The Vampire Diaries сезон 2- 15 тема

• 25 813
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
  • София
http://thepiratebay.org/-най-големият торент тракер,има всичко,не изисква регистрация.Много често разчитам на него ,като не намирам нещо в наште тракери.
Hug за линка за торенти! Понякога търся неща, които в Замунда ги няма, а и р2р, лапаче и ахел да речем не дават нищо....Е, хайде да дърпаме в събота вечер Joy
Оспамихме темата......Гледам горе коментирахте съдбата на Роуз...А може ли казано тихичко - тази Роуз няистина да я "убият"...много силно ме дразни артистката, има нещо дефектно в говора...И аз непрекъснато я зяпам как си мърда устата...И в Супернатуралните играе и там ми къса нервите Joy Joy

# 76
Айде аз се включвам, ама тоя път съм си по темата  Joy

СПОЙЛЕРИ за предстоящи епизоди

# 77
  • КиТ

О, mokka тегли. Аз изгледах почти всички сезони, докато чаках да излезнат дневниците. Много си е хубаво сериалчето. Тъкмо почнах 6ти сезон. А в петък излиза 12 епизод, едновременно с този на дневниците. Благодаря за сайтчето (:

Дневниците са в четвъртък и излизат заедно с Никита. Гледам ги и двата. На БГ време - петък сутринта.
Свръхестествено е в петък, а в БГ време събота сутринта. Не знам с кой сериал.

Така е,много добра комбинация,един след друг smile3508,ох много е добър наистина сериала препоръчвам ГОРЕЩО,на всеки подминал го като мен заради бройката на сезоните,но почвайте нИ се чудете Mr. Green Joy Joy Joy,относно до нешното спиране добри че не бях пред компа цял ден да се ядосвам Mr. Green,добре че пуснаха замендата от там ми е най-удобно Wink Peace,иначе мастерса е също много добър Wink

Ох с тея спойлери айде да идва 27ми Whistling Joy Joy Joy Joy

# 78
  • София
На мен Роуз много ми харесва. Хич не щЪ да я махат, но.. какво да се прави - сценарии.

има нещо дефектно в говора...И аз непрекъснато я зяпам как си мърда устата...И в Супернатуралните играе и там ми къса нервите Joy :35:

Докарва някакъв британски акцент. Не знам от къде идва, вероятно защото е живяла много време в Лондон.
Предполагам и заради начина и на говорене са я избрали.

# 79
  • София

О, mokka тегли. Аз изгледах почти всички сезони, докато чаках да излезнат дневниците. Много си е хубаво сериалчето. Тъкмо почнах 6ти сезон. А в петък излиза 12 епизод, едновременно с този на дневниците. Благодаря за сайтчето (:

Дневниците са в четвъртък и излизат заедно с Никита. Гледам ги и двата. На БГ време - петък сутринта.
Свръхестествено е в петък, а в БГ време събота сутринта. Не знам с кой сериал.
със Смолвил са Уинчестърови, а дневниците го гледам с Fringe. Никита не ме кефи

# 80
  • Стара Загора, България
Oо спойлерите са страхотни..  Party
Благодаря, повдигнаха ми настроението  Grinning

# 81
ББ:От тези спойлери нищо не разбрах за това,което най-много ме интересува-Деймън и Елена.Дано поне се разочарова от Стефан и да скъсат,че са толкова скучна двойка.И двамата са едни такива прекалено добри,верни...Трябва малко раздвижване,смяна на партньорите.Стефан и Катрин са много по-вълнуващи,а Деймън и Елена биха били невероятни.Той дързък и отворен,тя крехка и тиха.Гадно за Тайлър и Каролайн,но пък супер за Бони и Джерами.

# 82
  • Стара Загора, България
Съгласна съм със Силвето. И аз нищо не разбрах по този въпрос, а много ме интересува. Май ще има напредък, ама не знам..  Crossing Arms
ББ: А за Каролайн и Тайлър е жалко, защото са много сладки  Heart Eyes После може пък да се оправят нещата... знае ли се  Laughing
За Джони се радвам
Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Ееее, neskui, silveto, затова ще се наложи да почакаме.. Те да не са луди, най-голямата интрига да я издадат в спойлери. Няма как просто  Mr. Green Аз пускам каквото излезе, така че, ще чакаме Simple Smile

# 84
  • Стара Загора, България
Е, те пък са големи гадинкии  Mr. Green
Аз доколкото разбрах май ще има лек напредък, ама дали все пак ще стане нещо.. само Бог и сценаристите знаят  Laughing

# 85
  • София
Изобщо не съм съгласна, че Деймън и Елена трябва да са заедно... Това все пак не е латино или турска сапунка, в която жената минава през всички мъже...  Crossing Arms

# 86
Не съм съгласна с теб.Да не би човек да има само по едно гадже през живота си?В повечето случай-НЕ!Ние хората се влюбваме,разлюбваме-такъв е живота.Пък е нормално да не искаш да са заедно съдейки по подписа ти Simple SmileКакто и съдейки по моя не искам да е със Стефан.Всеки драпа за любимеца си:)

# 87
В темата има други настроения  Mr. Green
Само се надявам да не стане като с Хаус и Къди - три сезона стискам палци да се съберат, сега обаче ми е скучно  hahaha

На образа на Елена никак не подхожда да смени единия брат с другия, но фенките на Деймън сме готови на всичко, само и само да го видим щастлив  Mr. Green  hahaha

# 88
Изобщо не съм съгласна, че Деймън и Елена трябва да са заедно... Това все пак не е латино или турска сапунка, в която жената минава през всички мъже...  Crossing Arms

И аз така - не съм гореща фенка на никого, но би ми било досадно да се тръгне по най-предвидимата и желана линия. Искам да ме изненадат, но едва ли  Mr. Green

На образа на Елена никак не подхожда да смени единия брат с другия, но фенките на Деймън сме готови на всичко, само и само да го видим щастлив  Mr. Green  hahaha

Ох, на коя ли друга тема ми напомня това  hahaha

# 89

Не е турска сапунка, но я си помислете какъв е замисъла на сериала: "Едно обикновено момиче, раздвоено между двама братя вампири." Така че, очертават се доста сезона, предполагам че ще я видим и с двамата и ще ги сменя доста. Както каза някой, не се влюбваш веднъж в живота и то само в 1. Това, че обича Стефан сега не значи, че не може да обича и Деймън някога.

Общи условия

Активация на акаунт