Отговори
# 645
  • Пловдив
Embarassed егати и фермана Embarassed Embarassed Embarassed

# 646
Не мога да ви изчета изобщо. Само успях да прочета на vesi_evi за реването. Уф, тези деца сякаш са се наговорили. И при мен днес беше ужасия. Малката яде сутринта в 6 и после до 13 ч на обяд - не, та не! Вчера беше нещо подобно, чак ме заболяха гърдите и днес бях принудена да се цедя с помпа. А и след ваксината е голяма киселица - за всяко нещо се дере. Като я сложа на гърда, даже само като я взема легнала на ръце, се дърпа на другата страна и крещи..... smile3515 smile3511 smile3516 Следобеда всеки път се повтаряше същата история, като я хранех, но след рева някакси се излъгваше да яде - т.е. хем е гладна, хем се дърпа  #Crazy Е, вече не разбирам какво се случва! В крайна сметка след 7 часовата сутрешна пауза яде в 13, 15,17,19 и 21.30 часа. После - спи й се, ама не може. Заспива само след ядене или с гушкане, ама не става всеки път. И спи по 15-30 минути.

Айде, оплаках се и аз. Утре ще ви чета, сега съм се размечтала за пътешествия и Рим и ще ровичкам любимата ми тема из интернет.

# 647
Гери  - от Джъмбо купихме 8 кутийки, които събират по 90мл. храна. С капачета са и са доста удобни. Но и формички за лед стават Simple Smile.

За праха - ползвам Персил сензитив и съм много доволна. Пера на 40 градуса и петна няма Simple Smile. Е....пюрето от морков остави петно, но се надявам при следващо пране да падне.

Памперсите - откакто открих Пуфис, нямам никакви грижи. Рядко, ако се е събрало много ако пропуска, но то тогава каквото и да сложа ще изпусне Simple Smile.

От мен имате лека нощ и да се наспите (поне колкото можете).

# 648
  • Пловдив
А, ние се храним от два дни на 4 часа и си хапва добре човека, че иначе беше голяма мъка - аз му пъхам ц*ц*та в устата, пък той се върти на всички възможни страни и не ще да яде #Cussing out
Баща му предложи да го пробвам на 4 часа и ООО ЧУДО, яде, та ушите му плющаят Laughing Laughing Laughing

Айде лека Mr. Green

# 649
  • София
Това нещо ядене на 4 часа за мен е мираж  Crazy .Особенно днес.Имам чувството .че цял ден ми е висяла на циците ,като изключим по време на малката ни разходка и вечерята.

# 650
Nkl, май и аз ще пробвам Либеро. На всяко акане сменям тоалета. То от една страна хубаво, че имаме много дрешки поне да ги износим всичките ама все пак предпочитам да не трябва да го къпя по два пъти на ден детето.

Машонка, преди известно време гледах една снимка на Ема по памперс и щях да те питам на коя марка ползвате, че нещо не ми беше познат.  Wink

vany666, оправяй се бързо!  Hug

# 651
Машонка, преди известно време гледах една снимка на Ема по памперс и щях да те питам на коя марка ползвате, че нещо не ми беше познат.  Wink
Яни, ами на въпросната снимка е с Хъджис. И те са хубави, не пропускат, а и са по-тънички и мекички от Либеро. Но бях взела един промоционален пакет от тях и като свърши пак си минах на Либеро. Аз смених Памперс още като беше на 2 месеца имено поради това, че пропускаха зверски и след всяко акане, освен че трябваше да я къпя, ами и да накисвам всичко.
Цяла вечер се каня да пиша ,все имам нещо да кажа ,но като тръгна ме домързява яко  Mr. Green и това едва успях да измъдря  Mr. Green !
Гери и аз все мисля да пиша нещо, ама ме домързява, но твоето е върха щом ни уведомяваш колко те мързи всъщност. hahaha

# 652
  • Варна
Я да видим кой не спи  Naughty Mr. Green

# 653
  • София
Само аз не спя Mr. Green - спортувах, мазах се с разни мазила и сега се изстрелвам към леглото, че много ми се спи

# 654
  • Пловдив
ааааааааааа, не е вярно... Mr. Green И аз съм тука

# 655
  • София
 cheers -

# 656
Опа! Развалих и двата компютъра в нас и след едноседмична изолация пак съм на линия Simple Smile
deskutu, страхотна идея за национална среща! Подкрепям определено.
Гале, за плуването съм много ЗА още от преди да се родим, но ние си имаме друг спорт(рехабилитаторка идва в къщи и му прави масаж и специални упражнения още от изписването от родилния) и плуването ще ни дойде в повече.
Мирка така е закърмен - с метал. Баща му от както се е родил му разправя как ще ходим лятото при рокерите(тва са наши приятели от Трявна/Плачковци, имат си мото клуб там). Нали изкарахме проблемна бременност и миналото лято само веднъж ходихме до там.
Аз имам малка сестра (на 17г е в момента), та преди 4-5 години я водихме с мъжа ми на рокерски събор на Соколския. От тогава имам една изтрещала случка с полицая на входа. Понеже всички, които напускат района на събора с мотор или кола минват проверка за алкохол, и полицая ме спира, светва ми в очите с едно фенерче да ме види да не съм наквасена и ми подава да надувам. Аз посягам и му казвам: 'ей такова нещо до сега не съм лапала' с идеята да ми обясни как да оперирам с дрегера, но той човека се стъписа и ме пусна бързо, бързо.
Иначе бодито ни е подарък от роднина в щатите. Гале и ти питаше.
Оф, не мога да ви изчета - имам още 30страници и като гледам, няма да е тази вечер.

Днес доки идва да ни прегледа в къщи, за да не ходим по болниците. Много го хареса! Само, че имаме бактерии в урината и от това ни бил паднал хемоглобина. Ще пием сиропче 10на дена и после пак ще правим изследвания. Много се бях притеснила в петък и така ми беше гадно, че не мога да споделя с вас да ми олекне. На Иванския нищо му няма и по-добре, че сме без екстри като Т и парене като пишка. Ама така се стреснах...от къде е дошла тази инфекция, че пък и скрита! никакви симптоми няма! ако не беше времето да пуснем профилактични кръв и урина нямаше и да разберем.
За захранването каза да изчакаме още месец, въпреки ниския хемоглобин и 6те ни навършени месеца. Качили сме 850гр.(7420гр.) за 1 месец и сме с 3см(65см.) по дълги.

Лека нощ и спокойни сънища на всички  Hug

# 657
и аз и аз, ама лягам, че утре как ще ставам...
Деска, радвам се че пишеш. Дано не е нещо сериозно това с урината на Ванко. Я го виж колко е пораснал юнака...

# 658
  • София
Само се каниме - хайде да лягаме де Joy

# 659
Само се каниме - хайде да лягаме де Joy
Еми айде де! hahaha Е лягам вече  smile3524
Четох досега Юлки. Верно ще си оскубят косите. Кукувици. Ние сме направо много soft и много толерантни една към друга.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт