ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 930
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте мами.Чета ви често и откривам много полезна информация за което ви благодаря.Бих искала да се запишем и следим темата с моето наборче ако нямате нищо против разбира се.Казва се Денис и е роден на 31.07.2003г.

# 76
  • София
Добавих Денис в първия пост.  Simple Smile

# 77
Здравейте! Сега се сетих, какво ли ще стане със състезанието "Аз и числата", нали на 27.01 ще са във ваканция в София, пък то е за цялата страна  newsm78. Ще се отложили или ще се проведе само в градовете без ваканция?

# 78
  • Чикаго / София
Наборът решава задачите от линка на Дидева.Както и очаквах се справи отлично. Peace

deyzi може ли да пуснеш този линк със задачи, моля! Явно съм го пропуснала.

Честит Рожден Ден на Вики и Ники! Да са здрави и много усмихнати!  ura newsm59

# 79
  • столицата
Браво на Светослав!
Току-що гледахме шоуто по БНТ и ужасно съжалявам, че  разбрах постфактум за представлението.
Беше страхотно.
Още веднъж поздравления за участниците.

# 80
Ех ,не съм видяла Светослав ,жалко .Бяхме навън -прибра се мокра ,голямо мятане по снега.
Много е щастлива днес ,защото е прочела цялата книга за Мулан от 79 стр.Разбира се в действителност текста не е толкова .Тя обаче само това повтаря -прочетох 79 стр. Joy
Добре дошли на новите мами в темата  bouquet.
ЧРД на дечицата !
Как са болните ?
Лека и спокойна вечер!

# 81
http://dox.bg/files/dw?a=5426886200 irka Peace

Amber,гледах го и пак се развълнувах.Не мога да си представя какви се твоите емоции щом моите са такива-чувствам се по някакъв откачен начин горда. Crazy
nati_75,добре дошли с Денис! Peace

# 82
Ехеееееееееееееееее Sunglasses Peace
Сега ще гледаме с Таня Blush Blush

# 83
Моето наборче се казва Христо и е роден на 18 февруари 2003.
И ужасно трудно пише домашни!!!! Опитвах с добро, с лошо, не поддава. Не че пише грешно, ама никакво старание не влага, никакво. Надрасква набързо едни гарги и после все забележки от рода : "Правилно, но изключително небрежно написано!" Супер отегчен и само се оплаква как можело да ги затрупват с толкова домашни за почивните дни. Направо се чудя на вашите как успявате и допълнитени упражнения и диктовки да правите  newsm78 Браво на децата!
Утре ще видим дали са оредели още редиците, или започват да се завръщат. За Варна още никой не е и споменал за грипна ваканция, но като гледам и грипа май тръгва да отшумява... Ох, дано се застуди сериозно, че да измират всички гадни грипоносни гадинки!!!  Praynig

# 84
  • софия
Амбер, май ми се мерна Светослав - Сладурчето с тъмно синьо ли беше? Пуснах Канал 1 чак в 16.25 и май съм изпуснала доста в началото. Още ме е яд. Ние вече сме почти здрави, кашля само като прекали с тичането. Грипа само таткото не го кара , та сме на тръни. Майка ми ще идва тази седмица да не я заразим и нея. А студа ще умори вирусите за седмица.

# 85
може ли да помоля да добавите и мойто чедо? симеон  28.09.2003г. със закъснение честито на рожденниците newsm51.при нас в ст. загора няма грипна.така че утре на школо

# 86
  • София
Добавих Денис в първия пост.  Simple Smile
Благодаря Виви.

# 87
За Варна - утре със сигурност е учебен ден и след като стане ясно какъв процент от учениците са на училище и какъв са болни, ще се реши дали ще има обявена грипна ваканция или не. Информация от тук:
http://www.moreto.net/novini.php?n=118174

# 88
gabelas17,нищо не си изпуснала,предаването започна в 16.25ч. Peace
maiadate,как добре те разбирам,все едно за моят първалак си писала. Confused

# 89
  • София
Здравейте! Сега се сетих, какво ли ще стане със състезанието "Аз и числата", нали на 27.01 ще са във ваканция в София, пък то е за цялата страна  newsm78. Ще се отложили или ще се проведе само в градовете без ваканция?
Аз звънях в петък да попитам. Те явно помислиха, че съм някоя колежка и ми казаха да си "изберем ден между 01.02. и 03.02., в който да го проведем".
Гледам, че същото пише и в сайта им:
"Уважаеми колеги, родители и ученици,
Във връзка с обявената в град София
грипна ваканция
ви препоръчваме състезанието "Аз и числата" да се проведе в удобно за вас време между 1 и 3 февруари.
Материалите за проверка ще се приемат в офиса на Сдружението до петък, 4 февруари, включително."

Не ми стана ясно как ще стане на практика това, ако се проведе в страната на 27.01. Нали задачите са си същите?  newsm78
Ех ,не съм видяла Светослав ,жалко .Бяхме навън -прибра се мокра ,голямо мятане по снега.
Много е щастлива днес ,защото е прочела цялата книга за Мулан от 79 стр.Разбира се в действителност текста не е толкова .Тя обаче само това повтаря -прочетох 79 стр. Joy
Душица. Ами че малко ли са 79 страници?  Heart Eyes И моят днес се разчете. Цееели 8 страници от Емил от Льонеберя. Гледам го, че откакто му засякох преди някъде 2 седмици четивната техника, се амбицира /или просто му дойде времето да почне да си чете/ и има и резултат - от 28 думи в минута е вдигнал на 38.  Mr. Green
Добре дошли на новите дечица и майките им в темата и от нас.   bouquet Hug
Моят ходи днес с татко си на плуване и сега дойде да ми се оплаче, че го сърби крачето и наистина има един локален обрив. Да видим какво ще излезе.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт