Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лелеееее, за майтап ме взехте...

# 661
  • Германия
Няма такова нещо, бе Атти! Hug Hug Hug

Само малко петъчна доза хумор.  Hug

ПП И изобщо даже не е майтап, ами е хубаво да повтаряме тези основни неща. И мен са ме питали дали тестерът е същински парфюм. Не виждам нищо неграмотно в такъв въпрос. Просто не  е имал среща с тестер съответиня човек.

# 662
Една мила Богиня (  bouquet) от тук, преди време приятно ме изненада с пробички на парфюми на Caron; аз вече им се нарадвах и съм готова да ги преодстъпя на друг любопитко, така че ако някой има желание да ги разучи да пише, днес следобед имам път до пощата  Grinning

пп: обещани  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:45 от GagaMaga

# 663
Атти, предлагам да преиздадеш учебника си.  Peace Щом и Айнщайн те цитира.....
Натали,ще ме мориш Joy

# 664
  • Германия
*Jeny*, точно както предполагах, току-що ми звънна Енкре Ноар на Лалик. Кутията на 100 мл. и самият флакон са ОГРОМНИ. Най-големите, които съм виждала за 100 мл. Офъщях незабавно два работни цикъла а ла маринската отгоре си. Права е Милейди абсолютно за розата. Роза, роза и пак роза, докато ти се завие свят. Секунди след като е паднал облакът отгоре ми, идва пудрата. Розово мазничка пудра, от роза розово. Ретро не пее, ами направо още по-назад при класиките на роза. Задължително го пробвай още веднъж, ако можеш.  Hug

ПП Ако си пробвала пестеливо като мен, нищо чудно да си запомнила само пудрата. И аз това помнех, обаче в магазин се свеня да се опръскам а ла маринската Hug

ПП 2 И мед, ама мед ти казвам, да те налетят осите ooooh!

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:03 от Натали Никол

# 665
  • Sofia
Ще дам описание на Лексингтън като пристигне.  Grinning
Да не си помислихте, че онзи 'убавец дотолкова ме е омаял, та да го купя от тук!   Joy

# 666
  • Германия
Карен, ще чакаме, дано дойде бързо.

Атти, още ли ми се сърдиш Tired  bouquet. Предлагам ти като реванш да пуснеш някога тема "Бисери от темата" и да ме окарикатуриш както намериш за достойно възмездие.  bouquet

Аз пък още се търкалям от смях на вчерашната Ракел Уелч. В първия момент не направих връзка, че и после дори, ами си представях Мисис Ракел Ачмонек от Алф. И се чудих как може някой да й приписва Самсара. Те ти неграмотност... Whistling

# 667
Аууууууууууу Натали, как можа? Мазна роза и мед. Това трябва да се пробва  smile3544

Карен, какви грешни помисли ни вкарваш в главите Flutter

# 668
  • Германия
Аууууууууууу Натали, как можа? Мазна роза и мед. Това трябва да се пробва  smile3544

Карен, какви грешни помисли ни вкарваш в главите Flutter

Смарти, Hug, направо убийствено мазна, тече. А пък мееееед, ама мед. Ако пък си покажа носа навън  Thinking ще ме напитят де що има немски инсекти. Много е наложителна обаче проба, това си е ретро на ретрото.

# 669
Смарт, пробвала ли си Нахема?

# 670
# 671
ще кажа на една наша обща позната /дамата със Синема  Whistling/ да го вземе някой път на среща  Wink
безумно мазна роза, не ми допадна, но тя много си я харесва
само мед май няма  Grinning

# 672
Оки, навита съм Heart Eyes

# 673
Няма вярно по-мазна роза от Нахемската. Носала съм го на срещи от същата тази дама, но си пропуснала. Hug

# 674
Вероятно е да не помня, да..То на тези срещи е такава лудница от ухания и хубави емоции, че понякога не си помня името дори Joy
Снощи си откраднах малко Trouble от свеки, ма той е чуден в този студ Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт