Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Еми вие за много сложни парфюми питате  Crazy
Виж на Армани, Гучи и Фере ги знаят на изуст, то като масово това се купува  Tired безкрайно скучни са ми.

# 691

-Съвършеноomm omm omm omm omm-нямам какво да добавя,освен че мечтая за обувките от рекламата Rolling Eyes-отливката с която разполагах е скривала първоначалните нотки на аромата  Wink
Няма да се запася,защото май бързо се разваля,но пък ще си го изпръскам с кеф Heart Eyes

# 692
  • Германия
Годесче, казвах ти кака, че си шипроманче в дъното на косъма, ама ти не, та не.

Радвам се, че ти харесва. Аз го опознах покрай теб и ми е трайно във фейв листата.

Според повечето продавачки в България има много спрени парфюми  Laughing

О, винаги ,когато нямат някой в магазина, е спрян! Щом те го нямат, значи е спрян! Това е! ..или, както казва Атти, никога не е бил пускан!  Crazy

А, тук им е забранено да се правят на Господ и ходят винаги да се съветват с техниката. Само един път едно младо асистентче с табелка "Обучавам се" ми прегледа едно списъче, донесе ми каквото намери и ми го върна с фасон - този нищо не ми говори и ми сочи един от заявката. Ами викам на вас като не Ви говори нищо, да питаме управителката. Леле, като се напуши онова моме. Какво ли си вика, тази ли лелка ги разбира по-добре от мен... Аз обаче стоя като магаре на мост и ни напред, ни назад. Намери се след перипетии парфюма, ама като цяло не се правят на важни.

Jeny, Енкрето става все по-красив. Все по.

# 693
Нат,харесвам шипри,но предимно плодови такива Grinning,както писах преди време имам цели 11-12 бутилки,на фона на притежаваните аромати,никак не са малко Mr. Green а този беше останал някак встрани от полезрението ми,току вадех отливката и тествах,носех и все не бях сигурна дали го искам,е дойде му реда....да ти кажа честно твоята лична препоръка ме накара да продължа да го пробвам,бях се отказала по едно време Heart Eyes обаче дъртите шипри не ми стоят,може би не съм дорасла за тях,незнам,времето ще покаже,както съм споделяла твърде надменно ми седят,не се чувствам комфортно с тях,не съм толкова класна може би,знам ли Rolling Eyes

Относно консултантките в магазините,мисля че не им е интересно,малко от тях се интересуват истински от парфюми,май гледат с какво да има да се напръскат и да си вземат заплатите,да ми прости Жаклин,ако чете това Embarassed а и подозирам,че парфюмериите в Германия са далеч по-заредени и разнообразни от нашите,при нас избора е беден Rolling Eyes

# 694

О, винаги ,когато нямат някой в магазина, е спрян! Щом те го нямат, значи е спрян! Това е! ..или, както казва Атти, никога не е бил пускан!  Crazy
"Няма такъв парфюм" ми е любимото. Whistling

# 695

Няма такъв парфюм ми е любимото. Whistling
О ,да ,последно го чух в Дъглас,търсех Галиано едт,че ми беше вече неудобно да ходя в един друг магазин за четвърти път да го тетствам Joy сега вече трябва да го знаят,защото го имат Wink

пп.Момичета от Дъглас,знам че четете,моля ви не се сърдете и не ме гонете,като дойда пак в магазина ви Grinning

# 696
  • Бургас
Невежеството им не ми пречи, ама че няма тестер, а продават продукта много ме е яд. Хубаво,  изкарали са кинти, ама аз къде да го пробвам... Twisted Evil

# 697
Невежеството им не ми пречи, ама че няма тестер, а продават продукта много ме е яд. Хубаво,  изкарали са кинти, ама аз къде да го пробвам... Twisted Evil

Стига мрънка де Joy,ще ти донеса да тестваш Mr. Green Hug

# 698
  • Бургас
 Laughing Ако ми хареса ще мрънкам още повече, изтървах намалението. Twisted Evil

# 699
  • Враца
Според някои от тях има и такива, които изобщо не са издавани  Laughing

Ахахаха  Joy Joy, аз попадам все на такива !  Peace

# 700
Laughing Ако ми хареса ще мрънкам още повече, изтървах намалението. Twisted Evil
Те май също имат намаление,но не знам колко е Wink

# 701
Момичета, малко глупаво, ама как да махна парфюм от гардероба си във Фрагрантика? Благодаря   bouquet

# 702
Натали, говори ми още малко за Енкрето и съм готова Hug

# 703
Момичета, малко глупаво, ама как да махна парфюм от гардероба си във Фрагрантика? Благодаря   bouquet
Никак не е глупав въпросът. Laughing
И аз опитах да махна, но не се получи и трих един по един парфюмите.
Профилът обаче си стои, няма отърване, еййй! Joy

# 704
Момичета, малко глупаво, ама как да махна парфюм от гардероба си във Фрагрантика? Благодаря   bouquet

Под снимката на парфюма в сайта (не в гардеробчето ти) има опции  
I have it
I had it
I want it

Кликаш върху I had it

Общи условия

Активация на акаунт