Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ооооооооо, цуцки-муцки как сте?
Викам си чакай да вляза да ги проверя бандитките кви ги вършат. Аз ви чета, ама не се включвам. Тия дни ще трябва да освобождавам шкафа с парфюмите, та ще им правя голяма чистка, че се позадръстих, а не ги ползвам.

Лека и цунки.....  bouquet

Ооо, Мимче, добре, че ни понаглеждаш от време на време. Като гледам, си вече на финалната права Simple Smile Сега те чака финалната подготовка - най-приятната част от очакването  Hug

# 571
  • при морето
Атти,честито!Страхотни са,ти си знаеш,де.А за колко пари си ги взе? newsm78

# 572
Струва ми се, че има "Бюти" на Калвин Клайн (или "Идоле" на Армани).

# 573
# 574
  • София
Мерси Simple Smile Ами 200 лв са рамките, отделно стъклата, без много екстри, все пак ще ги ползвам само за четене и за компютър...

Флаконът е прекрасен, Амрита, ама как ли ще звучи това чудо...

# 575
Мерси Simple Smile Ами 200 лв са рамките, отделно стъклата, без много екстри, все пак ще ги ползвам само за четене и за компютър...
Стилни и нежни! Хубав избор  Peace

# 576
Театър, вечеря и Миднайт рейн -  три в едно, перфектната комбинация.
Другата седмица ще се тества друг театрален парфюм. Wink

# 577
  • София

Интересно звучат, а аз вече съм в захлас от бутилките. Ще видим кога ще ги представят и при нас.

# 578
Мацки, имам молба към някоя от вас, която ще има скоро път към The Circle в Сердика Мол - бихте ли проверили колко струва най-малката възможна разфасовка на http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Patchouli-Patch-4440.html

Благодаря предварително!  bouquet

# 579
  • София
Утре имам ходене до там, ще проверя непременно  Hug

# 580
Аризон, той ли беше 'мокрият цимент'?

# 581

ПП Не разбрах какво носи на своя ден нашата рожденничка? Шанел или е излишно да питам?
Рожденичката ни не е с Шанел,изневерила е на бранда Flutter ама нека тя,ако желае да сподели накъде е залитнала Wink Laughing
Никога! Grinning Heart Eyes
 През деня разбира се носих подарения от любимия ми днес White Musk Montale, Heart Eyes после смених с по-силния и вечерен Sweet Oriental Dream Montale, но на ръката ми е Коко. Той е винаги с мен във важни моменти. Heart Eyes

Аризона 50 мл. ЕДТ Л'Артизан е точно 137 лв. А 50 мл. ЕДП е 147 лв. Не знам точно в каква концентрация го има този парфюм.

# 582
Аризон, той ли беше 'мокрият цимент'?
Ако така съм го обозначила тогава, той ще да е, значи. Grinning

Атти, благодаря! Hug

Денси, мерси много!  bouquet Мисля, че е само ЕДТ, но не съм особено сигурна.

# 583
защото не помня това Патчули ли беше или това на Етро
това на Етро не ми е циментено, а Л'артизана май не съм го тествала /или поне нямам никакъв спомен/

# 584

ПП Не разбрах какво носи на своя ден нашата рожденничка? Шанел или е излишно да питам?
Рожденичката ни не е с Шанел,изневерила е на бранда Flutter ама нека тя,ако желае да сподели накъде е залитнала Wink Laughing
Никога! Grinning Heart Eyes
 През деня разбира се носих подарения от любимия ми днес White Musk Montale, Heart Eyes после смених с по-силния и вечерен Sweet Oriental Dream Montale, но на ръката ми е Коко. Той е винаги с мен във важни моменти. Heart Eyes

Аризона 50 мл. ЕДТ Л'Артизан е точно 137 лв. А 50 мл. ЕДП е 147 лв. Не знам точно в каква концентрация го има този парфюм.

В такъв случай може ли подробно описание на подарения от любимия ти Praynig

пп.Другия Монтал го познавам Wink тъкмо ровя из кутиите и си мисля с какво да се разделя и да се сдобия с Монтал,вече съм си избрала,но току виж съм решила да е нещо друго Crazy

Общи условия

Активация на акаунт