Отговори
# 600
  • София
Момичета, добро утро и от мен.  HugГаби и аз мисля, че го усетих тия дни, беше много хубаво усещането.
Днес около 12 ще ходя при доки, че трябва да си взема рецепта, за някаква бактерия, която е излязла на микробиологията Twisted Evil. Та мисля да се пусна и на един ехограф да видя бебчо какво прави  Flutter Flutter Flutter.
Стискайте палци всичко да е наред Praynig. Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 601
  • София
simona_m , браво за прегледа.
Стискам палци на всички които ще ходят днес на среща с бебо! TEDDY_BEAR, дано лесно и бързо излекуваш бактериите. Който е болен да се оправя бързо! Особено малките дечица...
Нямам търпение за феталната вече, доста мами минаха вече...
simona_m -относно курсове и лекции- аз за съжаление нямам възможност да посещавам такива в работно време. За сега съм се насочила и посещавам курс за носещи живот в себе си който е йога за бременни + лекции (на лекциите е препоръчително и татковците да присистват). Отделно там организират семинари и лекции за кърмене, за активното раждане, за възпитанието на бебето и др., които се водят от психолози. За сега на мен ми е рано за това а и самата водеща препоръча за кърмене, раждане и др. подобно по нататък да отида, те се повтарят през 2-3 месеца. Та смятам да посетя тях. Освен това ме заинтересува курса в Шейново, но той пак е в работно време и стартира 07.02 което пак ми е раничко и се надявам да има когато изляза по майчинство и съм си вкъщи тогава да мога да го посетя.

# 602
И аз много исках да ходя на йога за бременни в студио "Янтра" (в момента има и курс за бременни), но графикът им е такъв, че няма как да успея с моето работно време. Надявам се по-нататък да мога да го посещавам.

# 603
  • София
И аз много исках да ходя на йога за бременни в студио "Янтра" (в момента има и курс за бременни), но графикът им е такъв, че няма как да успея с моето работно време. Надявам се по-нататък да мога да го посещавам.
Аз точно на този курс ходя Simple Smile

# 604
Сподели, полезен ли е?   bouquet

# 605
Привет на всички мами   bouquet лек и спокоен ден   food010
Има ли мами от Бургас, които също да споделят за болници и уроци за бременни? Аз вече съм в болнични (не че имам проблеми, Слава Богу, но със доки така решихме, че ще е най-добре), че от утре започвам лекциите и един месец ще съм много натоварена, а след това и малко изпити  Laughing, но след това съм свободна и ще имам възможност да ходя на лекциите за бременни и съм сигурна, че много ще ми е интересно и полезно  Peace
Изчетох със интерес всички постове, но... за съжаление са за София  newsm12

Красив и усмихнат ден на вас и  на малките бебчета които са във нас  smile3503

# 606
Здравейте дами как сте? Simple Smile Много ме е яд,толкова писах и накрая какво направих незнам и целия пост ми изчезна #Cussing out
simona_m браво за прегледа и все така наред да е всичко до края Hug
SIMONA_S  Hug дано по-бързо да се справите с кашлицата и бързо оздравяване на Мони Praynig
Ариана за жалост ти се една от многото с негативно мнение за Тина Киркова,имаш опит там Sad  Сериозно се замислям вече.  maria_1980 ,estelitka, TEDDY_BEAR  и изобщо всички много ви Hug Hug Hug
Сега да ви се оплача малко.Тази сутрин в 10ч.трябваше да съм в болницата да си взема изследванията и да ги дам на доки,без преглед,обаче какво се случи.Причерня ми два пъти,замалко да припадна и втория път бях при доки,а тя междувременно израждаше родилка Blush ooooh! Ужас ви казвам.Не бях яла нищо,само сок от моркови и ябълки пих сутринта.Като излезнах веднага хапнах шоколад и кола пих та се свестих.Сега съм добре,но такава излагация не ми се беше случвала до сега на публично място Embarassed Laughing Sunglasses

# 607
Благодаря за топлото посрещане момичета  newsm03
Другата седмица ми предстоят изследвания (Васерман,Хив и антитела) дано всичко е ОК Praynig
До скоро,мамчета  с пожелания за прекрасен ден  Laughing

# 608
Здравейте мами! Надявам се всички да сте добре, болните да се възстановяват и всички да се наслаждават на бременеенето! Привет и  на всички новодошли!
Аз съм вече доста по - добре, вчера даже успях и на извънградска разходка да отида със сестра ми и малкия.
По - напред видях, че коментирате присъствието на мъжа по време на преглед. Ами моя още от първата ми бременност присъства на всеки един преглед, както и на самото раждане, докторът много ни се радва като ни види двамата заедно и все ни обяснява подробно кое как се развива. Както и по - напред бях писала, на послединя преглед бяхме плюс сестра ми и малкия, покани ни всички в кабинета на ранната ФМ, всички гледахме бебо с невероятно умиление, а като чуем сърчицето, разчувстването е пълно.
А за йогата, аз ходя вече повече от две години, сега също продължавам. Бях спряла, когато не можех да стана от гадене и повръщане от леглото, но сега продължавам, само дано се оттърва напълно от гаденето и неразположението, което усещам леко все още.
Усмихнат ден на всички!

# 609
Вал, спокойно, нормалното е да ти стане лошо като сутрин не си закусила и аз в понеделник бях така, падна ми кръвното и цял ден бях като парцал. Това наистина е много кофти с тия изследвания на гладно, между другото не трябва и да си пила нищо, на мен така ми показа висока кръвна захар на кръвната картина, а тъй като вкъщи имаме глюкомер мъжа ми 2 пъти ми я мери на гладно и жадно и си ми е нормите.
Аз ходих да дам кърв за БХС в Майчин дом, голям смях е там, само аз бях без придружител, кой отишъл с мъжа си, кой с баща си и сестрите се карат с бъдещите майки, че не искат да влязат сами, а трябвало някой да ги държи за ръката Joy

# 610
  • София
Сподели, полезен ли е?   bouquet

На мен много ми допада! Чувствам се много добре след това а и не само (не казвам че е заради курса). Аз никога не бях ходила на йога, преди да забременея спортувах аеробика и тае бо и си мислех че ще ми е скучино, меланхонично но повярвай не усещам как минава това време. Самото занимание не е йога 1 час и половина, а преди това си говорим, обсъждаме разни неща, тя водещата е психолог по професия. Целия курс е с положителна настройка, водещата е привърженичка на активното раждане (даже е родила третото си дете вкъщи) и ни казва разни техники и упражнения за разкритие и мн. други неща. Моето мнение е, че е полезен курса. За лекциите които са включени в този курс съм била на едната само т.к втората е за раждането и тя каза, че е по добре като наближи да я посетим.

# 611
Страхотно, значи ще направя всичко възможно по-нататък да го посещавам.

# 612
simona_m Simple Smile в моя случай ставаше въпрос само да ми погледне доки резултатите от БХС и да ми ги тълкува,нямаше нужда да ходя гладна,ама никак не се сетих да хапна преди това Laughing
Иначе голям майтап с даването на кръв в Майчин дом,толкова пък да ги е страх hahaha Joy

# 613
  • София
Момичетаааа, завърнах се и докладвам Simple Smile) Hug Hug Hug
Бебо е вече почти 8 см, въпреки че на бях на ФМ,а на нормален преглед, доки видя много неща днес, видя му пръстите по ръцете, нослето, било наред, гръбначният стълб бил супер, главичката, абе изобщо всичко му е супер! Heart Eyes
Много съм щастлива!!!
За фолиевата кис. говорихме днес- хубаво е да се пие до 4-5 месец, когато е втората ФМ, защото до тогава било нужно за гр. стълб. Каза че, новите изследвания препоръчват тя да се пие през цялата бременност. Аз няма да я спирам, няма как да ми навреди, така че по-хубаво да си я пием до края!
Целувки от мен, това е засега :-**

# 614
  • София
TEDDY_BEAR Браво! Много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт