Отговори
# 615
Браво, Теди!

И аз мисля да не спирам фолиевата този път.. така или иначе няма да започвам други витамини, не мога да я предозирам, всички си е ок с нея. Стига да не забравям да я пия  Laughing

# 616
TEDDY_BEAR, много хубави новини! Браво!  Hug

Аз с предната бременност пих фолиева киселина до края. И сега мисля да направя така.  Peace

# 617
TEDDY_BEAR Hug много хубави новини за бебчо Party браво.

# 618
  • София
Благодаря, много момичета Hug Hug Hug.
Днес вече ще съобщя благата вест на ръководството newsm48.
Очаквам подобни физиономии newsm09 newsm09 newsm09.
Ще бъде весело поне  Laughing Laughing Laughing.

# 619
Снимай ги  hahaha

# 620
Теди, чудесни новини:) Колкото до ръководството - искат, не искат ще свикнат с мисълта:) Ти си защитена от всякъде тъй че да не ти пука и давай здраво напред:) Очакваме да разкажеш как е минало:)

Поздрав!

# 621
Момичета, излезе ми БХС-то и май не е добре. Нямам съотношения и проценти никакви, а други неща: РАРРА плацентарен протеин ми е 364.7 при норма от 652 до 4826 и Free BcG ми е 13,4 при норма 14,5-115. Четох, че ниските стойности са лоши  Cry . Докито ми каза в понеделник да ида да види.  Знам, че е само статистика, ама все пак  Cry . Чак ме е яд сега защо го направих тъпото изследване.

# 622
  • София
Тес , без лоши мисли Hug Hug Hug.
Знаеш проблемите с това изследване, на мен доки ми каза, че ако ми е добра ФМ да не си правя, за да не се плаша.
Та искам да ти кажа, че това изследване май повече плаши, отколкото успокоява Hug. Всичко ще бъде наред !!!

# 623
TEDDY_BEAR браво на бебо...
Тес не се отчайвай, всичко ще е наред Hug

# 624
Теди,радвам се за хубавите новини Hug
Мария,Вал,благодаря ви момичета,дано утре е по-добре,че чак сърцето ме боли,като я чуя как се кашля Sad
Тес,не се тревожи излишно,нека док да види първо резултатите,но вярвам че всичко ще бъде наред Hugзнам че тук във форума проф.Кременски отговарял на въпросите,потърси ако искаш инфо и си задай там резултатите Peace

# 625
Момичета, сега се сетих, че 3-4 дни не съм си пила фолиевата киселина.  ooooh!
Къде съм се заплеснала незнам, но и понеже тичах по изследвания, на работа и направо съм изключила за нея. Опасно ли е това?

# 626
tess, нали си в границите, аз не виждам нещо лошо в това, моите са с различни реф.граници и не мога да ги сравня, но не се притеснявай. А как така нямаш др. резулатати, нали се гледа какъв е риска  Rolling Eyes

# 627
MamaGaby, нищо опасно няма в това, че я забравила за 3-4 дни, фолиевата киселина дори не е нещо задължително за приемане.

# 628
Tess  Hug всичко ще е наред. Ей за това не искам да правя БХС Close
Теди, какво казаха шефовете, колегите? Mr. Green Hug
Габи, няма проблем Hug

# 629
здравейте момичета Simple Smile искам да питам правили ли са ви досега изследвания за ТСХ , фетална морфология и биохимичен  скритинг , моята приятелка каза че нея са я спукали от изследвания, а на мен още нищо.  ходя при Др Елена Димитрова в център Еквита - до Винса. чела съм за нея и хубави и лоши  неща. сега началото на месеца съм на женска консултация, за първи път. досега съм била на 2 прегледа само и нищо не ми казва само гледа бебето на видеозон.каза сега да си нося картон.  май ще ми прави кръв и урина, ама не съм сигурна. мойта приятелка каза да я сменям , и да си намеря някоя дето ще ми обяснява повече и ще ме праща на изследвания. да я сменям ли... 

Общи условия

Активация на акаунт