Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 535
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
И аз да кажа за килограмите..забременях 52,качих 16кг,сега съм 55-всичко ми е Ок освен корема-ужасен е(поне засега).Последния месец бях като плондерче понеже съм си малко нисъчка.Simple Smile)

# 661
еее че те всичките теми хубави, коя по-напред да избера  newsm78
И аз днес купих елда на Хип.
За килцата аз си казах, ама пак да кажа, че по бързо да изписваме темата   animal037 преди да забременея-45, влязох да раждам 65, сега съм 43.
За сексааааа- по хубаво ми е от преди Simple Smile  Embarassed
за корема- малко трябва да си го прибера(оффф постоянно се наливам с течности все ми е жадно и се подувам), ама си правя коремни преси- от няколко дена по 50  Flushed
Също купих на Борислава от тея пъзели с букви дето се редят на земята и стават като килимчета-много им се кефя..незнам за ваще бебета, ама мойто усеща когато му дадем нещо ново-оня ден баща и донесе чесалкаи голямо дъвкане, а преди това все дъвчеше едно зайче, сега край не му обърна никакво внимание  Laughing
Диване, адашке много хубаво плетеш, и аз преди време плетях, ама сега нямам нерви  Rolling Eyes. Иначе имам едни гоблен започнат от като родих-така стои до положината ушит....мисля да го прехвърля на свекито тя е спец по тях  Simple Smile

айде мацки лека вечер от мене, отивам да мия чинийки и се опъвам да гледам ТВ  Hug

# 662
аа забравих да кажа за витам Д-то и аз нямам и тук при нас го няма в аптеките....бърка ако не давам известно време?

# 663
аа забравих да кажа за витам Д-то и аз нямам и тук при нас го няма в аптеките....бърка ако не давам известно време?
  Повечето бебета нямат абсолютно никаква нужда от този витамин в синтетичен вид.  Peace

# 664
  • Burgas
Здрасти,

да се изкажа и аз за килограмите. КОМПЛЕКСИРАТЕ МЕ! Само фини мадами сте се събрали тук. Аз си бях с наднормено тегло и когато забременях а сега съм на никъде със свалянето. Вярно свалих килограмите от бременността и сега съм пак колкото бях и преди но не мърдам надолу, ама грам. А корема е ужасяваща гледка. Явно съм предразположена към стрии и се нацепих за 1 вечер, в опит да си прибера корема ходих на кинезитейпинг и за 3 процедури стриите ми се свиха и сега почти не се виждат, но корема си ми виси Cry
Ето, оплаках се. Единственото което ме спасява е че съм 173 и имам бюст и ако евентуално се облека правилно може и да не изглеждам тотална дунда.

# 665
  Повечето бебета нямат абсолютно никаква нужда от този витамин в синтетичен вид.  Peace

мерси   bouquet

# 666
За килограмите, забременях 53 кг. ако помните аз бях от последните родили, преносих девет дни краката ми се подуха ужасно накрая, но не качих на килограми,
   pucisim,и аз не съм качвала през последния месец,даже и свалих 2 кг.
    Интересно това,че не се чувстваш добре с по-малкото килограми.Имам познат,който също не си харесва лицето,когато отслабва.  Simple Smile

krisi_b,щях да ти пиша на лични,но се опасявам,че още не можеш да получаваш такива.
  Понеже сина ми имаше АД от 2-месечен ще ти кажа с какво го лекувахме.Мляко за тяло А-дерма Ексомега,за лишеите ниско хормонален крем Локоид Липокрим 0,1 %(изписват го за бебетата),и олио за баня Линола Фет.Пробвахме и други продукти:на Мустела,например,но горната комбинация продукти,като че ли беше най-ефикасна.

zvezdi4ka_bs,върнала си предишните килограми и това е страхотно!Ще видиш,след време корема ти ще изглежда по-добре,особено ако се хванеш да го стягаш и няма да напълняваш повече. Все-пак на кожата й трябва време за да се прибере много или малко.  Simple Smile

Много се разписах нещо....
   Дано съм била полезна на някой.
   Лека нощ!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 09:18 от Селма

# 667
За цените, на които се предлагат кашите Слънчо няма как да са с АМ. А от българските каши и пюренца се отказах, че не ми вдъхва доверие качеството. Тук лицензи всякакви се получават срещу определена сума  Crazy

Давай тогава ХИП с краве мляко... Grinning

Не още, малки сме  smile3534 Meжду другото - пюренцата на Хип за по-големи съдържат доста подправки, а смесените им имат сол, така че май ще мина по-късно на домашни.

krisi_b Защо ти е в чист вид месо? Отворено пюрето има годност 48 часа, а дневната доза би трябвало да е не повече от 10-15гр при това се дава през ден или 1-2 пъти седмично в началото  newsm78. Иначе може да поръчаш ето от тук примерно : http://bebeshop.bg/piureta/173-pueshko-meso-.html
Едно бурканче е с 50гр месо, но съдържа и ориз за сгъстяване.

# 668
# 669
звездичка  Hug хей нЕма а се комплексираш с тея кила моля те , недей така . Нали трябва да има като нас мацки ,леко тип Мерилин или тип Рубенс .. абе това второто ама ай ся.. Hug не се товари излишно

Ади  Hug моля те дръж се така  pletka прилично , а не така  Drunk като нас .. и да не се излагаме  и изказваме , че кои яде посред зима нитратна салата и пие вино ..освен мен разбира се..  и цока студена бира ..уж за кърма ,и теб естественно Hug .. простете за спама Hug , пишем си и на лични ама не се устисках просто  Mr. Green Heart Eyes

По същество  да подсетя , ако вкарвате цвекло вече , за да се запазят сите витаминЕ , трябва да го опаковате във фолио и се пече във фурната около 2-3 часа . Аз го пека толкова . Може след това да пасирате или предложите парченце за гризкане , зависи по коя схема и система захранвате  Wink Hug
Лако ноч  Hug

# 670
  • Бургас
Привет, майчета! Нека денят е прекрасен!
Селма, evita72-много се радвам да ви видя  Hug evita72, май трябваше да се пита кой ли не те помни Laughing
А, признайте си сега  кои сме трите майки (според анкетата), още не започнали захранването?
Иска ми се да споделите кога ще започвате и с какво? Аз тези дни ще въведа нещичко, но се чудя с кое да пробвам. Харесва ми BLW, но вероятно няма да се придържам изцяло към него-зависи от детето, сама ще се покаже.
При нас времето е слънчево засега-отиваме за витамин Д !  Party

# 671
  • София
добро утро!
тази нощ Тото ни разби; събуди се в 11.30 снощи и до 3.00 беше рев, мрънкане, напъване; нямаме зъбче, а и сега е спокоен, така че явно не е било това
само мама му и татко му не са си доспали  Sad

# 672
  • Тук и сега
Втренди, реването пак може да е било от никнещо зъбче, нищо, че не е пробило тази нощ. На мен Камейка ми ревеше много, когато никнеха зъби не само в деня на пробиване на венеца.

Рибката, виж предишната тема. Там доста мами писахме как сме започнали захранването. Повечето започнахме със зеленчукови пюрета. Лично аз - морков, тиква, картоф, броколи, карфиол, еднокомпонентни и в този ред. Първо по 2-3 лъжички, после увеличаваш. Междувременно въведох слива и круша, защото се запече, та така.

Данито,аз Слънчо съм давала на Камея преди 5 години. Харесваше ми и сместа, и голямото разнообразие от каши. Но тогава давах и Ганчев. Сега с годините се интересувам повече от съдържание, алергии и т.н, станах по-капризна, по-предубедена и мнителна и ако давам ще е по-натам. Засега купих на Хумана бананова и елда с ябълка. Но Хуманата за мен си остава лидер в кашите.

# 673
Sclary благодарим за репортажа, аз явно съм го пропуснала  Embarassed
е хубаво да излизаме навън, ама знаете ли къв студ е тука..вие озкарвате ли си дечицата като е студено, аз чесно не смея  Thinking...пък да не казвам улиците в каква мизерия са  Rolling Eyes

# 674
С този витамин Д е ужас. Ние още се борим с рахита, макар че доки каза че от месец вече е добре, но е хубаво да не спираме витамин Д-то. Сега имам още малко, но като свърши какво ще правя незнам. Страх ме е да не стане пак някакъв проблем. Ей големи тъпаци тия хора, сигурна съм че има още много дечица като моето и майки като мен, които се притесняват от този факт. И тук е адски студ, а след този бронхит не смея да го изкарам навън. А и все още сме в грипна епидемия тук.
Крис докато беше болен плачеше много, и през деня и през ноща. но от 2-3 дни от както е по - добре спи като пън нощем и няма рев.

Общи условия

Активация на акаунт