Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Натали, върху мен Истоар д`О аметист се развива като мерудии. Това го правят повечето чисто цветни парфюми, включително и този, затова не го харесвам. Не знам как цветята се превръщат в шарена сол на кожата ми  Laughing

# 391
  • Германия
Натали, върху мен Истоар д`О аметист се развива като мерудии. Това го правят повечето чисто цветни парфюми, включително и този, затова не го харесвам. Не знам как цветята се превръщат в шарена сол на кожата ми  Laughing

Аз заради флакона, таковата.... Embarassed Често купувам заради флакон Tired. Много им се радвам. Голям съм фетишист. Видях, че и Histoire d`Eau Mauboussin  е в същия абсолютно дизайн. Той пък е Ориенталец цветен, което ти е по в кръвта, май. Случайно да познаваш и него? Поне да съчетая с аромата, тъй и тъй го искам заради флакона

# 392
На мен Прадата обаче ми харесва повече.

мислех, че Коромандел повече ти харесва - и тук имаме съвпадение на вкусовете  Wink
О Прадата винаги ми е харесвала повече. Първо нея придобих и я нося много често зимата. Харесвам и двата много и не бих се лишила от нито единия, въпреки голямата прилика.

Пъстрия и кафявия Импулс ми харесваха, но бяха на майка и не даваше много често да се пръскам.

# 393
  • Германия
На вратата ми позвъниха двата Шаал Нур-а на Атти и на Годесчето. С изричното съгласие на Атти пръснах от нейния. Мъжки одеколон с билки е много точно определение, но само за мигновеното начало. Сега вече е хубаво тръпчив и чаен. Сънчо, ти нали го получи скоро също. Твоят имаше ли фолио/целофан отгоре. Понеже и двата при мен нямат, а са съвсем редовни. С номера и пр., освен това продавачът е професионален с няколко десетки хиляди продажби и не се съмнявам изобщо в него. Дали пък на Етро парфюмите просто нямат целофан?? Не помня как пристигна берберското Пачули, но май също нямаше целофан. Да не ми се карат Атти и Годес, но всичко по парфюма иначе изглежда съвсем наред.

# 394
  • Варна

Аз заради флакона, таковата.... Embarassed Често купувам заради флакон Tired. Много им се радвам. Голям съм фетишист. Видях, че и Histoire d`Eau Mauboussin  е в същия абсолютно дизайн. Той пък е Ориенталец цветен, което ти е по в кръвта, май. Случайно да познаваш и него? Поне да съчетая с аромата, тъй и тъй го искам заради флакона

Не си спомням да съм го пробвала, наистина нищо не мога да кажа.

Не са толкова хубави на живо шишетата им, Натали, ако ще е заради флакона, вземи си едноименния едп (пирамидата). Той наистина е красив с тези преливащи ефекти и поне ароматът си заслужава хилядократно (според мен де).

# 395
Някой знае ли кой е парфюма жираф?

# 396
  • Германия
Денси, струва ми се, че това е това. Сетих се, че съм го мяркала някъде. Ейвън винтидж Голд. Какво прави обаче до Шанелите, не знам. Ако това са Шанели, де.

Topaze Cologne му било името. Нямах идея.

ПП Боже мили, този Шаал Нур става все по-красив.  Дано Атти оздравява бързо да му се радва. И Годесчето да го пази от Телеца.

ПП № 2  В Шаал Нур има красив тамян!!! Crazy

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 13:37 от Натали Никол

# 397
Натали, мерси много. Hug  bouquet Много интересно шише. Другото са Шанели, но този никога не го бях виждала.
Красива Натали Портман. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 13:49 от densi

# 398
Оооо,Натали,остави ги тия целофани,кажи повече за аромата Flutter

Histoire d`Eau Mauboussin-само на снимка е красив флакона.Имах го,нищо забележително,доста ми беше подправков,ама не черен пипер или нещо такова,а като мерудиен.

Моля,варналийки,да споделят за тоя Mauboussin-пирамидата,стига са го хвалили навред,а ние тук само клепаме на парцали Crossing Arms

# 399
Здравейте, искам да Ви помоля за отзиви за парфюма на D&G - The one, майка ми
скоро има РД и искам да и го подаря. Когато го тествах в магазина много ми
хареса, а и мисля, че е идеален за студено време. Интересуваме ако някой
го е ползвал, дали е траен. Също харесвам и Rose one, но той е летен и
не много траен  Close

# 400
  • Германия

На теб ще ти хареса със сигурност сърцевината и базата. Откъде извира този тамян не разбирам, но в началото го нямаше. Началото е същинска мащерка - дъхава и планинска, плътна. Не смея да се опръскам а ла маринската с парфюма на Атти, обаче пак пръснах сега пестеливо и да, мащерка чудесна. И риган, и равнец. Красота.

# 401

На теб ще ти хареса със сигурност сърцевината и базата. Откъде извира този тамян не разбирам, но в началото го нямаше. Началото е същинска мащерка - дъхава и планинска, плътна. Не смея да се опръскам а ла маринската с парфюма на Атти, обаче пак пръснах сега пестеливо и да, мащерка чудесна. И риган, и равнец. Красота.
Тъй като те слушам,май много ще ми хареса Joy
Опръскай се а ла Маринска с моята бутилка Hug Heart Eyes сериозна съм

# 402
  • София
Напръскай се доволно и си прелей в твое си шишенце, преди да ми го пратиш. Целофан не ми трябва  Mr. Green Усещаш ли аромат на чай Earl Grey в Шаал Нур?

Вече болните сме двама - аз и синът ми  Tired

# 403
Здравейте, искам да Ви помоля за отзиви за парфюма на D&G - The one, майка ми
скоро има РД и искам да и го подаря. Когато го тествах в магазина много ми
хареса, а и мисля, че е идеален за студено време. Интересуваме ако някой
го е ползвал, дали е траен. Също харесвам и Rose one, но той е летен и
не много траен  Close
Доста плодов, предназначен за широка аудитория и има вероятност да се хареса. При мен  издържа до 12 часа Shocked

# 404
  • Бургас
Моля,варналийки,да споделят за тоя Mauboussin-пирамидата,стига са го хвалили навред,а ние тук само клепаме на парцали Crossing Arms
Grinning Силве, имах отливка от този Мобусан, едп, от Денси  Heart Eyes, харесва ми, но не мога да го нося, на предпоследната среща Аглайка мисля я взе.

Общи условия

Активация на акаунт