Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 551
  • 864
  •   1
Отговори
# 825
Дипломи не,а по скоро сертификат от неговите лични инициации.Питате директно кой и къде го е инициирал него лично.Събирате информация за излекувани от него хора-кого и от какво е излекувал
Какъв е периода, за който се смята, че някой е излекуван? Малко неудобно се получава, хем отивам да ме лекуват, хем подхождам с недоверие и почвам да разпитвам. Знам за лечител в Перник, който имал много силна енергия. Приятелка ходи при него заради дискова херния, на други е помогнал, но тя накрая се оправи с операция.

# 826
Човек сам намира своя Рейки - лечител и само ако е готов. Взаимното напасване и довери, каквото между впрочем е необходимо и при хомеопатичното лечение, както и други алопатични методи е много важно. Осланяйте се повече на интиуцията си, а не на "преценката" като търсите вашият Рейки лечител. Ако не пробваш, няма как да знаеш дали би ти помогнал един човек.
Аз използвам за себе си и семейството си Рейки. Имам второ ниво, което ми помага да си лекувам децата и от разстояние.
Четох по-напред в темата за периодите на изчистване след инициацията. При мен бяха много, много силни. Споделям за всички, които се стряскат Simple Smile Нормално е. Бъдете търпеливи, умерени и благодарни. Успеваемостта с Рейки е само ако човек работи всеки ден върху себе си като си прави сеанси, медитира и живее според Рейки принципите.
Без постоянство и работа, колкото и дипломи да имате са само за "авторитет" Simple Smile

# 827
А има ли случаи рейки лечител да успява да въздейства на едни, а да не успява на други? Зависи ли от нивото на лечителя за това да успява да повлияе на всеки?

# 828
Здравейте, имам нужда от символа хон-ша-зе-що-нен. Забравила съм последната му част, а ми трябва спешно. Моля ви, ако някой е карал курс в Български рейки център и може, да ми го нарисува. Търсих в интернет, но намирам символа изписан по съвсем различен начин. Благодаря ви предварително.

# 829
Здравейте, имам нужда от символа хон-ша-зе-що-нен. Забравила съм последната му част, а ми трябва спешно. Моля ви, ако някой е карал курс в Български рейки център и може, да ми го нарисува. Търсих в интернет, но намирам символа изписан по съвсем различен начин. Благодаря ви предварително.
Аз така съм го учила. Успех в начинанието! Peace

# 830

Благодаря ти много Simple Smile

# 831

Току-що си открих записките и видях, че моят символ е много по-различен от твоя. Не знам дали има значение. По-нататък ще го постна, за да видиш каква е разликата. Оказва се, че досега съм го правила по различен начин. Много тъпо от моя страна.

# 832
Честно казано намерението и силата на мисълта въобще не са за пренебрегване, така че не се тормози.  Peace
Различните школи имат модификации явно на символите.

# 833
  • Стара Загора
Аз също съм го учила по различен начин от този, който е показан.Използвай този ,който са те учили  Peace

# 834
Аз също съм го учила по различен начин от този, който е показан.Използвай този ,който са те учили  Peace
Да, и аз бих ползвала този, в който съм инициирана. Peace

# 835
колко да е по-различен?!
ровила съм се преди и си спомням,че съм виждала различни графично изписани символи,
но всички точно еднакви в същността си

# 836
  • Стара Загора
Не е голяма разликата, но я има в долната част на символа  Peace.По късно ще снимам моя, за да ви го покажа.

# 837
  • Стара Загора

Аз съм го учила така

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 13:55 от niditop3

# 838

Да, и моят е така. Даже записките са абсолютно същите.
Между другото, сега като ги препрочетох, видях, че този символ може да се използва два пъти за отваряне към бъдещето и лекуване на кармата. На мен това не са ми го обяснявали. Може ли някой да разясни какво се има предвид.

# 839
  • Стара Загора
Може да сме при един и същ мастер  Peace
Да, може да се ползва- този символ преодолява времето и пространството.На мен също не са ми обяснявали ,как да го ползвам за лекуване на кармата.Аз някои неща си ги правя както ги чувствам.За карма не съм работила конкретно.За бъдещи събития съм работила върху ситуация , ако записките са ни едни и същи трябва да го имаш.
Намерението е най-важно, така че си експериментирай Hug

Общи условия

Активация на акаунт