Отговори
# 375
  • Варна
Добрютру! Една закусчица  Wink Laughing

Заповядайте, да се почерпим за нашия порастнал Дани.
Честита месечинка и на Теодор на Ембър. Да оздравява по-бързо!
 Hug Hug Hug

# 376
  • на североизток
Айде едно кафе и от мен, макар че аз не пия кафе Rolling Eyes

За тези дато се борят за млякото да кажа, че на мен най-ми помогна пиенето на мнооого вода и храненето рано сутрин (5-6-7часа), пиех и бирена мая 3х2, но като че ли не беше много от полза newsm78. На моменти и аз дохранвах с Нутрилон, но само когато изчерпи и двете млекоцентрали, обикновено привечер. Ааа и другото, което имаше ефект, по-често сменяне на гърдите, на всеки час или на всяко хранене различна. И още нещо внимавайте как храните със шишето, за да не се отбият съвсем, ето една статия, която е много интересна http://xedra.wordpress.com/2009/10/29/bottlefeeding-2/#comment-3577
И все пак, ако пропуснем нощното хранене, през целия ден усещам, че е по-малко млякото, на ръба да не и стигне, а ако сме яли нощно през деня преливам Peace Бях прибрала вече подплънките за сутиен, но тия дни се наложи пак да ги ползвам. Така че, не се предавайте, има надежда, аз ви подкрепям и стискам палци fingerscrossed  Hug  Hug

Отдавна се каня да ви питам, някой ползва ли възглавници и матраци от мемо пяна? Доволни ли сте от тях, колко потъва тялото и на коя фирма са?

П.П.Еее, Антония, с тази 'закусчица' ще се освиним Laughing

# 377
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро  Wink.Страхотна закуска видях,на по предните страници,но така ми е надуто гърлото че едвам дишам и хич не ми е до хапване  Sad.И аз и Алексчо сме много болни  Sad  ooooh!.
Видях,че си говорите за срещичка и реших без някой да ме е питал и аз да кажа,дано не се сърдите само.Ние миналата година с априлките си направихме срещичка в Априлци в ето този хотел.
http://www.maragidik.com/
Той разполага и в двора с еднофамилни и двуфамилни къщички,за по голямо семейство.Има добър ресторант в двора и много добър готвач.Разполага и с много екстри и най-вече е идеално място за деца.в сайта има снимки,може да ги видите.Доколкото си спомням има някаква традиция Бг-мама да си правят там срещички.Хотела е взел предвид,че има и несериозни хора и затова той се нагърбва с всичко.При нас едно майче се обади,каза че сме от форума и че искаме там среща.Хората казаха с какви свободни дати разполагат и си дадоха сметката и телефона. После всяка от нас се обади каза,че е за срещата и си запази стая или къщичка и в рамките на 5 дни трябваше да внесе по сметката на хотела капарото.Така нямаше пострадали.
Сега ставам че едвам гледам.Ще се включа тия дни пак.Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 378
Здравейте от нас и на мен ми се  smile3524 ама няма как момата се събуди рано и като свирнаааааа ставайте и НИЕ на крак.
За мамите с млякото   breastfeedingне бързайте да дохранвате или го правете само вечер, когато наистина и двете гърди няма нищо, но както са казали консултантките и в двете по 30мл да има това са 60мл ,след един час отново ще папка и след 3 дни ще преливате !!! Аа  съм така постоянно закусвам обядвам вечерям следобед пак и пияя бирена мая, ту имам ту нямам мляко  newsm78. Госпожицата не яде никакво АМ,че и кърма не иска от шише, виси като маимунка вече мн ме боли гърба .ОФ олях се така де забелязах ,че когато ИМА ПЪЛНОЛУНИЕ буквално ще гръмна!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА бебе Данаил и бебе Теодор

# 379
Леле, що за чудо сте изписали! Simple Smile
Вани, добре че повдигна въпроса за стряскането. Моя се стряска много и аз смятах да питам... Особено след като разбрах, че това е един от признаците за ранен рахит, а аз не давам Деавит, лошо ми стана Rolling Eyes  Ама и той пък си е поначало много впечатлителен.

За АМ не мога да дам мнение, че е само на кърма. Ще се върна да ви чета, ако мога , че малчо нещо кряска...

п.п. страхотно хрумване е това за национална срещичка въпреки че тази година едва ли ще се класираме някъде  Confused

# 380
  • София
Emili, оправяйте се  Hug
Радвам се, че се включваш и че ни даваш инфо за Алексчето.
Това, което си дала, изглежда добре.
Май трябва да пошпионираме другите отчетни - там мамите вече имат опит със срещи с много деца.

# 381
Добро утро!

Честито на всички месечинковци   bouquet
Вчера не успях да се включа за срещата, но съм много ЗА и съм съгласна, че по отрано трябва да се почне с организацията, за да има време да се помисли за всичко  Peace Вчера като споделих с мъжа ми и той каза, супер ние ще отидем по отрано и ще ги посрещаме  Joy явно много му се ходи вече някъде, че ние толкова дълго вкъщи не сме се заседявали, преди все щъкахме почти всеки уикенд, но откакто забременях и после се роди беба сме си само вкъщи ooooh!

Момичета да ви се оплача, снощи нямахме вечеря и поръчахме от близката пицария. Хапнах едни спагети със сирена и още не ги бях изяла до край и като ми стана лошо  Sick Sick Sick скъсах се да  Sick избиха ми червени петна по лицето, абе ужас #Crazy, но ми мина, незнам какво точно им имаше на тези спагети, но се притесних и по нощите звънях на консултантите  да питам мога ли да кърмя, да не тръшна и бебето ooooh!

хайде оставям ви засега, че ме чака гладене  Tired

# 382
ДОбро утро,

Antonia, мммммммммммм каква закуска , недей така бе момиче, почнах да се плюмча повече от бебето.

А я кажете за пюретата, някой дава ли от българските, че са доста по-евтини? Кои марки са за предпочитане - Ганчев, Овко?

# 383
  • София
Добро утро!
Замислих се нещо друг за захранването ,дали има значение ,че аз съм алергична към картофите  newsm78 ?

# 384
  • у нас
Благодаря на всички за съветите  bouquet  bouquet  bouquet
по съвет на Ваня  Hug взех Милумил и воала- яде го newsm44 поне за сега.
Върна малко след като го изцока, но аз бях направила 170 мл, а тя яде по 150 baby_neutral

дано няма проблем и за напред Praynig

# 385
За млякото на мен ми помага обилно хранене и вода. Наблягам на мюсли, бадеми и богати на протеини храни. Напоследък се замислям повече за правилното хранене, а и малката се поукоти и имам възможност да готвя. Но доскоро я карахме на снабдяване от бабите и прабабите, и поръчвахме храна. Научихме кои са добрите пицарии  Laughing

Аз от 2 дни се чувствам много уморена, не знам разболявам ли се, или кърменето ме изтощава. Което ме наведе на мисълта, че природата си е знаела работата, когато напълнях през бременността. От болницата излязох 68 кг, а сега съм 53 без спазване на диети. И продължавам да отслабвам, според мен заради кърменето. Добре, че съм напълняла, да имам запаси за млекопроизводителната дейност, иначе да съм се свършила досега.

Ах, да, да допълня. Вчера бяхме на консултация. Резултатите ни са по-добри от предните 2 месеца! Казах на лекарката, че момата ни си пада злояда, а тя отвърна, че щом сега е така, и занапред ще е същата. Да съм се въоръжала с търпение!  #Crazy

Не знам, дали сте чели за кристалните деца, но ние вкъщи се майтапим, че нашето е такова. Засега отговаря на признаците, единия от тях е, че не се интересуват от храната  Wink Другите ще ви ги напиша по-нататък, че сега ме помръзва........

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 11:16 от Giada

# 386
Привет,големи машинописки сте Mr. Green

Ембер,дано повече не ви се налага да влизате в бполница,гуш за малчо,не ми се мисли какво ви е било с толкова малко бебе. Hug
Емили,оправяйте се бързо.

Аз дохранвам с фризолак,харесва се,сега ми дадоха един аптамил недопит и него го яде.Но каката например съм я тествала с идея да мога д пийна нещо,е нищо не близваше това говедце,дори и кърма от шише отказваше,та чак когато и въведох киселото мляко прие нещо различно.

За национална среща съм готова,но да си кажа.Като изживяла две такива,винаги има недоволни,кой от място,кой от дата...няма угодия за всички и за това е най-добре с анкети да стане работата.Юни и за мен ок,за априлци много съм слушала и даже мислих на февруарки да им предложа 3тата ни среща да е там.Може с нас по едно и също време hahahaда се отчета и на двете Mr. Green

За Яев, аз съм била,но събота и неделя там е лудница.Пускат външни хора на басейна и не  много спокойно,еле пък за малките. Peace

Ох имаше още ,но ...няма ми го акъла newsm78

Не съм бремена,в събота си направих втори тест и чертичката е една.Странното беше,че ми стана мъчно Crazy Crazy Crazyлуда работа...

# 387
Здравейте и от мен Hug

Момичета наистина е по добре от сега да се уточняват лека полека нещата за срещата, най малкото половинките да могат да си предвидят няколко дни отпуска по от рано. Май, юни за мен няма значение когато решите.
Гале за организацията и аз ще помагам нямаш грижи Peace
Между другото и на Цигов Чарк изобщо не е кофти също!

Айде лека за сега Hug

# 388
  • София
Здравейте мами, ние май ще си имаме зъбче....малчо е много неспокоен от два дни, мрънка от време на време без причина, лиги като река текат, а и температурка вдига сутрин и вечер около 37 градуса....не е болен, защото няма нито хрема, нито кашлица, а и всичко все в устата пъха и то настарвено, дори и храната си намали, а той не е такъв човек  Rolling Eyes, храната е винаги преди всичко...та ще видим.... Praynig Peace, оф дано скоро да се появи.....да не ми се мъци зверчето...
 Честито на всички месечинковци   bouquet
Alximikche,  винаги може да се поправите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 389
  • София

Не съм бремена,в събота си направих втори тест и чертичката е една.Странното беше,че ми стана мъчно Crazy Crazy Crazyлуда работа...
луда си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт