. Но ако ще е на домашна храна или пюрета, тогава не виждам проблем да си караш по-бавничко.
И аз съм ЗА среща, но също съм зависима от работата на половинката, че милия работи и в събота и отпуската му много бързо заминава. В другата ми отчетна правихме среща, когато бебоците бяха на 1,4 год и беше голям купон с толкова много щъкащи хлапета. Затова по мое мнение може би е по-добре да направим срещата в началото на октомври примерно, когато вече ще са по-големи и ще могат да си играят, а и тъкмо ще се съчетае с общ РД.
А ако искате, за да не разводняваме отчетната тема, може да се пусне една темичка специално за организацията на срещата. Като за начало може анкетата да е за избор на месец, като има повече алтернативи.

# 335
Да, май е по-добре да се пусне друга тема.  Peace

# 336
То се предполага, че като е среща, ще уикенд само примерно, но ние - нежни души романтични - размечтахме се за почивчица  Mr. Green

# 337
Мирка, аз мисля,че октомври вече е студенои вероятността да вали е доста голяма. а как ще задържим 10 щъкащи на всякъде мъници. а и ще трябва да ги държим вътре.
а така ,то вече някои ще правят опити за ходене, хем ще е топло,хем ще са на чист въздух , хем ще са на вън.
ще изберем място да има пясъчник,басейн, катерушки ( че ще има и по-големи) и т.н.
ще се опитаме за всичко да помислим

# 338
Напълно подкрепям абсолютно всичко написано!  Peace
И аз това щях да пиша.  Grinning Добре си го измислила Гале. Честита месечинка на Дария. ДА ти е жива и здрава и все така щура, като майка си (това в кръга на шегата, да не ми се нацупиш сега.)
Аз така се размечтах за срещата, че ми се приходи веднага. И аз си мисля, че ще е по-добре пролетта, началото на лятото, хем не са жеги, хем още не ходят. Че много от нас са с още едно диване и ще станем разногледи. Crazy А някой беше дал предложение за Априлци- там е прекрасно, особено през май.
Гале, аз за гимнастиката надали ще се навия. Мъжа ми скоро пак почва командировки и няма да мога да смогна с всичко.
Akspet, честит имен ден! Откъде си ги намираш дрешките на Carter's. Някъде при вас в Кр. Поляна ли?
Рецептата на карамелизираните ядки е много проста. Половин чаша захар (даже може и по-малко) на чаша ядки. Но не стават като купешките, по хрупкав и твърд стои карамелът. newsm78
Днес се постригах, най-накрая, че ми писна от това косище. Не е късо , но пак е по-добре.
Ние кога ще си организираме Софийската среща? Яна се върна, Гери също е тук.

# 339
  • София
Гала, да наистина октомври може и да е студено вече. Но и по всяко друго време пак може да е лошо времето. Ние с януарки 08 точно май се събрахме, но пак беше дъждовно и откарахме в хотела. Предвидливо бяхме проверили да има конферентна зала, където играха дечурлигата.
Всъщност аз не държа да е тогава, просто споделям идеи.
И забравих да честитя месечинката на Дарето!!! Да ти е все такава хубавица и повечко да я слушка мама!!!  Heart Eyes
Akspet, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името! Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 340
Машонка, и аз си мислех за софийската среща ама с тази грипна епидемия не знам къде да се съберем.  newsm78

# 341
Машонка, и аз си мислех за софийската среща ама с тази грипна епидемия не знам къде да се съберем.  newsm78
А, да верно. За това не помислих.  newsm78 Еми освен да изчакаме още малко, пък ще се съберем.

# 342
akspet Честит имен ден, желая ти здраве, щастие, късмет, любов и здраво дете  newsm51
Гале опасна работа си, БРАВО на теб. Аз съм твърдо ЗА срещата!

# 343
Мирка, права си ,нямаме гаранция за времето  Peace
мисълта ми беше ,че в по есенно/зимните месеци дори и да не вали вероятността да е студено е по-голяма.  обаче аз нямам проблем за месец- когато кажете  Peace

а за отделна тема може да не се види от всички ,а тук така или иначе всички пишем. но ако кажете правим

# 344
Antonia,velizarka 8,мерси за инфото за пневмонията.Няма да разреша аз така лесно да го снимат,че и амер.здравна система е много опорочена-правят само тестове(доста от които излишни),за да се презастраховат и да не им отиде кариерката и да ги осъдиш.Иначе детенце е спокойно,папка си,няма температура,а и тези дни е по-добре.Както и да е,отплеснах се!
Gala,,честита ви месечинка!
Акspet,честит имен ден,желая ти много здраве,късмет и сбъднати желания! Simple Smile smile3525

Общи условия

Активация на акаунт