Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Но ще бъде още по-хубаво,ако може някак да се изведат верните отговори,та поне да научим нещо,например ,откъде идва,коя част от растението/ако е цвете/ се използва за добиване на екстракта и т.н.Аз например мога да извадя моите 2:за Ириса и за Смолата-верните неща,нали разбирате.Атти,одобряваш ли?А другите?На мен ще ми е много интересно,а и няма да отнеме много време,предполагам.При подправките например е много интересно-там са толкова различни и някои напълно непознати...Аз например не знаех,че жасмина цъфти юли-август,че на ириса корените му се използват за добиване на маслото...Хайде,навити ли сте? Hug

Нека да изчакаме повече хора да направят тестовете, за да не се влияят от готовите отговори  Peace Иначе е добре от информационна гледна точка.

# 76
  • София
Ето ме и мен.
Пробвах се с Куиз Бели цветя.
7/10 с налучкване. Не е зле!

Показват се верните отговори накрая.
Впрочем, с един от тях не съм съгласна.

Тюю, изложих се на Фрутито, а си мислех, че е по-лесно! ooooh!
4/10.

А, поне Флорал Букета го улучих!
8/10.

Но явно се разминавам във въпросите за описания с тях!
Нормално.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 09:18 от Дилянка

# 77
Quizz : Vibrations of spices
Quiz level : Level2
You got 9/10 (90 %)
Score : 135
Аааа,тук съм по-добра... BlushВсе пак става въпрос за любимата ми Смола. Heart Eyes
Наистина е много зарибяващо.

Ъъъ, зимна, това са подправките, не смолите. Нищо де, и тях ги разбираш явно.   bouquet

# 78
  • София
Дали е оригинален.  Thinking Направих няколко снимки. Ето:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avgust-2010.524126.22152982.big 6 снимки са

Крейзи, с риск да те разочаровам, ще кажа, че моят Ейлиън 60 мл не прилича много на твоя  Rolling Eyes Моят е част от сет, което ме кара да си мисля, че е редовен.
Разлики:
1. силуетът на моето шише се стеснява нагоре, а твоят е с еднаква ширина от горе до долу.
2. гравираният надпис при мен е на гърба и заема цялата височина, а твоят е отпред, откъм пръскалото, като при това е с по-малки букви, за да се събере до под металната остра част на пръскалото.
3. дъното на моя е правоъгълно, защото предната и задната страна са еднакви, а при твоя гърбът е с триъгълна фасета.
4. като се погледне отдолу, шлицовете, които прорязват основата, при мен са с остро връхче, а при теб е един и е заоблен.
5. "Раменете" при моя са скосени надолу, а при твоя са прави.
По принцип на тестера на Ейлиън има отпечатани съставките на предната дясна фасета. Но дори и в случай, че са пратили продукт по липса на тестер (което ми се е случвало между другото - с повредена кутия примерно - не от този сайт, нямам опит с него) смятам, че твоят не е оригинален. Опитай да им го върнеш, чувала съм, че приемат връщане и/или замяна, дори и да ти удържат част от сумата заради това, че е пръскано от него, пак е по-добре, отколкото да си имаш менте за 99 лв.

# 79
Атти, да не се връщам назад и да проверявам, но нейният май е едт, а твоят едва ли е нещо друго освен едп  hahaha

# 80
Искам да помоля, ако някой е виждал някъде това чудо - в магазин или онлайн, да драсне на ЛС Embarassed
Sexual Michel Germain for women ; http://www.fragrantica.com/perfume/Michel-Germain/Sexual-7116.html

Където поръчах да питат по магазините - не са чували за него Cry , видях го във Фрагранса, но не ми се чака 3 месеца, а в другите сайтове, в които го има, 99% не доставят до България.
Хубав, усмихнат ден на всички, а на Аси -  Hug

# 81
  • София
Бубе, моят че е едп, едп е, ама и нейният би трябвало да е едп, защото едт на Ейлиън е розов, към цикламено, а от снимките дори и да не е излязъл точно цвета, се вижда, че синее и е доста по-тъмен от едт-тата.

Ама какво се халосвам и аз - цвят - на дъното на нейния си пише eau de parfum.

Ди, в Ягодка  Peace обаче мита, разправии... ти си знаеш  Hug

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 10:10 от Атти

# 82
права си, сега погледнах - едп е  Wink

# 83
  • София
Искам да помоля, ако някой е виждал някъде това чудо - в магазин или онлайн, да драсне на ЛС Embarassed
Sexual Michel Germain for women ; http://www.fragrantica.com/perfume/Michel-Germain/Sexual-7116.html

Където поръчах да питат по магазините - не са чували за него Cry , видях го във Фрагранса, но не ми се чака 3 месеца, а в другите сайтове, в които го има, 99% не доставят до България.
Хубав, усмихнат ден на всички, а на Аси -  Hug

Има го в e-bay.de колкото си искаш  Peace Но сега видях,че пак всичко е от САЩ, за съжаление  Tired

# 84
Пуффф най накрая и аз да се запиша в новата тема. Старата така бързо я написахте, че не успях да ви смогна...ама ето пак съм тук  Mr. Green.
По късно ще направя тестовете, макар че на всички сигурно ще имам 0% + някое и друго налучкване  Laughing.

И мен тези дни ми дойде Алиена, за проба, и още не мога да преценя дали е моя аромат. Хем е силен, хем ми сладни, хем не ми сладни, много ми е странен  Whistling. Ама имам още 10 мл. да се наглася с него Simple Smile. Имам си и подаръче  Hug Comme des Garcons, та ще имам шанса да пробвам и него Simple Smile.

# 85
Дали е оригинален.  Thinking Направих няколко снимки. Ето:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avgust-2010.524126.22152982.big 6 снимки са

Крейзи, с риск да те разочаровам, ще кажа, че моят Ейлиън 60 мл не прилича много на твоя  Rolling Eyes Моят е част от сет, което ме кара да си мисля, че е редовен.
Разлики:
1. силуетът на моето шише се стеснява нагоре, а твоят е с еднаква ширина от горе до долу.
2. гравираният надпис при мен е на гърба и заема цялата височина, а твоят е отпред, откъм пръскалото, като при това е с по-малки букви, за да се събере до под металната остра част на пръскалото.
3. дъното на моя е правоъгълно, защото предната и задната страна са еднакви, а при твоя гърбът е с триъгълна фасета.
4. като се погледне отдолу, шлицовете, които прорязват основата, при мен са с остро връхче, а при теб е един и е заоблен.
5. "Раменете" при моя са скосени надолу, а при твоя са прави.
По принцип на тестера на Ейлиън има отпечатани съставките на предната дясна фасета. Но дори и в случай, че са пратили продукт по липса на тестер (което ми се е случвало между другото - с повредена кутия примерно - не от този сайт, нямам опит с него) смятам, че твоят не е оригинален. Опитай да им го върнеш, чувала съм, че приемат връщане и/или замяна, дори и да ти удържат част от сумата заради това, че е пръскано от него, пак е по-добре, отколкото да си имаш менте за 99 лв.

Атти,само по първа точка съм съгласна с теб Peace Шишето трябва да е леко стеснено нагоре.Останалото си е ок,явно така трябва да бъде.Незнам тези разлики в бутилката за какво са,дали така се различават рефилабъл от не рефилабъл или просто хрумване на дизайнера на бутилката....факт е обаче,че и двата вида бутилки съществуват.Разгледах снимките във фрагрантика.
Така че,Крейзи,оглеадай си добре бутилката,сравни я със снимките във фрагрантика,сравни аромата и ако имаш и най-малкото съмнение,връщай го Peace

# 86
  • Враца
Моят Алиен е със златно дъно  newsm78

# 87
Моят Алиен е със златно дъно  newsm78
И моята 30-ка е със златно дъно,но е рефилабъл,ако го нямаш долния златен обков,няма как дъното да е златно.
Жълтия Елиън е като на Крейзи,само с тази разлика,че бутилката горе е по-тясна.

# 88
Той и моя е със златно дъно, но може да се пълни, а те са по-различни и не посмях да давам точно мнение.

# 89
Аз май съм имала Ейлиън с квадратна глава като на Crazy ????? Thinking!!!
На шипровия куиз имам 10/10!!!А шиприте най не ги долюбвам

Общи условия

Активация на акаунт