Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • София
не сте сами - и аз съм с вас в мазето  Crazy
или по-точно избата на стар замък, пропита с мириса на мухъл  Thinking
сладък, изтънчен, изискан, аристократичен .. и все пак .. мухъл  Shocked
за щастие, поне голи охлюви не "виждам" в тази композиция, това вече би било прекалено  Sick

# 376
Мимси, като чета теб и Денси понякога имам чувството, че съм абсолютен плебей. Hug Hug Като профан пред картина на кубист, който се напъва да види красотата, но го е срам да си признае, че нищо не разбира от мозайката пред очите му. Не разбирам как е възможно да не мога да харесам или оценя чисто класически миризми. Виза на Пиге, напр. Умирам си от яд, пукам се по шевовете, че не се трогвам. Докато мислех, че се касае единствено за цена, взех да експериментирам и със скъпи аромати, но и там са много малко находките ми. Имам чувството, че в някакъв преден живот съм била също парфюмохолик и съм се наносила на класики и сега като ги помириша, оставам безразлична. Много ми е мъчно понякога, съвсем чистосърдечно го споделям с вас.
Натали, какви са тези неща? HugХаресване, оценяване?  Парфюмите са просто радост. Класиките не харесваш , но пък харесваш цветни шипри, а те са труууудни. И не е до цената. Пробвала съм много евтини съкровища и много скъпи, неприятни парфюми. Цената не играе голяма роля, освен ако не се касае за чистота и качество на вложените съставки. Усещането не се влие от цени, от ревюта и от желание. Мозъка е господар на тялото и нищо не може да му каже как точно да възприема.

Връщам се сега от ледената пързалка. Много студено и никакъв парфюм не вирее при кънките. Crazy

# 377
  • виртуално
Връщам се сега от ледената пързалка. Много студено и никакъв парфюм не вирее при кънките. Crazy

в събота карах кънки с Jil - издържа на студа, но беше на затворената пързалка на Славия

# 378
В студа много хубаво се развива Ysatis Iris..има една доминираща нотка, която не мога да определя...
Рапунцел? Heart Eyes

# 379
  • В къЩи.
Здравейте парфюмни момичета  Hug
Може ли да ми кажете коя е най-леката разновидност на Addict и Poison ?  Praynig
Благодаря ви предварително   bouquet

п.п. Харесвам леки,цветни аромати с лилия,бергамот,жасмин,бели цветя...мускус също харесвам.

# 380
Pure Poison от отровите е най-лекия, точно бели цветя, траен, шлейфов, много хубав аромат, ето линк http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Pure-Poison-214.html

От Адикт мисля, че 2 най ще ти хареса, също и Шайн. Ето Адикт 2 http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-2-217.html , а ето и Шайн http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Shine-1513.html.
И 3те ги има в големите парфюмерии, може да пробваш  Peace

# 381
  • В къЩи.
Благодаря ти   bouquet  Hug

# 382
  • София
Addict Eau Fraiche също е добра опция за (по)носим Адикт  Hug

# 383
Addict Eau Fraiche също е добра опция за (по)носим Адикт  Hug
Да, но е трудно да се намери за проба и умишлено не го споменах  Simple Smile

# 384
  • Sofia
Пробвай и Армани Код едт - точно бели цветя с цитрус.

# 385
На мен Прадата обаче ми харесва повече.

мислех, че Коромандел повече ти харесва - и тук имаме съвпадение на вкусовете  Wink

# 386
  • Варна
Ако има човек единия - или Прада интенс, или Коромандел, спокойно може да мине без другия, толкова си приличат. Аз харесвам повече Коромандел. По-мухлив ми е и по-сладък. Прада ми седи някак на повърхността, Коромандел ми е по-дълбок.

# 387
  • Германия
Асинка, и аз бях във фен клуба на пъстрия, не на кафевия Импулс. Помня, че избягах за пръв път от час за да отида на опашка за него. Трябва да съм била в доста крехка възраст, понеже помня как се уплаших от освирепелите и нетърпеливи жени. Дълги години след това носих до умопомрачаване и откат Еvasion Bourjois. Лелеее, как се надувах с него, стъпвах сякаш съм с Шанел ooooh! Преди известно време открих благородния първообраз на тази ми любов и си припомних тези времена съвсем точно. Сега си го пазя за телепортация в младостта. Ето го тук

Мимс, може ли да ми кажеш нещо още за Histoire d`Eau Amethyste Mauboussin, освен че не го харесваш. И аз като теб не харесвам бели цветя, и бягам от плодни води, но този е цветен, а пък флакона ме разяде направо. Сънувах го нощес. Много е оригинален, въпреки, че точно на снимките във Фрагрантика не  му личи особено. В актуалните снимки за продажба направо ми останаха очите в него с този вътрешен балон.

Денси, права си разбира се. Може би защото все шипри нося и след тях всичко ми изглежда особено плоско и овехтяло. Толкова съм крайна, че понякога мислено деля ароматите на шипри и парфюми hahaha, като вторите са просто ерзац. Говоря за класните шипри, като Lady Vengeance, L` Аrte di Gucci и т.н.

# 388
Натали Никол  ме подсети, с Евазион бях на бала ми, обаче убиите ме изобщо не си спомням как мирише  Laughing

# 389
  • В къЩи.
Elitsa,Karen Записах и вашите предложения.
Благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт