Отговори
# 390
А я кажете за пюретата, някой дава ли от българските, че са доста по-евтини? Кои марки са за предпочитане - Ганчев, Овко?
Aз купувам на Овко, че Ганчев имат или мляко или сол или нещо друго, не стават още. Ники си папа доволно Овкото, за разлика от Babylove. Нещо не ги тачи. Но то всяко детенце пък различно...

# 391

Момичета да ви се оплача, снощи нямахме вечеря и поръчахме от близката пицария. Хапнах едни спагети със сирена и още не ги бях изяла до край и като ми стана лошо  Sick Sick Sick скъсах се да  Sick избиха ми червени петна по лицето, абе ужас #Crazy, но ми мина, незнам какво точно им имаше на тези спагети, но се притесних и по нощите звънях на консултантите  да питам мога ли да кърмя, да не тръшна и бебето ooooh!

На мен ми се беше случило след една супа, та като престои нещо в хладилника повече от три дни и не смея да хапна.
Честито на месечиковците   bouquet

# 392
  • София
Момичета ,някой подържа ли връзка с Щица ?не е писала от ужасно много време ,а преди беше от редовните.Дано всичко с тях е наред!

# 393
Гери, виждала съм я да ни чете. Съвсем скоро даже. Явно не и се пише вече с нас. Май някой я имаше и във Фейсбук.

Ембър, това което се е случило с Теди е ужасно !!! Дано да се оправи по-бързо малкото човече и вече да нямате такива негативни емоции!  Hug

Честито на месечинковците!   bouquet

Емили,  Hug

алхимика, абе усетих аз на какво тайничко се надяваш!  Wink

# 394
# 395
Момичета ,някой подържа ли връзка с Щица ?не е писала от ужасно много време ,а преди беше от редовните.Дано всичко с тях е наред!
Да вчера си писахме!Детенце е имало обрив,някакъв дерматит,ама непомня точно  ooooh! !Сега Марти е по добре,надява се докрая на месец да е напълно здрав!
Не е в настроение затова непише!  Peace

# 396
  • София
Да вчера си писахме!Детенце е имало обрив,някакъв дерматит,ама непомня точно  ooooh! !Сега Марти е по добре,надява се докрая на месец да е напълно здрав!
Не е в настроение затова непише!  Peace
Милите  Hug !Дано детенце се оправи бързо !

# 397
Tomelise радвам се че малката госпожица папка милумила Simple Smile
на карфур-а е с промо цена на този етап 20.50лв
аз купувам по 4 5 кутии , но скоро минаваме на МИлумил 2

Димитър се наяде като прасенце и заспа в ръцете ми  Crazy
отивам и аз да се тръшкам с него
добре, че снощи сготвих, че да мога да се излежавам с малкия

Hug Hug Hug

# 398
  • у нас
чакаме и  при нас карфур, но за сега няма. Ще го видя на каква цена е в метро или ДМ. В била снощи го купих за 22.90. Ако продължава да го яде Praynig може би и аз ще вземя няколко кутии- да има Whistling аз имам няква мания- "да има"- имам поне15 сапуна, 2 измивни гела, 5 крема за лице, 2-3 гелдуша и то по 750 мл, шампоани ooooh!, интимни гел-душчета, парфюми Mr. Green Blush  и всичко в големи разфасовки Whistling и каква е тая мания Whistling

# 399
Такаааа,сега на дълго и на широко :

аз се чувам с Щица- добре са,но повече няма да пише,( не е заради нас)

Алхимика,  tooth

Ние бяхме на плуване - бебка се чувстваше превъзходно. такова радване ,е имаше и рев де, но така добре се тонизира детето и сега кърти от 11:30 ,а мама  Sad  bombs и незнам какво да направя - да се цедя ли, да я събудя ли  newsm78

и да ви разкажа : успиваме се с бебека сутринта и на бегом тръгваме към плуването. слагам си ръкавиците в джоба на якето и в движение си пъхам и часовника там. ( подарък от половинката преди 2 години за нова година и е доста скъп ,към 300лв. ) . всичко наред тръгваме и някъде по средата на пътя се сещам и започвам да ровя  newsm78 ъ-ъ- ни часовник ни дявол. мале къв рев му дръпнах и не заради сумата му ,а че е подарък ,обадих се на милото той прие много геройски нещата и каза,че ще ми купи нов  Mr. Green. свърши плуването ,прибираме се и решавам все пак да го потърся къдете ми беше паркирана колата ( а той е бял и се надявам никой да не го е видял в снега  Mr. Green) гледам,гледам , нямаааа. насълзих се и се спънах в една много малка бубунка сняг и  Shocked ритнах си часовника и го изпратих чак на тротоара  newsm44 newsm68 newsm44 - ей ,ако знаете каква радост ме обвзе. ама такъв късмет. иначе точно тръгвах пак да си паркирам там колата и щях да мина през него  Crazy. много се зарадвах.

# 400
Леле, Ember, дано се оправя скоро детенцето! Нали и ние минахме през този грип, знам какво е, при нас обаче се влоши каката Confused Сега е по-добре, вчера бяхме на преглед.

alximika, че то не е късно да поправите грешката и да видиш 2 чертички  Grinning

Дани напоследък се хили по цял ден, много ме кефи. Някак му се промени характера и стана един много сговорчив - пу-пу, да не чуе дявола  Crazy Обаче имам чувството, че много спи, мине се не мине час - два и си придремва. Повече спи, отколкото като беше на 3 месеца примерно.

За среща мисля, че ще дойдем където и да е, не е проблем  Peace Само да сме здрави  Simple Smile

# 401
  • Пловдив
Здравейте мами, ние май ще си имаме зъбче....малчо е много неспокоен от два дни, мрънка от време на време без причина, лиги като река текат, а и температурка вдига сутрин и вечер около 37 градуса....не е болен, защото няма нито хрема, нито кашлица, а и всичко все в устата пъха и то настарвено, дори и храната си намали, а той не е такъв човек  Rolling Eyes, храната е винаги преди всичко...та ще видим.... Praynig Peace, оф дано скоро да се появи.....да не ми се мъци зверчето...

Butlins, нормална температура при бебетата е от 36 до 37.2 – варира в различните часове на деня и се влияе дали бебето се е напъвало да ака, дали си е играло и е леко превъзбудено. Дори на нас ни подариха термометър, който мери от разстояние температурата с някакви лъчи на челцето и там в упътването пише да не се мери температурата 30 минути след кърмене и след банята.Така, че мисля си че нямате никаква температура  Heart Eyes

# 402
A Гале, ама какво е това плуване за бебета ли? Я сподели.

# 403
  • у нас
Галка - късметлийката Hug

# 404
Аз се разболяваммммм  smile3514 newsm45 smile3514 smile3512
Чудя се защо днес цял ден ми се спи а то едни с..поли,едно гърло  ooooh!
Страх ме е да не разболея малкия,че сме в една стая и ако зазлея..................
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт