Отговори
# 630
  • Пловдив
Gala за праха и аз съм на това мнение,та се чудя с кой да го сменя,Persil ли,какво? newsm78
Аз съм най-доволна от Тео бебе-течния.И ми изпира и мирише хубавко Simple Smile Не кисна нищо.Петна има доволно от мъжа-повръща все още и много шава като яде пюренцата.Имам едно клипче, мадамата заспива както я храня с картофеното пюре, а той шава ли шава, но каква уста отваря.... Simple Smile Трябва да го пусна във фейсбука да се посмеете Simple Smile
А за изтеклата сесия във форума, всеки път ми го дава и аз натискам втори път "Публикувай" и номера става.Пробвайте и вие.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 09:56 от ilik123

# 631
Момичета благодаря за подкрепата и успокоителните думи....то ествствено после ми минава, ама има един момент в койтооооооооооооо малееееееее лелеее, хаххаха! А че ме работи съм сигурна, аз за това не се и притесних сега за нея като я оставих да реве, щото я чувам че се дере такова ядосано и нервирано, крещи, а не да плаче жално горкото....имам чувството, че яко ме псува в тоз момент Wink
Гале, аз го пробвах Дормикинда, давах 10 дена при нас нямаше разлика, спрях го. Дана на мен педи ми го предписа, то не е точно хапче за сън, то е един вид при неспокойни бебчета да им помогне, да ги успокои, често се изписва заедно с Дентокинд-а (за зъби) в периода на растеж на зъбките  Peace Дано и Мая както казваш стане после разбрано дете, за сега изгледи няма....

# 632
Момичета влизам само да се оплача че съм в изолатор(кухнята от 2 дни  Confused) На антибиотик и с висока температура +кашлица.Пренесох се за да съм далече от малкия,но ми е трудно.Като го чуя да плаче и сърцето ми се свива,че не мога да го гушна  Cry
Гледат се с мъжа ми,но ми се иска да си го гледам аз  Sad

# 633
  • у нас
Ванче бързо да се оправяш Hug

# 634
Здравейте,
Аз днес бях на лекции и имаше няколко болни и сега ме втриса. Дано не се разболея...

Jani4ka, аз преди 10 дни смених Памперса с Либеро. Просто след поредното оакване до петите,а понякога и до ушите, реших,че с тези повече няма да се занимавам. Купих Либеро 4-ка и съм много доволна, засега не са ми пропускали и са много по-красиви от Памперс и някак си по-плътни и от по-бяла материя и не миришат изобщо, докато Памперса мирише на нещо странно.

А за праха за пране, аз взимам само Тео бебе и пера и нашите и на бебето дрехите с него. Много съм доволна - добре изпира и добре мирише.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 22:29 от NKl

# 635
  • София
Момичета, понеже много от вас се интересуваха от професионална фотосесия за бебоците, да споделя на каква оферта попаднах - http://www.deals.bg/deal/id/3104/9ceeb4
За Дормикинда и други подобни хомеопатични лекарства да знаете, че изобщо не са безобидни и ефектът може да е точно обратния. Мисля, че вече съм споменавала, как Хамомилата не само не помогна на Ивана за зъбките, но влоши нещата. Да, не всеки има възможност за консултация с хомеопат, но просто имайте едно наум при самолечение.
Яничка, относно плодовете, до 8 месец е препоръчително те се предлагат термично обработени, именно защото са доста киселинни и богати на целулоза и фибри. По тази причина с Ивана късно ги въведох и след първоначалното захранване, ги предлагах сурови. А ябълката наистина е по-трудносмилаема заради пектина и нея специално е по-добре да се предлага леко сварена. По принцип аз знам, че е хубаво плодовете да се дават на гладно (останало ми е от разделното хранене, което преди време прилагах). Затова предлагах плод сутрин, като междинна закуска и следобед 30 мин, преди да дам кашата.
Веси Hug Hug Hug Много добре те разбирам и наистина ти съчувствам! Последните дни покрай зъбките и аз тренирам за бицепси, разнасайки и подрусвайки Никола. Само така се успокоява милия и за сучене и за приспиване. Вчера като за капак и Ивана поиска така да я приспивам, та и нея полюлях. Знам, че е тежко и понякога нервите не издържат, но се опитай да си повтаряш, че това е само един период и всичко ще мине.
bubbast относно тиквата имай в предвид, че ако я замразиш направена на пюре, трайността й намалява на 2-3 мес. А сурова може и цяла година да я ползваш. Иначе е по-удобно, особено във формички за лед.
Ева Heart Eyes
Вани Hug

# 636
Вани, много гадно. Оправяй се по-бързо.
Яни, и аз още не съм захранила. Мислех или края на януари (ама той дойде, а аз и не съм започнала), или средата на февруари, когато Ема ще е вече на 6месеца.
ЗА пъпчето - и аз не съм го пазила кой знае колко., нито при единия, нито при другия.  В крайна сметка след това като го полееш със спирт и то се изсушава достатъчно. А нашето падна чак на 20 ден.
talktoher, а сега ми стана интересно за какво си питала, дето никой цял ден не ти е отговорил. Я сподели пак. Че нали съм клюкарка, всичко трябва да знам. Mr. Green Споко, и мен понякога  не са ме отразявали като съм питала нещо, ама не си го слагам на сърце и си давам нататък... Wink
А за споровете, които уж ги няма. Нормално е всеки да споделя собственото си мнение, но някакси не възприемам назидателния тон. Не визирам никого  Peace. Ясно е , че всеки го прави за добро даването на съвети, но може и с по-мек тон.
Аз ползвам Тео бебе също и съм много доволна. Още с Део съм го ползвала и ми напомняше на неговата миризма на бебе. Изпира чудесно всякакви петна и наакано, досега не съм киснала в никакви други препарати.
Гале, ти нали даваше Хамомила, не я ли успокоява?
vesy_evi, и аз съм оставяла Ема да се дере сама. То търпиш търпиш, ама всичко си има граници. И за да не я чувам отивам в друга стая и ли в кухнята и си се занимавам с нещо. Това говорим, когато й няма нищо, а просто се глези. Та след многото рев най-накрая заспива. То обикновено и това й е проблема.
Честита месечинка на бебенцата!
П.С и аз ползвам Либеро отдавна и съм много доволна, досега не са пропускали. Но ние още сме на 3ка.

# 637
Супер сте момичета, вече не се чувствам толкова лоша, Машонка, да и при нея това беше проблема толкова и се спи, че нито може да яде като хората, нито пък да заспи....оф бебешка им работа Wink После като се събуди се гушкахме много и двете доволни Simple Smile
Мирка, а дано е период и мине, ама се подготвям, че ще ми е такава момата...люта, хахахаха!

# 638
И аз ползвам Тео бебе.Взех Саното,ама не съм доволна.А с теото на второ изпиране всичко изчезва.Гала,пробвай първо да ги натъркаш с веро или течен сапун.Щом като петна от горивно масло и нафта изезват,трябва и акото да се махне.

Тиквата я сложих сурова,благодаря за съветите.Аз мисля да я ползвам един-два пъти в седмицата,да не осера момата.  bouquet

Аз си ползвам Памперс.Забелязах,че Ивайла потича,когато не е акала предния ден и има повече насъбраноза разтоварване.А и зависи в каква поза е акала,като е седнала леле-мале.И също ако е по-напишан памперса пак става мазало.

vesy_evi,и аз като другите ще те посъветвам да не го преживяваш толкова тежко.Аз също съм оставяла голямата да реве,и то точно като забележа,че се глези.Сега дребо ми е спокойна,но заспива при мен на спалнята.Като започне да се обръща не знам как ще я отучвам да си  заспива в кошарата.

Вани,ще оздравееш и пак ще го гушнеш.  Hug

# 639
И щях да питм как им сущите косите на бебоците,защото аз със хавлията не успявам,а не знам дали е подходящ сешоара?

# 640
  • София
Цяла вечер се каня да пиша ,все имам нещо да кажа ,но като тръгна ме домързява яко  Mr. Green и това едва успях да измъдря  Mr. Green !

# 641
vesy_evi тези дечица са опасни, аз съм Мая и майка ми ми разправяше едно време съм ревяла от всички и всичко, не е можела да ме  изведе наразходка защото съм пищала от клоните на дърветата  Crazy
не съм плакала само от тати и мама. баби дядовци лели от всички съм пищяла
никой не е можел да дойде нагости у дома Simple Smile))
всичко е период ще мине още малко да поотрасне и да се постопли ще миткате по цял ден на въздух
само ти трябва да си спокойна доколкото можеш че бебетата усещат всичко.  Hug
аз нали имах следродилна депресия и ревях като магаре добре че беше моя близка приятелка психоложка и ме вкара в пътя за няколко дни иначе не знам....
тогава Димитър усещаше и беше неспокоен като мен.

сега се е научил да ме манипулира много умело... играем си играем си той има  4 5 любими игри (хвър,дзак, хей ръчички, друс конче,пуф паф влакче) и само това иска
малко да го оставя на леглото да се опитам да го заиграя с някоя играчка и той почва да реве
ама все едно някакво копче му натискаш и той почва. В момента в който го вдигна и той почва да се хили  Laughing

Вани... оправяй се по-бързо  Praynig

# 642
Цяла вечер се каня да пиша ,все имам нещо да кажа ,но като тръгна ме домързява яко  Mr. Green и това едва успях да измъдря  Mr. Green !

hahaha hahaha hahaha

# 643
  • София
vany666, дано се оправиш бързо - тогава ще наваксате с гушкането
Гери - уникална си Laughing

# 644
  • Пловдив
Привееееееееет Hug
От днес официално започнах пак подготовката за изпитите ooooh! Черна мъка пак... Sad
Гледам, че сте захванали бая теми, та не знам доколко ще се включа по всички...

Ние кръщене ще правим на 24 юли - аз тогава имам имен ден, пък нали е хубаво да е на празник... Simple Smile Мислехме да е на именния ден на Дидо, но се пада петък и няма как.
Аз знам, че кръщенка е хубаво да се прави до навършването на годинката.
За кръстници ще поканим приятелката ми (изигра голяма роля в това да сме заедно, навремето Mr. Green) с гаджето и Simple Smile Сега са в Испания та чакам да се уговорим вече всичко да е сигурно и ще им кажем hahaha
Нали казват, че кръсниците са вторите родители, та затова ще се обърна към тях - и двамата са ни много близки и много си ги обичкаме Simple Smile

iv4i_79, много добре си го написала Hug

По повод на захранването искам да се кандидатирам за най-късно захранила и ще чакам всички да свършите тая работа. Набелязала съм си 1 Март, ако някой ще захранва след тази дата да се обади да изместя и моята  Laughing
Аз пък мисля да започна към 7ми smile3534

Прах за пране и аз ползвам Тео бебе, но течния. Доволна съм! Ноникога вече няма да си го взема от Кауфланд - много по-рядък е там Naughty

Памперси ползваме на Хъджис - нямаме аварии!!!  Heart Eyes Бяха ми донесли едни бейби стар - ми то след всяко вършене на работа, аз бях в банята да пера #Crazy

Веси, 'ич да не ти пука - и аз оставям Дидо да се нареве, като го усетя, че се глези Naughty като бяхме при нашите и те постоянно, на всяко енгово примрънкване: "Взими го, та вземи го!", а аз само им казвах: "Ама ти сега чуваш ли го?" Crazy И на мен ми е криво, но след болницата свикна да съм постоянно с него и не мога да свърша нищо така Sad Е няма да стане тази... Все пак и учене ме чака ooooh!

Вани, бързо да се оправяш! Hug

talktoher
и мен ме гложди любопитството - какво си питала Rolling Eyes Embarassed

beb4o_fb, заглавието е отново уникално   bouquet

Айде отивам да си допия биричката и да мия чиний Laughing Лека нощ Blush

p.s. ще се постарая, скоро да видите изпратените снимки на първа страничка...

Общи условия

Активация на акаунт