Отговори
# 615
Tommelise, може ли една консултация, доки каза, да мажа палчето на Андреа ( забрало е ) с Йодасепт крем, в листовката пише, че е за деца над 6 месеца, защото има риск от увреждане функциите на щитовидната жлеза  newsm78, не знам да мажа ли? риванола не помогна, не знам с какво друго може да се замести?

# 616
  • у нас
мисля че няма да има проблем Peace не става въпрос за системно приложение. Риванола няма да ти помогне Confused Мажи пръстчето и да минава.  Peace

# 617
Еее, слава богу не съм единствена, че вече се чудех на мен ли ми има нещо, че все още нито мисля по този въпрос нито ме вълнува.  Confused   Mr. Green

Между другото днес се замислих все пак за захранването и по-конкретно за плодовете с които захранваме. Аз имам много обострен колит. Поради тази причини съм станала спец по всякакви видове храни. Знам кое кога е хубаво да се яде, кое кога да не се яде, кое как влияе на организма и тн. Та ябълката е доста дразнещ плод и не бива да се яде на гладно. В такъв случай дали е добре да се дава ябълка на толкова малки дечица? Може би когато е на пюре да няма проблем...не знам...Но при всички положения захранваме на празно стомахче... Thinking

akspet,  да не е забрало заради нокътчето? На Виктория и беше станало така и аз с моя нокът отделих нейното нокътче от кожата и така няколко пъти и всичко се оправи.

# 618
Ох, много бързо пишете...
заглавието на новата темичка е супер, отново!
да се оплача, днес дадох на Ники пaщърнак, ееее няма такова мусене, яде,изяде половината пюре (от 125) и накрая рев и взе да ме плюе.
А иначе като се започва захранване е по-добре с тиква или морков си мисля, нещо тоя картоф много не го харесват и идеята да се въвежда по малко с друг зеленчук и постепенно да се увеличава количеството при нас не действа, само като усети и 1 лъжичка и плюе. Как разбира това дете не знам...
Сега се чудя какво да дам, да не му пък омръзне само тиква, морков, тиква, морков. Тях ги яде по 160 гр. без проблем. Дайте идея, с какъв друг зеленчук да разнообразя?!

# 619
Мале момичета за първи път откакто е родена Мая преди малко я оставих да се нареве....крещя като луда, аз рева в другата стая....много ми е гадно. Ама ме прави на маймуна това детенце, няма такъв кошмар, кошмар да я нахраня, кошмар да я приспя....Е ПИСНА МИ и аз съм човек все пак....вече не е новородено нищо няма да и стане малко да си пореве....гадно ми е, ама много и се ядосах. Подскачам като луда из цялата къща, за да я нахраня, реве и се мята все едно искам да я отровя, трябват ми 15 ръце, за да я накърмя, след това люшкам като луда на люлката, пея, разсяйвам като ревне и така докато приспя и това като ти се случва по 5 пъти на ден и отделно след 5 дена маратон по кърмене през час и накрая вече.......  Shocked Shocked Shocked Shocked
И така...ако е гладна ще яде, ако и се спи да спи...аз бях до тук...да се оправя!
Извинявайте че се оплаквам така, ама откачих!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 20:11 от vesy_evi

# 620
Jani4ka - и аз като теб не съм пазила пъпчето, от 4ден си го къпехме във анатомичната вана, още в болницата ни показаха как да ги къпем и че няма проблем дори да се намокри, пъпчето ни падна на 8-мия ден  Peace

Палмирка - страхотна булка си била   bouquet

Бебчо - строхотно е заглавието  Grinning

Междо другото аз видях че има специални формички за замразяване на дози-пюрета във фризера, само незнам на каква цена са - има ги в мола на Цариградско  Peace

Относно повишаването на тон отвреме на време мисля че всеки има прави на мнение и не виждам смисъл някой да налага своето, за това в повечето случаи аз не пиша по много коментирани въпроси, а инъче винаги съм на същото мнение по всички въпроси като Мирка(как става незнам)  Hug

Ние ще се захраним на навършени 6месеца - 11.03.  Mr. Green

# 621
  • у нас
Дани нещо линка не е както трябва Peace

# 622
аз да питам - тази група във фейсбук ,като си пишем другите четат ли го ? ( в смисъл тези дет не са в групата,останалите ни приятели )

Веси, аз преди около месец я оставих 5 часа да реве- ей няма да го забравя този ден,ама така ми кипна с нейното заспиване,че откачих  Crazy . е,нищо и няма, но рева от 1 до 5 следобед.

аз сега ще пробвам това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488421.0

аз друго искам да се оплача- изобщо не съм доволна от праха за пране Сано Максима  newsm78-много малко ли слагам (50мл.) или не пере ,незнам,но всичко де що имаме насрано си останаха страхотни лекета . и сега незнам как да ги махна ,а са на хубави дрешки,жалко е  Crossing Arms

# 623
gala  Shocked  хапчета за сън при малки бебета  Shocked Прощавайте, ама не мога да го приема за препоръчително и нормално. А тази венерина обувка Crazy и другите съставки ми звучат непознато и притеснително.

vesy_evy, имала съм такъв период с големия ми син като бебе, само че аз бях убедена, че проблема е у мен, че не мога да се справя. Той ревеше много, и аз с него. Направо не искам да си спомням, ама мина и замина. Знаеш ли какво разбрано дете е сега  Simple Smile И Мая ще е така после Hug

# 624
ама ,Дана, те са хомеопатични и не са за сън, а за успокоение при кърмачета
 Whistling офф сега ме притесни. а толкова много четох.
и стигнах до извода,че и толкова много да плаче не е добре  newsm78  , а така с хомеопатията би трябвало да се поуспокои  newsm78

# 625
Gala за праха и аз съм на това мнение,та се чудя с кой да го сменя,Persil ли,какво? newsm78

# 626
  • София
gala. - не знам дали има връзка, но във вашата стая ли спи Дария? Баткото беше като вашата мома - не спеше ни денем, ни нощем. Имахме период, през който с мъжО гледахме сериал, качен на DVD и буквално на всяка 15-та минути спирахме на пауза, защото дребусът ревеше.  vesy_evi, много ни манипулират тези деца, не се самообвинявай за нищо, на човек му кипва понякога

П.П Измислих още едно заглавие, но ще го запазя за следващата тема, включени сме и ние, майките, в него - просто ме засърбяха ръцете да го напиша Laughing

# 627
За праха - ползвам SurCare и много съм доволна.
Gala., Дормикинд давах поне 10 дни на Ники и така здраво повръщаше...като го спрях и повръщането спря за това си мисля, че е от него. Но сега и аз смятам да почнем пак, иначе като му давах Хамомилата имаше наистина голям ефект. От него си спеше човека, чак не ми се вярваше, аз се пробуждах през нощта, а той си спи, обаче четох някъде, че не е добре да се дава след изчезване на симптомите, за да не се "докаже" и спрях. Резултата е налице- събуждане през час, а след 4-5 часа на половин. Затова ще почна Дормикинд сега.

# 628
  • у нас
аз съм супер доволна от сано максимата. Peace пере, икономичен и ми излиза евтин Peace
петната ги наклепвам първо с перилис за петна - евтиния около 2 лв и маха всичко. Клепам, буфтла в пералнята и воала Peace

# 629
Аз слагам Вениш на нааканите дрешки и всичко се изпира перфектно. Иначе и аз ползвам Сано Максима.

Което ми напомни, Виктория днес така се наака, че не само, че памперса и изпусна, а имаше ако чак до косата и по раменете. Егати боклука са тези Памперс. Имам чувството, че в България всичко, което използваме е някакво десето качество!  Crossing Arms

vesy_evi, колкото и да са малки вече знаят как да си постигат целите и ни бачкат здраво.

Eva_2010, и нашето падна на 8мия ден.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт