Искаме и ние вече да държим в прегръдки февруарското човече!-Тема 26

• 21 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Loryn, ще покажеш ли плетивата и в темата на плетачките, че тези албуми са запаролени и не мога да ги видя. За бебето имам само едно одеялце и две шапки. През тази бременност плетох повече за себе си. Embarassed

# 586
АААААААААААААА ТЕДИИИИИИИИИИ МИЛА, Е ТОВА Е ИЗНЕНАДА! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!  Hug

АМИДАЛКА СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ОТ СЕГА МИЛИЧКА, ЧАКАМЕ ВИ  И ДВАМАТА  Hug

МОЛЯ ВСИЧКИ МАМИ ВЪВ ФОРУМА, НЕ ДАВАЙТЕ ПАРОЛАТА НА ЛЕЛЯТА, НЕ ЖЕЛАЯ ДА РАЗГЛЕЖДА СНИМКИТЕ МИ!!!!
МОЛЯ ЛАСИ ДА НЕ МИ ПИШЕШ НИКАКВИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ! НЕ ЖЕЛАЯ ДА КОНТАКТУВАМ С ТЕБ ПО НИКАКЪВ НАЧИН! БЛАГОДАРЯ ТИ  Peace

# 587
Забравих да честитя рожденника на Мим  Hug  bouquet
Лори много хубави неща за бебо  bouquet гледам, че и ти като мен разни неща с жирафи си взела  Mr. Green а пък корема хич не ти е голям Peace
За болничките да кажа още един бабин лек - в една супена лъжица мед слагате едно ванилово прахче и го изяждате, много помага за кашлици и предпазва от бронхити Peace

# 588
Теди.........миличкаааааааа,как кога успя Crazy ти си герой бе женаааааа,много много прегръдки Hug и целувки Heart Eyes,многооооо се радвам

Амидалка си знае,толкова палци и позитивна енергия има за утре и вдруги ден че ще грее и ще се смее цял ден  Hug

Хепиииииии да ти е честита суперската количка.Какъв цвят избра?? аз се чудя все още за една червена  Mr. Green

# 589
Амидалка, стиснати палчета от всички нас! Praynig Всичко да мине леко и бързо да се възтановиш и да гушкаш бебчето!   bouquet

Марулке, и аз се капя доста по големия корем, и съм доста непохватна ......надявам се че това скоро ще премине....

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 22:42 от domestika

# 590
  • Somewhere over the rainbow
БРаво още две хубави новини днес  Simple Smile Честити бебчета на Рал и  Теди! Дано всичко мине добре при Амидала!
Чакаме и от вас успокоителни разказчета за леко преминало раждане  Simple Smile Когато можете- пишете!

# 591
Лори, къде го видя нацепен тоз корем бре.   Rolling Eyes
 Хайде от мен да мине ще сложа и аз снимка, да видите вий що за чудо е нацепен голям корем.  Whistling
Също ще взема пример от теб да сложа и снимка за будене на съжаление, пък утре ще ги махна.  Mr. Green

П.П. Аз също забравих да честитя рожденика на Мим.
Много ще ме извиняваш.  Blush
Нека е много здрав, весел, усмихнат и гордост на мама и тати.   bouquet

# 592
loryn, двете плетени жилетчици много ми харесаха! Видях и възпалението от обицата. Дано бързо минава!

Момичета, от няколко дни ми се прави ...  luvbed luvbed luvbed... та ми се плаче, но не смея. Как е при вас положението?

# 593
loryn, двете плетени жилетчици много ми харесаха! Видях и възпалението от обицата. Дано бързо минава!

Момичета, от няколко дни ми се прави ...  luvbed luvbed luvbed... та ми се плаче, но не смея. Как е при вас положението?

Олеее....аз съм повдигнала темата може би преди седмица..... и при мен е такова положението...но какво да се прави  Rolling Eyes

# 594
Лори, къде го видя нацепен тоз корем бре.   Rolling Eyes
 Хайде от мен да мине ще сложа и аз снимка, да видите вий що за чудо е нацепен голям корем.  Whistling
Също ще взема пример от теб да сложа и снимка за будене на съжаление, пък утре ще ги махна.  Mr. Green
Той пък и твоя един голяяям  Stop абе момичета не се излагайте къде по-големи тумбища има... Naughty
Стейси - не си сама  Embarassed Whistling ама на мен доки ми забрани  luvbed, а и милото спря да ми пуска  Whistling

# 595
Фентъзи, то от снимката, явно апарата ми е добър приятел. Flutter На живо обаче нещата изглеждат различно. Обаче е целия нацепен, така като съм в профил си личи само от страни, ама ако ти застана в амфас и ще се хванеш за главата.

П.П. И аз искам секс, ама няма  Confused

# 596
Утре ще пусна и аз няколко снимки!

Лори и Диамантче, Бенджи - и ти, както и На другите момичета, много са ви сладки коремчетата!!!
Ще видите после как бързо ще влезете във форма и ще си спомняте с носталгия големите коремчета с ритащи бебоци!
Много са хубави и покупките на всички- личи си колко много обич е вложено във всяко боденце или терличе!

Анилеви, взех синята количка- страхотна е! Червената също е хубава!  Но някак синята стоеше много нежно и ми се стори по- подходяща. Въпреки че обожавам червеното! Успех и На тебе с избора и ти благодаря искрено за подкрепата!!!

Секс- абсолютно за! С двете ръце,ама никой не се навива!

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 22:59 от happy-mamma

# 597
Хей, момичета, не сме ли февруарки, чакащи малки февруарчета  Laughing
Шегувам се - честито и на Теди и Рал, много да ги радват рожбите им, да са им здрави и щастливи  Hug
Хич не ми се прави секс...чак ви завиждам на желанието. Не че не подмятам на мъжа /от куртоазия/, но пък и той се дърпа  Laughing

# 598
ще ме убиете...........ами правете бе момичетаааааааа Joy,мен няма кой да ме спре,естествено и ако мъжа е съгласен нали Mr. Green

Бенджи-защо ще ги махаш newsm78
Лори,диамантче сладурки сте ми Hug...моя е точно колкото твоя Лори bowuu (голям бил...нормален е)

# 599
Бенджи пък ти си толкова сладурска, корема си е екстра с бебката вътре  Hug Моя е нацепен отдолу, само, че вече не се вижда-мина съвсем надолу. И  не  си махай снимките, много си ни сладка  Hug
ИИИИВВВЕЕЕЕ чакаме те и теб и другите  Mr. Green

Голям интерес има към нашите снимки, моля Петя с 0 публикации да каже коя е, ставам подозрителна с прословутата ни леля  Peace Не давам парола на мами, които не познавам  Peace

Лека Вечер милички от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт