Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Stavanger, Norway
Здравейте. Утре мислех да водя Алекси на трети прием на Пентаксими Синфлорикс, но свекърва ми каза, че са съобщили, че спират временно ваксинациите, ДК и консултациите на бременни. Вие чували ли сте нещо? Аз утре ще звънна преди да идем, но се зачудих дали е вярно? newsm78

# 91
  • гр.София
Вярно е да !

# 92
  • в 1001-та нощ
в началото обявиха епидемията в опр. градове, по-нататък не съм следила, нямам идея - дали е за цялата страна

# 93
  • София
Здравейте. Утре мислех да водя Алекси на трети прием на Пентаксими Синфлорикс, но свекърва ми каза, че са съобщили, че спират временно ваксинациите, ДК и консултациите на бременни. Вие чували ли сте нещо? Аз утре ще звънна преди да идем, но се зачудих дали е вярно? newsm78
Според мен и да не е вярно, по-добре да не рискуваш сега. И ние сме за ваксина но ще го отложа за февруари. В поликлиниките било пълно с болни. Аз лично съм ограничила всякакви контакти на малката с хора - никакви полилиники, никакви магазини и гости. Само разходка в парка на чист въздух и пак в къщи. Аз знам че не е фатално ваксината ако не се бие точно в определения месец.

# 94
  • София
Alena за кашата, аз взех за разнообразие на оризовата - каша от просо безмлечна Holle. Без глутен е. Може да пробвате, ако не сте. Пише, че е с по-добре балансирани витамини, в сравнение с кашите от други зърна, но разхлабва, което на вас май не ви трябва.

# 95
обувки  Rolling Eyes - те още не ходят  Hug

има разни "пантофки" с кожа отдолу, които се ползват от деца в проходилка - дадоха ми ползвани такива, но съм ги отделила на страна, не съм ги и разглеждала много  Rolling Eyes

Е то точно за меки пантофи иде реч. Гъзарийка си е с кецове, ботушки, балеринки Simple Smile Не вярвам момата да издирва обувки с твърда подметка. Simple Smile

# 96
Eй, най-накрая ви изчетох. На 22.01 направихме половин годинка, освен това вече си имаме зъбче tooth. Почерпете се за наше здраве.   party023  cook  party006 Tada

Добре дошли на новите мами!!!
Селма, Тея много се радвам, че се завърнахте Hug.

Нещо не ми остава никакво време напоследък с тези пюрета. На всичкото отгоре малкия вече суче по 2-3 минути и изсуква само по 60 гр. в най-добрия случай (просто няма време за повече иначе ще изпусне нещо Joy). Засега се доизцеждам, за да не ми намалее кърмата, но незнам докога ще издържа на тази хамалогия.

Със захранването и ние сме до под кривата круша, засега съм въвела само тиква, картоф, морков и ябълка. Ябълката я изпекох, а зеленчуците ги правих на пара.  Иначе яде, но още се опитва да суче лъжицата и успява да се омаже чак по косата.

Другото ни постижение е, че по празниците моето съкровище ми направи най-хубавия подарък - каза първата си думичка - "мама". Предполагам че още е неосъзнато, но все пак е много приятно като го чуеш.

Забравих да питам, Боян още не седи стабилно и се чудя дали ще е проблем да го слагам вече в столчето за хранене.

Лека нощ от нас.

# 97
Здравейте! Аз вече съм много притеснена. Крис уж оздравяваше, но вчера като почна едно кашляне наново, милото голямо мъчение. Аз съм по добре, но баща му е с 38 температура. Какъв беше тоя вирус, кошмар. Днес ще звъня пак на педи да видим какво да правя. Не смея да го заведа в поликлиниката, накрая ще го заведа някъде на частно. От началото на месеца се тъпчем с най различни лекарства, и ту се оправя, ту се влошава. Писна ми от лекари и лекарства. Навън яко застудя, дано изтрепе гадните вируси.
Иначе захранването върви, де по - добре, де по - зле. Зависи от него. Ама търси си го детето, не му стига само кърмата.
При нас в нашия квартал затвориха детската кухня лятото уж за ремонт и така и не я отвориха. А другата е много далеч от нас, няма как да ходим до там в това време, а и няма кой да ходи заради нас. Много ме е яд. Иначе според мен е супер удобство. Готвят ти като за детенце, разнообразие и вкусно.

# 98
Ади, честит рожден ден!  newsm59 Желая ти много хубави моменти, късмет и дечицата ти да растат засмени, здрави и щастливи и много да те радват!

# 99
  • Stavanger, Norway
Добро утро! Днес звъннах на педи и тя каза, че в Бургас не са отменени ДК, така че ако сме здрави да отидем за ваксина. Снощи дадох Туя за всеки случай и днес към обяд отивам е за ваксина. Знам, че има много вируси и е малко рисковано, но вече закъсняваме с ваксината 2 месеца, така че е крайно време да я сложим. Иначе то винаги си има риск. Надявам се всичко да мине добре все пак - без високи температури, без много стрес и т.н. Стискайте ни палци, моля ви  Praynig
За кашите - онзи ден реших да взема елда с ябълка и банан на Хип. Е няма такава боза, а и стана много рядка  newsm78 Обмислям, когато въведа прясно мляко пак да пробвам с такава каша (а може би не),но с мляко. Иначе нещо неми хареса. Взех и  едно натурално царевично нишесте и другата седмица може да направя малко такова, като му добавя кърма преди консумация  Peace

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 10:07 от cvetulka

# 100
Мила, горкият Крис. Дано вече да се оправяте. Наистина по-добре го заведи да го види друг специалист, защото цял месец боледуване не ми звучи добре  Hug
Ади , newsm59
Елиа31, честит ти двоен празник  Mr. Green

Днес вали, май ще си почиваме на топличко  Thinking

# 101
Добро утро  Hug
Ние продължаваме да се будим по 5-6 пъти на нощ,аз все още удържам фронта и не му правя мляко,той не плаче де,задоволява се с малко водичка,но като е свикнал да си хапва нощно време 6 месеца сега трудно май ще отвикне.Както и да е ,искам да му дам манго,разбрах ,че се дава сурово,но понеже аз самата не ям не знам как точно да му го поднеса newsm78 приемам идеи  Mr. Green

# 102
АДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Бъди много обичана жена и майка, радостта, любовтта и здравето да са винаги в твоя дом. Наздраве.  bouquet newsm51 newsm51

# 103
  • При моите мъже...
Тази нощ за пръв път спах цели 6 часа от 7 месеца насам! Е, друг човек съм определено smile3521
Сложихме дребния да си спи в неговата стая с бейбифон.
Така не се будих от въртенията му и скимтенето - деректно на рева реагира;)

Ади, ЧРД!   Tada

# 104
  • в 1001-та нощ
cvetulka - това безмлечната каша с плодове ли е?

при мен винаги се сгъстяват и набъбват, да не би нещо в пропорциите? или температурата? аз не я давам веднага - оставям малко да изстине и набъбне

а мляко - можеш да добавиш - аз в безмлечните добавям и става по-добре - предполагам безмлечните са без мляко, не за да се приема без мляко, а за да може всеки да ползва предпочитаното мляко

иначе и чиста елда съм вземала и е гадна - ползвам я като добавка в пюрета  Peace

Ади  Hug честито

Общи условия

Активация на акаунт