Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   2
Отговори
# 300
Приятен аромат е. Нищо интригуващо, но е хубав

allexa27, кои са тия леки боклучета  hahaha Дайте да разнищим какво е на мода  Joy
Аз пробвам Ричи Ричи на Нина Ричи, толкова обикновен и банален ми се видя

# 301
Ами з амен това определено са:Gucci Guilty ,Versace Vanitas(особено този),Beauty CK.
Леки,безхарактерни,безинтересни и нетрайни(за мен)

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 14:59 от allexa27

# 302
За мен всичките нови са на едно ниво, нищо не става и не бих пожелала нищо.

# 303
На мен пък Gucci Guilty ми е чаровен,мисля да си го взема за лятото.
И бутилчето му ми харесва,докато Play е с ужасен дизайн за мен,още преди да го пробвам се надявах да не ми хареса,защото не обичам такива шишета.

# 304
Az Play постоянно го бърках с телефона си .По4ти еднакви са Joy

# 305
Аз пък се надявам утре дас е сдобия с Hypnose Senses. Уж го искам много, дано се погодим  Simple Smile
Ще взема да го пробвам този Play, че ми събудихте интереса Simple Smile

# 306
Жени,ти избра ли си кой парфюм да полу4иш з аподарък???Извинявай за любопитството Blush Mr. Green

# 307
  • София
ооо, да , Ванитас ми мирише точно на компот .. от дюли  Shocked

лошо няма, де, много уважавам компота от дюли  Laughing но да мириша така - ммм, не  Crossing Arms

CK Beauty също се изложи - нещо като нищо - а по принцип съм фен на бранда  Thinking

за сметка на това вчера пробвах паралелно ЕДТ и ЕДП на Галиано.. ами нямаше много смисъл (наистина нямат нищо общо, та всякакво сравнение би било изключително трудно  Laughing), но пък се размазах от кеф, защото и двата мнооого ми допаднаха  Heart Eyes май трябва да започна и аз да викам на Алекс "Кръстнице"  Rolling Eyes (така че Алексче, като идваш готви се да ме къпеш и преобличаш  hahaha hahaha hahaha)

# 308
Ааа, стига толкова кръстници Laughing

По повод на "компотите". Дали не е някаква прекалена наситеност това нашето, защото с лека ръка отхвърляме неща, които мои приятелки, начинаещи в дебрите на парфюмната лудост намират за прекрасни. Rolling Eyes Дали ние не се бъгнахме вече?

# 309
бъгнали сме се, разбира се  Mr. Green

# 310
  • София
а, бъгнали сме се, при това отдавна  hahaha hahaha

# 311
  • виртуално
а, бъгнали сме се, при това отдавна  hahaha hahaha
и оправяне няма  Naughty
както се бях кротнала за около месец - и сега пак ме тресе за нещо ново
ще си имам Chanel N°5 Eau Premiere  Heart Eyes

# 312
Алекс, оставих по избор на Господина.  Simple SmileПреполагам,че ще нещо ново от компотчетата ,които обсъдихме по горе hahaha
Рапунцел, честито-благородно завиждам Crazy

# 313
  • София
А този парфюм дали го има за тестване някъде из софийските парфюмерии-Cartier Le Baiser du Dragon?

# 314
А този парфюм дали го има за тестване някъде из софийските парфюмерии-Cartier Le Baiser du Dragon?
Да имаше го  в Импулсив на Витошка и в БЗ, но само в ЕДТ концентрация, а разликата е огромна между различните версии на този парфюм. ЕДП е много пъти по-хубав.

Общи условия

Активация на акаунт