Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 576
  • 864
  •   1
Отговори
# 810
Как се намира истински и проверен? Предполагам, че трябва да имат някакви дипломи за преминато обучение и постингати нива. но от къде да е издадена, за да е достоверно?
Толкова хора се самообявяват...

# 811
Дипломи не,а по скоро сертификат от неговите лични инициации.Питате директно кой и къде го е инициирал него лично.Събирате информация за излекувани от него хора-кого и от какво е излекувал

# 812
Здравейте, много моля някой да сподели контакт на добър рейки мастер за Пловдив. Може и на лични, благодаря.

# 813
  • Стара Загора
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за времето между отделните инициации.Трябва ли да има по-голям период или не.И най- вече как да разберем, че сме готови(освен желанието, което може да ни заблуди)? bouquet

# 814
Здравейте! Преди няколко дни получих настройки за рейки първо ниво. Исках да Ви попитам как мога да изчистя предмет и помещение с рейки? Благодаря предварително !

# 815
  • Sofia, Bulgaria
след като си получила инициация трябва да са те научили и да го знаеш:)

# 816
Изчистващия 21- дневен период мина, а аз започнах да имам разни неразположение конкретно от няколко дни имам силни болки в стомаха. Дали има връзка с рейки? Подавам рейки всеки ден дори и след изчистващия период. Надявам се да отшуми. Другото, което усещам е непрестанно боцкане в ръцете и краката. Усещам също, че рейки се активира сама. Виждам положителна промяна в себе за няма и месец. Станах по-търпелива, по-добра и смирена.

# 817
Явно сте по-чувствителна.Това със стомаха е възможно да е свързано с рейки.Подавайте конкретно там енергия по-продължително време.Ако се засилят болките потърсете лекар.
Изчистването не приключва с 21-дневния период.Винаги има какво още и още да изчистим (кармично и всякак).

# 818
Здравейте! Искам да попитам енергията повлиява ли на шипове на врата?

# 819
Здравейте,

И аз искам да попитам дали с рейки може да се излекува жлъчка? Имам два камъка в жлъчката (12мм и 15 мм) и ми препоръчват операция.Ако може с рейки да се излекува, бихте ли ми препоръчали добър рейки мастер от Стара Загора или Пловдив? Благодаря ви!

# 820
Здравейте,

И аз искам да попитам дали с рейки може да се излекува жлъчка? Имам два камъка в жлъчката (12мм и 15 мм) и ми препоръчват операция.Ако може с рейки да се излекува, бихте ли ми препоръчали добър рейки мастер от Стара Загора или Пловдив? Благодаря ви!
. Препоръчвам ти горещо Рейки център Хармония - Магдалена Горанова.

# 821
  • София
Какво сте пробвали за шипове на врата до сега?

# 822
Оказа се,че диагнозата ми е остерохондроза на шейни прешлени. Лекувам се с комплексни витамини и мазила.

# 823
  • София
Оказа се,че диагнозата ми е остерохондроза на шейни прешлени. Лекувам се с комплексни витамини и мазила.
Може ли да споделите какви мазила ползвате.

# 824
Може ли да споделите какви мазила ползвате.
Използвам немски голове - единият е охлаждащ с конски кестен , а преди това тоз и с дяволски нокът,евкалипт и камфоров спирт.витамините са ниуритоген

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 10:30 от Diana Dimitrova_421359

Общи условия

Активация на акаунт