Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 526
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Евитка72...сАаааааа,ти мЕн уважааш ли мЪ,иЛ не мЪ уважааШШШ..,аааааааа
Дай сЯ да не си разпрааме тука на'ште пиВанчески истории......,че да не кажа за твоЙто вино Crossing Arms Laughing

Инак да ти кажа,външният ти вид го видях преди бирата Laughing

# 646
За цените, на които се предлагат кашите Слънчо няма как да са с АМ. А от българските каши и пюренца се отказах, че не ми вдъхва доверие качеството. Тук лицензи всякакви се получават срещу определена сума  Crazy

Давай тогава ХИП с краве мляко... Grinning

# 647
Някой пита  newsm78( беше преди няколко страници и бременният ми мозък не се е възстановил, та забравям все така успешно и помня до три )  за отключването на АД от ваксина - при нас се получи точно така, напълно е възможно и всеки алерголог ще го потвърди!
На тези с повод - честито! smile3525
На завърналите се - е, а добре дошли, а на който не му се пише, ами по-добре да не го прави, от колкото да пише с отрицателна настройка, тука повечето търсим информация и се разведряваме, на мен свекър ми и свекърва ми си ме натоварват достатъчно, че и в нета да чета кой крив, кой прав, кой неразбран, кой обиден  ooooh!
  За кг.....еми тези 7 отгоре ме тормозят много, но аз воля за диети нямам, чакам лека - полека да се свалят, ако може от само себе си  Blush

# 648
Стоун , Честит Рожден Ден   bouquet

Честита месечинка на Мая и Калоян   bouquet

# 649
Някой пита  newsm78( беше преди няколко страници и бременният ми мозък не се е възстановил, та забравям все така успешно и помня до три )  за отключването на АД от ваксина - при нас се получи точно така, напълно е възможно и всеки алерголог ще го потвърди!

Не помня за тази тема,но преди няколко месеца засегнахме този проблем с nlight.
  Ставаше дума специално за Пентаксим.  Peace

При вас той ли отключи АД-то?

# 650
  Чухте ли новини за витамин Д?
  Няма да го има още 3 месеца.

# 651
  Чухте ли новини за витамин Д?
  Няма да го има още 3 месеца.

Ми то после няма и да ни трябва  Rolling Eyes или аз поне след април не виждам смисъл да давам  newsm78 Кажете за Деавит-а, ако се държи в хладилник, колко време може да се държи?

# 652
  Жалко е за дечицата,които наистина се нуждаят от този витамин.
  Иначе е ясно ,че останалите чудесно ще оцелеят и без него.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:42 от Селма

# 653
Привет и от мен Hug
Знам че и в хладилник да се държи деавита пак след месец трябва да се изхвърли....
И аз имам въпрос-моята Дария ми се струва че е доста неспокойна  и доста крещи....дали е нормално и при вас как е
Бургаски майчета......аз съм вече на линия...казвайте кога ще се събираме

# 654
Като стана дума за каши Слънчо, някой дава ли ги на бебчето си или всички сте на това мнение?
Разбрахме вече, че са с пълномаслено сухо мляко и захар  Peace
Аз досега съм взимала само млечна каша елда на ХИПП.
Чудя се дали да не преминем на Слънчо  Thinking

Витамин Д съм давала броени пъти.

# 655
Буболчеката и аз се оплаквам от същото от няколко дена.Просто за всичко мрънка и цвърчи.Не ще и 5 мин да е сам и само ми виси по breastfeeding bombs

Аз съм взела само една безмлечна оризова на Милупа,но още не съм давала.Мисля да си купя брашна,от магазина които препоръча Бъги и да си му правя сама Peace

# 656
Аз затова си давам оризова и елдена на ХИП, безмлечни с нейното мляко да съм спокойна.
За килограмите, забременях 53 кг. ако помните аз бях от последните родили, преносих девет дни краката ми се подуха ужасно накрая, но не качих на килограми, родих 67 кг., в момента съм 49 кг, което при мен в лицето не се отразява добре, изглеждам изпита и ме състарява, искам да стана 52, тогава се чуствам най-добре.
На СТОУН, ЧРД  bouquetНие се мъчим със зъбите, голямо мрънкане, носим се почти по цял ден, добре че е по финичка Simple Smile
Маритке, да се оправяте, както си сама не те мисля.

# 657
Като стана дума за каши Слънчо, някой дава ли ги на бебчето си или всички сте на това мнение?
Разбрахме вече, че са с пълномаслено сухо мляко и захар  Peace
Аз досега съм взимала само млечна каша елда на ХИПП.
Чудя се дали да не преминем на Слънчо  Thinking

Витамин Д съм давала броени пъти.

Аз давам каши на Слънчо,давала съм и на Хумана и на Милупа и някаква-името и е Миласан.Освен последната,всички други ми харесват и установих,че на Слънчо са по-икономични не само заради цената,а и от това че с по-малко от кашата се получава по-голямо количество разтворена смес сравнение с другите които съм пробвала.

# 658
krisi_b, хемоглобинът съвсем не е нисък  Naughty. Ето извадка от линка за реф. стойности, който някой наскоро беше пуснал: 3 - 6 месеца 101 - 129, 6 - 12 месеца 107 - 131.
А за упражнения мога да ти препоръчам една серия "10 minute trainer" (мисля, че и преди съм я споменавала)- на мен лично много ми помогна точно с областта около кръста, упражненията са кратки, но много интензивни и не ти трябват почти никакви уреди  Peace.
За АД след ваксина - май е възможно, има случаи с подобни съмнения  Thinking.

angelv, аз също мисля, че хемоглобина е добре Simple Smile но все пак споделих, за да видя дали има други майки на които педиатъра да е казал подобно нещо. Що се отнася до "10 minute trainer" - намерих няколко клипчета в You Tube които сега ще изгледам, но на пръв поглед изглежда точно като по мой вкус. Дано помогнат!   bouquet

Кирова - благодаря за информацията за пюретата на Хип, за съжаление аз никъде не ги намирам в чист вид, винаги е месо+някаква комбинация от зеленчуци. Sad Вероятно чистите месни пюрета не се търсят много и рядко се предлагат на пазара.

Василена, аз питах за вероятна поява на АД, след поставена ваксина Пентаксим. Моля те, ако имаш време сподели по-подробно след кой прием на ваксината се отключи АД, как се изразяваше и какви средства използваш срещу него. При нас въпреки кортикостероидния крем, който ползвах започнаха да се образуват още мънички екземи /колкото монета от 1 стотинка/ най-вече по ръцете и краката. Мажех ги с Weleda, после с Нахткерцен на Dr.Theiss, но не помогнаха особено. Сега си взех и тестери на А-дерма, Биодерма и още няколко / че са скъпи и ще ми е малко трудно на принципа на проба и грешка да открия кой препарат ще подейства точно при нас/, но ще се радвам да споделиш на вас кое Ви помага.  Може и на лични, за да не товарим останалите

# 659
  • София
аз, както и друг път съм казвала, приготвям кашите от брашно у дома; става ултра лесно и бързо; не се чудя има ли мляко в тях и какво е то
купила съм си от http://www.-spam112-/ оризово и елдено брашно, а от билла - царевично брашно; добавям плодово пюре и става уникално

Общи условия

Активация на акаунт