Отговори
# 360
Tommelise ние сме на Нутрилон. Яде го. Пробвах да го сменя с ХИП розов - два дена го мъчих, не ще и не ще. Смесвах го с Нутрилона, да не стане зян кутията - и смесения отказа. Сега си имам една кутия мляко което незнм какво да правя. Като цяло зависи от детето и нейния вкус. Но и ние отдавна се дохранваме, а в началото той беше мъничък и каквото му дам - все яде Simple Smile Нутрилона на мен ми е гаден на вкус, но на Ивайло му харесва.

Дано намериш кое ще и допадне на госпожицата.

# 361
Момичета абе я кажете вашите бебоци стряскат ли се  newsm78
Моя Ади е супер плашлив,най-малкото нещо го кара да подскача, а недаи боже някой да кихне олееее такъв рев започва-не е истина  Tired

Споко, и при нас е така. Фаза! Вчера се стресна от сън, защото ме видя наопаки, и не ме позна. Ей, това да реве бебе от майка си чували ли сте?  Laughing

# 362
Ей, това да реве бебе от майка си чували ли сте?  Laughing
Grinning

Е, не мога и не мога да ви изчета, пропуснах цяла тема за да наваксам.
Ние за съжаление започнахме не много добре новата година - на 3 януари ни приеха в болница с Теди с диагноза бронхиолит, ама в документите после бяха писали пневмония.Така страшно дишаше малкото човече, кашля, носа му запушен.Първо се разболя каката ( от градината донесе нещо май), на следващия ден почна да кашля и Теди, педиатърката изписа АБ, който пи 4 дни, но вместо да се подобри той се влоши.Само в рамките на няколко часа стана страшно, от раз.В болницата стояхме 8 дни, натъпкаха го с лекарства, ръчичките му още имат следи от абокатите и ни изписаха пак с кашлица.Вече 10 дни се борим с нея пак с куп лекарства, уж е по добре вече.
В болницата се разболях и аз и от стрес ли какво ли и кърмата ми намаля, та сега се дохранваме по малко.
От няколко дни почнах да захранвам, опита картоф и морков, хареса му и даже още си иска, ама не бързам, малко по малко за сега.
Vany666, и Теди е така, а каката ни е много гръмогласна и милия все подскача.
Gala., честита ви месечинка, а снимката наистина е много добра. Peace
За срещата аз принципно съм ЗА, но ми е много рано от сега да кажа.
Четох за броилките които сте писали, преди малко правих на Теди тази с камиончето - с глас се смя. Grinning

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 21:52 от Ember

# 363
Здравейте и от мен, вечерно!
За стряскането-Ники мнооооого се стряска, но и бързо му минава и се хили след това.
За млякото-Фризовом(лесно се усвоява, за запек, за леко храносмилане,почти като кърма)
За срещата-по морето работим най-много лятото(разбираемо). Аз ще работя де, то ако не е това лято....това е втората ми работа. Иначе пролетта предвиждаме една почивчица на Троянаския балкан (мъжа ми е от там), така че ако е тогава ще е супер за мен, ноооо пък за други не. Не знам,толкова е трудно да е удобно за всички! Иначе пък сте прави за децата, не може без тях, та нали заради тях се събираме, те са основата. Божееее, толкова малки, а толкова важни!!!

# 364
Ей, това да реве бебе от майка си чували ли сте?  

всеки път ,като запея  и започва да пищи   Joy Joy Joy

Ембер ,благодаря ти мила. много лошо това с Теди- миличкото,бързо да се оправя  Hug

Велизарка, сега се загледах в лентичката ти и хем ти си ми адашка,хем мъж ти е адаш на брат ми  Mr. Green и ние сме Иво и Галя  Peace

# 365
velizarka е партизантското ми име Joy иначе съм си Галя. А с мъжа ми винаги са ни мислили за брат и сестра, който не ни познава де. Не знам дали така сме се държали Rolling Eyes или много си приличаме....

# 366
Момичета, набързо поздрави на всички празнуващи и благодаря за отговорите за фенугрийка. А може ли да ми кажете и как се взима. Благодаря.

# 367
Машонка, не ги знам тези десертчета, но като прочетох за карамела се сетих нещо което гледах преди дни.Вики е фен на Фиеста ТВ, аз пък съм любител кулинар, та все ни върви като фон тази телевизия през деня.
След лиричното отклонение... Mr. Green, та гледах правиха някакви ядки с карамел на блокчета.Сложиха бакпулвер към карамела, сместа шупва и карамела не става така плътен.Някак по крехък беше, лесно го чупиха.Не знам обаче на вкуса дали ще се отрази.

# 368
Честита месечинка на сладката Дари   bouquet
Честит имен ден на Акспет    bouquet
И да се връщам да чета...

# 369
  • Варна
Рали, казват че Лактана био било много вкусно АМ. Аз не съм опитвала, моите пиеха НАН без претенции. А със сигурност  Фризо3 е сладко и ванилено.
Останало АМ се прави на домашна нутела  Peace
Машонка в купешките карамелени ядки има глюкоза и фруктозен сироп и затова не е толкова твърд карамела.

# 370
# 371
  • София
Момичета, не мога да ви насмогна на заглавия, много пишете  newsm53
Това е хубаво де - нека да сме все така сплотени

# 372
Ember, antonia, мерси. Hug
При нас пък вечер предимно пускам Fiesta и едвам си стискам лигите да не изтекат. Те имат сайт и там бих могла да погледна как го правят, ако има рецепта.
Ember, по-бързо да се оправя Теди.  Hug

# 373
За съжаление и аз с проблема като Рали и ще търся днес кое АМ ще и хареса...немислех, че ще стигнем до тук, ама ето....аз до сега никога не бях имала проблем с кърмата, даже обратния все течах и все детето се давеше и много мляко имаше...но вече 2 ден нещата са трагични...детето ми умря от глад...не иска замразенатам не иска и НАН (една приятелка до нас ми даде). Толкова ми е мъчно да я гледам гладна, цока, цока и като свърши (след 15 глътки) и почва да плаче  Cry От два дена само по гърдите ми виси....вечер проплаква в съня си горкото, но спи по 3 часа предполагам само защото е много изморена.
Нямах време да ви изчета...все съм с нея на ръце Sad

# 374
  • София
Леле Ember, ужас. Дано да се оправите напълно скоро.
Не знам дали съм писала, но защо не прочетеш за инхалаторите? Мисля че в такива ситуации, особено при малки бебоци много помагат за да се втечни секрета и да изтече.
Сами беше с ринит. Само че той започна в петък вечерта и докато стигнем до понеделник при педи нещата вървяха към подобрение.
Чуваше се как хрипти и не може да диша и се давеше. Като се закашляше от секрета и почваше да плаче. Правих инхалации с физ. разтвор по 3-4 пъти на ден и сравнително бързо отшумя. Може и при нас да е бил и 'по-лек вирус', де.

При нас сега почнаха много да се котират меденките. Имам една метална кутия, където ги държа, и Лора само ходи и рови там. Днес след яслата определено пак ще се мажем с брашно и ще правим.
Карамел с ядки звучи добре, но засега ще се въздържа, че ако Лора го хареса, ще стане страшно. Много захар на едно място ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт