The Vampire Diaries сезон 2- 15 тема

• 25 813
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Съвсем скоро попаднах на сериала и го изгледах буквално за няколко дни.
Темичката ви е страхотна и се записвам да я следя заедно със следващите епизоди.  bouquet

# 16
Запис.Присъединих се към фейсбук групата.Благодаря за посрещането Hug

# 17
Здравейте и от мен!
Фенка съм от самото начало на сериала,но чак сега виждам,че има такава хубава темичка!  bouquet

# 18
  bouquet   за темата!

Бояна, добре дошла, разбира се че се приемат нови.  Казвай сега Стефан, Деймън, Джеръми, Тайлар..., кой е фаворита?  Grinning

Фук, фук с нов аватар   Flutter   Благодаря на Плами и Мока за направата му  Hug

# 19
# 20
  • с трима мъже :)
прочетох за трейлър и нов епизод в края на предната тема, но не видях никъде линк...
нещо изпускам, май  newsm78

# 21
  • София
КатРин ♥ Добре заварила!  bouquet Как кой, Деймиън, разбира се. Laughing

# 22
Здравейте на новите  Mr. Green

Някой искаше трейлър на 12 еп. http://www.youtube.com/watch?v=Qqnp2ngh7Rk

Снимки от 14 еп. (ей сега излязоха, пресни са  Mr. Green) http://www.facebook.com/album.php?aid=32114&id=117081104995756

# 23
  • КиТ
Фук, фук с нов аватар   Flutter   Благодаря на Плами и Мока за направата му  Hug

Blush bowuu bowuu bowuu bowuu
Пак заповядай Hug Heart Eyes Hug

Добре дошли на новите попълнения Hug Hug Hug Hug

Тая снимка на Еленка и Стефко веднага ми се прибра в папчицата Crazy Mr. Green Joy Joy Joy,оф отдавна не съм се ровила в тумблр-то,ама гледам да го избягвам,че иначе отиде коня у реката hahaha hahaha hahaha

# 24

Тая снимка на Еленка и Стефко веднага ми се прибра в папчицата Crazy Mr. Green Joy Joy Joy,оф отдавна не съм се ровила в тумблр-то,ама гледам да го избягвам,че иначе отиде коня у реката hahaha hahaha hahaha[/b][/i]

Аз като се ровя всеки ден, забелязваш ли какъв хубав подпис имам  Mr. Green Пу пу пу, да му се не нагледаш  Twisted Evil

# 25
  • Стара Загора, България
Записвам се  newsm53

# 26
Цоп! Само една седмица остана, не мога да повярвам, че епичната почивка е към края си  Sunglasses

Бояна, добре дошла! Ще се радвам да прочета нещо за сериала в блога ти  Flutter

# 27
  • София
Поля от слънчогледи Благодаря! Ако успея да напиша нещо ще се радвам на отзиви. Hug
Вие сте много по- навътре в темата, та ще видиш гледната точка на абсолютен, но запален новак. Grinning

# 28
хоп и аз пак тук
някой де а е чел какво ще стане с Роуз - беше ми много симпатична, а май това ще й е последният епизод  newsm78

# 29
хоп и аз пак тук
някой де а е чел какво ще стане с Роуз - беше ми много симпатична, а май това ще й е последният епизод  newsm78

Натам вървят нещата. Ако искате можем да залагаме кой ще я убие, Елена или Деймън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт