Жената ЛЪВ - 46

• 16 021
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен
Малко ми е тъпо, не знам защо.
Стеф, в сайта има страхтни неща, аз съм почитател на вискоия ток, а и с тези величествени 156 см , с които ме е надарол Господ нямам голям избор ако искам да вдъхвам поне маааалко респект. И по тази причина се сдобих с "болестта на секретарките" , не мог да ходя на равна подметка.

Един кретен днес щеше да ни убие, така ни изпревари, и натоварен с 2 матрака, задната му врата вързана с въже... Ужас, някакво камикадзе абсолютно. Спряхме да информираме полицаите, те почнах да мънкат ... вбесих се просто. И за чий... се плащат данъци и от тях заплати, за да ме убият като куче ли на улицата пред нас ли....Егати криворазбраната деморкатоцивилизация.

Огладнях от яд!!!! Mr. Green

Весел ден Laughing

# 646
Стиснете ми по едни палчета днес по обяд. Към 12,30-15ч.  Praynig
Деска я чух преди седмица, каза, че не е на кеф и не и се пише. Ще и дойде музата скоро.  Party С Миленка си писахме във ФБ, и тя каза че не може да се включи по темите. Нищо, важното е че са добре. Нали знаете, че всеки си има такива периоди.  Rolling Eyes
Някой няма ли днес РД?  Mr. Green

# 647
Лаленце, стискам  fingerscrossed

# 648
Добро утро!
И аз се писАх за главЪ на семейството Crossing Arms Щом аз попълвам 'начи ще пиша квот' си искам Mr. Green Майтапя се разбира се Laughing
Ками, да са ти честити обущетата! Със здраве да си ги носиш! Стискаммммммммммммммм и на краката нал' знаеш Laughing fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 649
  • Пловдив
Камче, успех  Peace

По принцип глава на семейството е този, чийто доход е основен вкъщи, и няма общо с това кой командва, обикновено се разминават  Mr. Green

# 650
Камче, и аз стискам силно палци и ти желая успех.

Кипре, ми като са еднакви доходите какво правим?  Mr. Green И аз го писАх моя мъж глава на семейството, ама дали е така в действителност  Mr. Green

Много идиотски въпроси имаше, но аз много много не съм се замисляла като попълвах, гледах да отбия номера и толкова.

Ето забравила съм на Кам обущетата за честитя, със здраве да ги скъсаш и нови да си купиш.

Гери, не се чуди на нищо, просто след време ще свикнеш   Joy Едни приятели бяха 3-4 години в Чехия и като се върнаха събрали сме се пред блока, люпим семки (кой събира люспи, кой не). Гледаха гледаха и мъжа ни казва "ейййййй, гледай сега уж сме Европейци", отговара ни беше "споко, скоро ще свикнеш". Та не се връзвай много.

# 651
  • София
Успех, Ками, ще ти стискам палци  Hug.
Хаяси, може би е станало добре това разминаване, че днес сигурно ще ходя до дядо ми, след като оставя детето на у-ще.

Аз имам чувството, че преброих половин София по интернет ooooh!!

# 652
hayasy нямаше да се вържа толкова ако не става въпрос за живота ми. Ами ако имаше дете в колата ? Ако на някой не му пука за живота му , ок, но да не застрашава моя и на тези около себе си, а комплекси се избиват на друго място.... та за това се връзвам. И без това свикнах да съм единствената луда , която си чисти след кучето и е обект на подигравки за това . newsm78

# 653
Гери, не си ме разбрала, по-скоро го казах, заради отношението на полицая, не толкова заради случката. Така е тук, на никой не му пука, всеки мрънка за повече пари и понеже на никой не са му достатъчни, гледат да вършат по-малко работа. Абе по тоя въпрос роман мога да напиша. Ама хайде да не занимавам никой с моите открития  Joy

# 654
Ок няма проблем , не съм те рабрала ...ама пак ме е яд... И полицая толкова бездушно гледаше все едно искаше да ми каже Бе ти що ме занимаваш с тия глупости по ранина , ми не идеш м... си... ей това май много ме вбесява безразличието и апатията...ей го на. Пак огладнях от яд

# 655
Добър ден.

Камче, стис  Peace После да пишеш кво що.

Малко ми е тъпо, не знам защо.

Огладнях от яд!!!! Mr. Green

Весел ден Laughing

Напълно лъвски звучиш  Mr. Green

Отивам да обядвам, че на мен много ми се обядва. Тези дни малко забравих да се храня  Crazy и така......

Стеф от работа със сигурно няма да го отворя този сайт, нестава newsm78 Довечера от дома.

# 656
Ками  успех и от мен!Ще искам палци. Peace
На мен искат да ми махат нокъта на пръста на крака. Някой минавал ли е през подобна процедура, че на мен все едни апокалиптични картини ми се въртят в главата.  smile3518

# 657
Cheburashka на мен ми е падал сам...гадна е гледката, но минава бързо,трябва да го пазиш да не се замърси. Но при вадене насила може да е по неприятно, на мен просто ми зрастна нов нокът и стария падна сам...и на двата крака.

Мног лошо кат ме ядосат на ранина сега цял ден ще ми е криво и ще съм гладна. И ми е чоглаво, нещо безсъние ме мъчи и сутрин съм размазано петно.

# 658
То и на мен ми е падал сам, ама тогава новия отдолу бута стария постепенно. А така като ми го махнат изцяло ме притеснява колко време ще отнеме да ми порасне нов и дали ще мога да ходя, защото нали е на крака.  Thinking

# 659
Чеб горе главата бре. Квото и да става ще е с упойка  Peace

Гери ти нали си от Варна?

Общи условия

Активация на акаунт