Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Какво по-точно те съмнява?

# 46
  • Стара Загора
Дали е оригинален.  Thinking Направих няколко снимки. Ето:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avgust-2010.524126.22152982.big 6 снимки са

# 47
По снимки не мога да бъда 100% сигурна, но на мен ми прилича на редовен. Надписа е гравиран, има гравиран номер, моя е 30тица и е малко по-различен, който има 60мл ще ти каже за долния надпис.
Кой точно магазин и за колко го взе?

# 48
  • Стара Загора
По снимки не мога да бъда 100% сигурна, но на мен ми прилича на редовен. Надписа е гравиран, има гравиран номер, моя е 30тица и е малко по-различен, който има 60мл ще ти каже за долния надпис.
Кой точно магазин и за колко го взе?

parfumi-shop.net
Тестер се водеше, но дойде опакован в пакет с балони без кутия и няма надпис tester. На промоция е 99 лв.  Peace

# 49
Теб самата бутилка ли те съмнява или аромата?
Сайта е от редовните, цената е нормална, знам ли, аз затова не ги обичам сайтовете  Tired

# 50
  • Стара Загора
Теб самата бутилка ли те съмнява или аромата?
Сайта е от редовните, цената е нормална, знам ли, аз затова не ги обичам сайтовете  Tired

Ами дъното на шишето. Нали преди бях питала за един флакон дали има 20 мл (ot 60) от домакинята. Там дъното е квадратно.  Tired

# 51
А ароматът как е?

Аз имам 60 мл, лепенката е 1:1, но тя не е никакъв критерий, още утре мога да си поръчам такива лепенки

Сайтът изглежда точно като да продава ментета, аз лично никога не бих си купила от там, но ще се радвам да греша

# 52
  • Стара Загора
Аромата уж е добре.  Rolling Eyes
Мен една "парфюмна" приятелка ми го препоръча и каза, че има няколко от там и е доволна. И тук като попитах дамите казаха, че е ок. Знам ли?  newsm78

# 53
Сайта е редовен. Peace Изпитан от доста момичета.
Понякога обявяват парфюмите,че са тестери,а пращат редовни и си мисля,че това е така,защото я няма кутията или е повредена.
Ако ароматът не те притеснява....
Имам 30-ка-лепенката е правоъгълна,взиман от размяна,нямам съмнения за оригиналността му и не мога да ти кажа как изглежда дъното на 60мл,но имам 60мл на жълтия Елиън,неговата лепенка е триъгълна,купуван от фри шоп.

пп.Ако мног те притеснява,върни им го,приемат рекламации Wink

# 54
Важното е менте ли е, или не е  Grinning  А не дали някой е "доволен". Отиди най-добре в магазин и сравни ароматите като пръснеш на двете ръце от единия и от другия. На пазара има уникално добри ментета, но мен не ме устройват.

Ваша си работа, но не бих си купила нищо от сайт, на който няма телефон и адрес на фирмата.

# 55
  • Стара Загора
Понякога обявяват парфюмите,че са тестери,а пращат редовни и си мисля,че това е така,защото я няма кутията или е повредена.
Имам 30-ка-лепенката е правоъгълна,взиман от размяна,нямам съмнения за оригиналността му и не мога да ти кажа как изглежда дъното на 60мл,но имам 60мл на жълтия Елиън,неговата лепенка е триъгълна,купуван от фри шоп.

Ще го тествам и утре да видя как е. Благодаря на всички много, че се отзовахте толкова бързо.   bouquet  

# 56

Ще го тествам и утре да видя как е. Благодаря на всички много, че се отзовахте толкова бързо.   bouquet   
Далеч съм от мисълта,да им правя реклама,не ми плащат за това,но телефони има,склада им е в Гълъбово Wink
Прочети условията за рекламация първо Peace

# 57
  • Стара Загора
Аз условията ги прочетох още преди да поръчвам, но предвид, че парфюма е пристигнал без опаковка ?  newsm78
Kакто и да е. За друг път ще ми е обеца на ухото от Мегашоп или от Гет.бг в крайна сметка.  Peace
Благодаря ви отново.   bouquet

# 58
бихте ли ми препоръчали парфюми с бели цветя

Vanitas Versace е аромат с бели цветя. Прилича на J'adore Dior (на мен J'adore по-ми допада но Vanitas е нов ако искаш малко разнообразие).
Бих си поправила някои отговори на лексикона от старата тема но вече има нова тема тъй че..кой се сеща за старата.
Бях си нарушила душевното спокойствие понеже се оказах притежателка на два парфюма вместо на обичайния един но вече отново съм с един, просто си избрах този към когото посягам повече и другия върнах.
Хубава вечер на всички!   bouquet

# 59
Аз условията ги прочетох още преди да поръчвам, но предвид, че парфюма е пристигнал без опаковка ?  newsm78
Kакто и да е. За друг път ще ми е обеца на ухото от Мегашоп или от Гет.бг в крайна сметка.  Peace
Благодаря ви отново.   bouquet
В изгодна позиция си,за липсата на опаковка,ще настояваш за 100% възстановяване Wink
За гет имаше няколко лоши отзива преди 2-3месеца,но лично нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт