Жената ЛЪВ - 46

• 16 012
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер! Hug

Ходихме на пазар. Снабдих се с нови ботуши + едни за Даянка. Влязохме и в Лидл, нищо особено. Даже не ме впечатли изобщо.
Норче, вирусът събори ли ви?
Другичките, как сте?
Джуджи, и аз готвя. И понеже трябваше нещо набързо, метнах едно пиле в плик с подправки и бира. Дали ще става нещо, не знам newsm78 Пекарната ми се опита да ме предаде, обаче и този път тръгна Mr. Green.

Айде пишете да ви видя! Hug

Фрапенце, изядохте ли орехите? Wink

# 76
Пол, дай снимки на ботушките. А за пилето не се безпокой, ще стане. Като писках снимки и се сетих, че скоро не съм влизала в албума.

Отивам да се къпя, сготвИх. Чувствам се като тетка, напълнях, нямам време за себе си, ни нокти ни коса оправям, все не ми стига времето, а и като ни преместят по-далече съвсем ще го закъсам, че и лошата новина е, че и тази седмица ще има купони за кухнята и край, после ще пада яко готвене  ooooh! ooooh!

# 77
  • ПЛОВДИВ
Поли, днеска цял ден почивам след тежката вечер, но утре ще ги направя.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 17:48 от sladko_frape

# 78
Еееее, Фрапенце, много си мъничко бреееее Crazy
Пратих ти покана, дан' сЪ чудиш Mr. Green
Хубаво сте си изкарали, личи си. Млади, весели хора Hug.

Джуджи, ти некви маратонки щеше да показваш. Аз може да снимам, ама не знам кога newsm78 Имам няколко дни почивка, чак в четвъртък съм на работа, обаче все ми се струва, че ще ме викнат идвънредно Twisted Evil.

Пиленцето се опече, мирише приятно. Ще кажа после за вкуса Wink. Ник го гътнах да спи, че днес беше при сестра ми и не е мигнал от 7 сутринта ooooh!

# 79
Фрапенце, и аз ще се присъединя към Пол, много си мъничкааа, много си сладка. Ей, как ми се излиза някъде на забавлениееееее. На танци - манци.

и маратонките ще снимам, зареждам батериите в момента. Едните ще ме извините, но ги подносих вече и ще ги снимам носени, а не нови  Mr. Green
Тъкмо ще ви покажа и огромната жаба на джуджи.

Джуджанка има няколко думички, които упорито не ги поправям така сладко ми звучат, че не ми се иска да ги казва правилно все още. Една от тях е  "бЕсПитка", демек бисквитка.

# 80
  • ПЛОВДИВ
Поли, веднага те разпознах и ти е приех даже. Simple Smile
Младички сме, но си изкарахме много добре то си и личи де.  Party
hayasy, благодаря за комплимента а утре ще сканирам една снимка на целия клас от преди малко повече от 10 години.

# 81
  • Пловдив
Фрапенце, хубави снимки! Явно сте си изкарали супер. Къде бяхте?
И аз излизах снощи. Бях на акустично свирене, снимах доста, сега ще качвам снимките във ФБ...
Прибрах се в 4.00 сутринта.. Blush

# 82
Добър вечер.
Гледам БТВ кефат ме слабите мацки и жилави във филма  Crazy

Фрапенце, видях и аз снимките, весела и щастлива компания сте били.

Пол за сега всичко е оки, може би аномалиите са били от някоя храна, дано да е било така де  Praynig ти кога си на бач пак?

Да си призная тази събота и неделя горе долу си почивах. Чувствам се много по - добре, не че не чистих, прах, простирах, сготвих няколко неща , и т.н., просто усетих почивка.......

Стеф нЕма те кви ги вършиш?
Камче ти кво сготви мър моме?
Тедкооооооооо нИ почиваш ли днеска?
Вени дребосъчко как е?

# 83
  • ПЛОВДИВ
Фрапенце, хубави снимки! Явно сте си изкарали супер. Къде бяхте?
И аз излизах снощи. Бях на акустично свирене, снимах доста, сега ще качвам снимките във ФБ...
Прибрах се в 4.00 сутринта.. Blush
Бенджи, благодаря за комплиментите.  Hug Наистина си изкарахме супер.  Party
Първо бяхме в Старите българи на Брезовска и след това в Сикреца под пешеходня мост.

# 84
  • Пловдив
Хихихихи...точно предположих, че сте били там...Квартално ми е и ходим отвреме на време там...

# 85
Добър вечер.
Гледам БТВ кефат ме слабите мацки и жилави във филма  Crazy
Мен пък ме кефи Джейсън Стейтъм.  Crazy Crazy Crazy

Сготвих супа топчета и баница с риз и гъби.

Фрапенце, хубави снимки. Луди млади. Еееееех. Почувствах се кат' пенсионерка.  Mr. Green

# 86
Хапнахме, засладих Whistling.
Разбъбрили сте се, браво. Wink
Джуджи, чакам снимките.
Норче, тъкмо това писах преди, че в четвъртък съм на работа, но се надявам да не ме викнат извънредно по-рано и да ми прецакат почивката. Praynig Правят ремонт сега, почти стоим, много е скучно, 12 часа пъплят едва едва Outta Joint, но пък се чуваше нещо за ревизия и се надявам да не е тези дни, че ще ме викнат задължително. Whistling

# 87
Камче и мен ме кефи мнооо Стейтъм  Flutter

Ще дойда някой ден до Бургас да ме нагостиш с туй чудо " баница с ориз и гъби"  Laughing

Пол, ясно! Не си ли носиш лап=топа там, поне да се разсейваш малко?

# 88
...Пол, ясно! Не си ли носиш лап=топа там, поне да се разсейваш малко?

Нееее Naughty. Изрично ни е забранено. Най-много да ме изгонят. А и на работа си почивам от вас Mr. Green

# 89
  • ПЛОВДИВ
Хихихихи...точно предположих, че сте били там...Квартално ми е и ходим отвреме на време там...
За първи път бях и останах много доволна.  Party
Оркестъра е 6 точки. Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт