МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 064
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
искам да окуража всички, на които им предстои раждане да се доверят изцяло на лекарския екип, който и да е той. Аз родих миналата седмица като всичко започна нормално, но усложнения доведоха до секцио. На смяна беше д-р Драгнева, която реагира светкавично и спаси навреме детето ми, за което искрено й благодаря. И въпреки мъките той се оказа един здрав, истински мъж - 4100 гр за изненада на всички.
Искам да ви успокоя, че не съм платила нищо повече от това, което трябва, с изключение на 32 лв, които бяха за изследвания на бебето. По време на престоя ми в болницата лекарите и акушерките се грижиха много добре и за мен и за бебето. Ако някой нещо го интересува с удоволствие ще отговоря.

# 406
Здравейте,
искам да окуража всички, на които им предстои раждане да се доверят изцяло на лекарския екип, който и да е той. Аз родих миналата седмица като всичко започна нормално, но усложнения доведоха до секцио. На смяна беше д-р Драгнева, която реагира светкавично и спаси навреме детето ми, за което искрено й благодаря. И въпреки мъките той се оказа един здрав, истински мъж - 4100 гр за изненада на всички.
Искам да ви успокоя, че не съм платила нищо повече от това, което трябва, с изключение на 32 лв, които бяха за изследвания на бебето. По време на престоя ми в болницата лекарите и акушерките се грижиха много добре и за мен и за бебето. Ако някой нещо го интересува с удоволствие ще отговоря.
здравей бих искала да попитам след като секциото ти е било по спешност какво заплати цената на секцио?извинявам се ако е тъп въпроса но....Sad

# 407
Благодаря за инаформацията:)))) Wink Wink Simple Smile

# 408
Здравейте .Някой знае ли колко се заплаща преглед при Педиатър в Дева Мария? Изписаха ни преди 10-ина  дни и трябва да отидем ,защото бебка има лека жълтеничка и искаха да я видят .

# 409
Здравей merry_ng ,
Мислех, че е рано, но явно графика на лекарите е готов. Възможно ли е да ми кажеш кога Ризова е на смяна в Девата, от 12 до 25 април Simple Smile
И какво означава "на разположение" и "кабинет"? Когато е в кабинет, друг ли е в родилна зала?
Благодаря ти предварително  Hug

Д-р Ризова е на работа
на 13.04. - първа смяна
на 15 април - нощна
на 18 април - дневна
на 22 април - дневна

Кабинет означава, че преглежда на кабинет през този ден, на разположение означава, че ще го извикат, ако има нужда от друг лекар освен тези на редовна смяна...

# 410
Здравейте .Някой знае ли колко се заплаща преглед при Педиатър в Дева Мария? Изписаха ни преди 10-ина  дни и трябва да отидем ,защото бебка има лека жълтеничка и искаха да я видят .

Прегледа при  педиатър струва 30 лв.

# 411
Мерси merry_ng    bouquet
Предполагам това са смените в родилна зала Simple Smile
А ако е на смяна в кабинета и е избрана опцията "избор на лекар" ще дойде ли на раждането?

# 412
здравей бих искала да попитам след като секциото ти е било по спешност какво заплати цената на секцио?извинявам се ако е тъп въпроса но....Sad

Платих си точно колкото струва секциото - 750 лв. + 32 за изследвания на бебето.

# 413
  • Бургас
Здравейте,
Сподели моля те как така "всичко започна нормално ,но усложнения доведоха до секцио" , какво се случи , какви усложнения ?

# 414
Проблемът беше, че пикочният ми мехур се беше надул и пречеше на бебето да премине. До последно нямаше никакви индикации за секцио, но аз се изчерпах от към сили, а и тоновете на бебето почнаха да падат. Така че се наложи секциото и не съжалявам. Мъките свършиха неусетно. Усещането как бебето тръгва да излиза и после се връща обратно беше ужасно. Не го пожелавам на никого. Слава богу с навременната намеса на лекарския екип всичко се оправи и аз родих четири килограмово бебе:-)

# 415
ujas vajnoto 4e vs.e minalo ok i vs.ste dobre :)bravo na ekipa ot lekari

# 416
Проблемът беше, че пикочният ми мехур се беше надул и пречеше на бебето да премине. До последно нямаше никакви индикации за секцио, но аз се изчерпах от към сили, а и тоновете на бебето почнаха да падат. Така че се наложи секциото и не съжалявам. Мъките свършиха неусетно. Усещането как бебето тръгва да излиза и после се връща обратно беше ужасно. Не го пожелавам на никого. Слава богу с навременната намеса на лекарския екип всичко се оправи и аз родих четири килограмово бебе:-)

Да ти е живо и здраво бебчето Simple Smile Момичета аз исках да ви попитам за съвет. Дайте някой добър травматолог от Девата, че внучето ми има малко проблеми и искам да направим консултация с накой добър специалист, че на тези от ОРБ-то вяра нямам. Последния път като ми правеха на мен снимка на ръката нищо ми нямало, но явно снимката им бе толкова "качествена". Умирах от болки два дни и се мазах с някакви мехлеми. После отидох в Девата и се оказа, че ръката ми е начупена на няколко места, но.... това бе преди година. Сега съм ОК и тъй като скоро не съм посещавала травматологията се чудя дали имат детски специалист, с който да се консултираме. И ако може Мери да каже цена и дали са по каса или не. Мерси много!

# 417
Здравейте предстои ми раждане в Дева Мария,исках да попитам вярно ли е това че повечето са секцио там дори и да искаш нормално да раждаш,те те оперирали под някаква причина?

Здравей!Аз раждах в девата преди 20 дни чрез секцио ПО ЖЕЛАНИЕ. Това,което са ти казали е абсолютна глупост!Ще ти дам пример със себе си...Когато казах на Д-р Георгиев,че желая секцио...той ме попита първо защо,има ли причина..Казах,че просто така се чувствам по-сигурна,по-спокойна...Той ми обясни,че секциото също не е лесна работа...ако си мисля,че немогат да настъпят усложнения греша...Това беше на 1-вата ни среща...Беба беше седалищно...След това на 3-тата,когато всъщност отидох в болницата за секциото,защото датата си ми беше определена...на прегледа пак ме попита дали съм абсолютно сигурна,че искам секцио...Казах че си искам секциото,пък и беба е седалищно...при което той каза "Е седалищно е ,ама може да измислим нещо и да си родиш нормално".... Сигурна съм,че и никой от другите лекари там няма да ти каже,че се налага секцио,ако наистина няма основателна причина за това....Всички са страшно мили и отзивчиви...Живот и здраве другото си бебче пак бих отишла там да родя,въпреки живея на 200 км от Бургас....

# 418
  • Pomorie
Съгласна съм с Весето. Аз също съм при Георгиев и той ме съветва ако няма причина да си родя нормално.

# 419
Здравейте момичета Simple Smile Говорите за Д-р Георгиев който е в един кабинет с Д-р Мърмърова нали ? А дали имате някаква информация за нея.Дали знаете дали тя изражда или само може да води прегледите ? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт